Mėgėjas astronomas nufilmavo tris NSO skraidančius tarp žemės ir Mėnulio

Trys diskų formos objektai matomi priartinus objektyvą link Mėnulio paviršiaus.

Mėgėjas astronomas užfiksavo tris NSO filmuodamas 4K raiška. Autorius teigia, kad nebuvo jokių debesų, kurie galėtų sukurti tokį “šešėlį”, tai aiškiai galime įžiūrėti keistos formos skrandančius tris neatpažintus objektus, kurie primena disko formų erdvėlaivius.

Šis vaizdo įrašas pasirodė YouTube erdvėje nuo balandžio 22 dienos, atsiradus dideliam susidomėjimui, atsirado ir mokslininkų mintys, vieni teigia, kad tai sumontuota, kiti, kad tai gali būti realu, o ką manote Jūs?

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zenonas

O gal cia kosmoso siuksles-luitai tiesiog skrenda

Fikcija

Jeigu čia arti Mėnulio, o autorius matyt tą nori pasakyti su šešėliu, tai objekto greitis apie 2000 km/s (7.200.000 km/h), o objekto diametras apie 500 km! Net UFO tai nerealūs parametrai, balsuoju už buką fikciją.

Pyktis.

Na jeigu pafantazuoti,kad pvz kokia nors civilizacija jau egzistuoja keleta ar keliolika,o gal net kelesdesimt milijonu metu tai manau technologijos turetu buti tokios,kad musu fantazija neisnestu tokiu aukstumu. O seip tai pilnas youtubas visokio meslo apie tuos NSO ir pan. Tad pacios ivairiausios propagandos apie beleka netruksta. Kaip jau ne syki esu sakes tiketi negalima niekuom. Nes tokiomis nesamonemis yra atitraukiamas demesys nuo esminiu dalyku.

UFO

Kiek aš domėjausi UFO, tai jų tapgalaktiniai laivai yra Jupiterio orbitoje, jų matmenys mažiau nei 100 km. Visos “lėkštės” yra vietinio susiekimo, paprastai tik apie 20 metrų.
Mažai tikėtina, kad Mėnulyje būtų daugiau nei 2 km.

Pyktis.

O is kur pas tave tokios zinios? Gal pats su tais ufonautais visa tai aptarynejei? Ar Inkognito tau apie tai sake?
Jeigu tu i savo komentara pabandytum pazvelgti is salies pamatytum koks jis apgailetinas…

UFO

Taip, taip – 500 kilometrų skermens skraidantys diskai atrodo iš šalies labai labai rimtai!

p.s.
.. jei jie yra materialūs, o matyt tokie yra dėl šešėlio, tai nėra medžiagų tokios masės įtempimams atlaikyti.

Pyktis.

Zmogau ka tu cia kliedi ka? Is kur tu gali zinoti kokiu medziagu yra ar kokiu nera? Nes internete kazlur kazka skaitiai? Nebeavaik yu taip stipriai.

pasakos

ufo, Kiek kainuoja paskraidinimo paslaugos ten pas anuos? Gal tiekia nuomos paslaugas? :D

kronos

tai o kas cia tada ? 500 kilometru kosmoso siuksles :D

Įslaptint/as

Tu nors žinai kokio dydžio yra mėnulis čia tau ne Jupiteris. Mėnulio skersmuo 3474km, o tu pamatęs taškeli manai kad jis 500km skersmens.

fizikas

Skaičiuok procentais, jei “taškelis” sudaro 1% mėnulio skersmens, tai “taškelio” skersmuo 34 km, o jei sudaro 10%, tai “ta6kelis” bus 347 km skersmens.

Taip pat skaitykite