Seksas su robotais Maskvoje: atsidaro pirmas legalus bordelis

Ar egzistuoja nuosmukio ribos?
Maskvoje atsidaro pirmas legalus bordelis. Apeiti draudimą prostitucijai pavyko šiuolaikinių technologijų dėka: intymias paslaugas teiks lėlės-robotai. Tai įrenginiai su pašildymu ir dirbtiniu intelektu bei specialiais mechanizmais skirtais pamaloninti klientus. Projektas LumiDolls veiks laisvalaikio centro suaugusiems bazėje, kaip viešbutis su valandiniu apmokėjimu. Kompanijoje kalbama, jog vertina tai ne vien kaip bandymą paįvairinti savo seksualinį gyvenimą: sekso-robotų panaudojimas pristatomas kaip kovos su prostitucija priemonė. LumiDolls kūrėjai planuoja atidaryti 50 anlogiškų centrų suaugusiems visame pasaulyje: pirmieji dešimt centrų turi pradėti veikti Rusijoje ir NVS šalyse iki metų pabaigos. Anksčiau bordelis LumiDolls atsidarė Barselonoje. Analogiškas projektas vystomas Britanijoje. Viešnamis su lėlėmis atsidarė Londone. Sekso lėlių industrijoje tai vertinama kaip viena iš perspektyvių darbo krypčių. Tarptautinės taikomosios elektronikos metu metų pradžioje Las Vego mieste, vienas iš naktinių klubų pavirto į klubą su robotais striptizo šokėjomis.

Šaltinis: Infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kas jeigu...

Taip ims ir atkirs jūsų pasididžiavimą? Tiesiog koks nors mechanizmas jų viduje nupjaus tą jūsų organą? :D Kūrėjas matyt iškrypėlis dangstosi,kova prieš prostituciją. Medį reikia naikint, kol neįsišaknijo.

neitikino

Tokiu dalyku gali naudotis tik visiskas nevykelis. Man per zema butu savigarbai, bet jiems uzuojauta.

Dronas

Relaus moters netstos tie robotai

taspats

Iš kur tu žinai,jeigu nesi bandęs ne tik su robotu,bet,greičiausiai,ir su “tikra”moterimi?

Pyktis.

;DDDD kozirnas ;D

O moterys

Tada moterys mylesis su robotais- vyrais. Galima sakyti ,kad pasaulis nusiryto i nebuti,nebereiks nei tikru vyru nei tikru moteru ,bus robotai ! Na juk niekada neatstos gamtos motineles desnio,o robotai tuoj atsibos arba vyrai nuzmoges.

Kaltė

Zjbs ten bus , jai truksta bobu kaime tai ka daryt ? Ka trahit ? Ozka ?!

Taip pat skaitykite