Vasario horoskopas visiems Zodiako ženklams: darbas, pinigai, santykiai ir sveikata

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė (asmeninisastrologas.lt) sudarė vasario mėnesio horoskopą visiems Zodiako ženklams.
 
Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).
 
Kas mūsų laukia meilės reikaluose, darbe ir sveikatoje šį menėsį?
 
Avinas
 
Darbas ir pinigai. Didelių ir reikšmingų pasikeitimų būti neturėtų. Svarbiausia jums išsaugoti esamas darbines pozicijas ir nesiblaškyti. Tik kryptingas tikslų siekimas leis pasiekti profesinių aukštumų. Galimos piniginės išlaidos tesminiams, juridiniams reikalams ar partnerio reikalų sprendimu.
 
Santykiai. Meilės reikaluose gali iškilti rimtų problemų: žvaigždės nurodo sutuoktinio būtinybę išvykti arba priverstinai išsiskirti. Jūsų akiratyje gali atsirasti naujas susidomėjimo objektas. Tačiau šie santykiai neturi jokių ilgalaikių perspektyvų.
 
Sveikata. Vasaris gali būti tikras iššūkis jūsų sveikatos būklei. Energijos ir jėgų stygius skatins vis daugiau laiko leisti vienumoje. Žvaigždės rekomenduoja užsiimti joga, ji padės atstatyti vidinę pusiausvyrą.

 

Jautis

 

Darbas ir pinigai. Vasaris turėtų būti darbingas ir produktyvus. Tikėtinas kažkokios sutarties pasirašymas, kuris stipriai praplės jūsų karjeros galimybes. Jei turite priimti bendradarbiavimo pasiūlymą, būtinai sutikite. Piniginė storės užsiimantiems internetine veikla.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Santykiai. Jums vis dar tęsiasi palankus metas ilgalaikių santykių kūrimui. Jei šiuo metu nesate santykiuose tikėtinos daug žadančios pažintys. Jei esate poroje, santykiai gali būti sutvirtinti įsipareigojimu. Tiesa, galimi ir nesutarimai, tačiau jie trumpalaikiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sveikata. Vasarį jausitės gerai, todėl visas jėgas galėsite skirti reikšmingesniems dalykams. Vis tik, nors jausitės gerai, aplaidumo savo sveikatos atžvilgiu jūsų kūnas neatleis. Sveiką gyvenimo būdą propaguoti būtina, nors jums tai kartais yra misija neįmanoma. Pagrindinė jūsų bėda – maisto fetišas.

 

Dvyniai

 

Darbas ir pinigai. Vasarį dirbsite aktyviu ritmu. Tiesa, nuo mėnesio vidurio darbų šiek tiek sumažės, taigi turėsite laisvesnį darbo grafiką. Bendrai mėnuo palankus darbo reikalams. Teks pasirašyti tam tikrus dokumentus, sutartis. Tikėtinas naujas verslo partneris ir su tuo susijusios palankios finansinės galimybės.

 

Santykiai. Jei šiek tiek pasipyksite su partneriu, tai tik duos naudos. Tai puiki galimybė sugrąžinti aistrą į savo miegamąjį. Vienišiems vasaris žada ypač emocionalų ir jautrų ryšį. Savo mylimuoju/ąja norėsis rūpintis lyg vaiku, todėl neperlenkite lazdos ir įsitikinkite, jog brangiausiam/iai tai tikrai patinka.

 

Sveikata. Vasarį jausitės tikri gurmanai, vilios išragauti naujus patiekalus ir atrasti puikius skonius. Jūsų organizmas jums už tai atsidėkos sutrikusia kepenų funkcija, cukraus kiekio kraujyje šokinėjimu ir susitraukusiais džinsais. Dietos, deja, šį mėnesį nebus veiksmingos.

 

Vėžys

 

Darbas ir pinigai. Puikus ir darbingas mėnuo dirbantiems aptarnavimo srityje, medikams, dietologams. Visiems kitiems mėnuo žada daug rūpesčių ir darbo, su kuriuo susitvarkysite kuo puikiausiai. Galimas tam tikras chaosas darbe. Piniginiai reikalai spręsis per namų, nekilnojamojo turto reikalus.

 

Santykiai. Sutuoktiniams prasidėjo tam tikras išbandymų ir santykių tvirtumo patikrinimo laikas. Galite jausti emocijų atšalimą ar partnerio atsiribojimą. Priimkite tai kaip būtinybę ir labiau orientuokitės į turimo išsaugojimą, venkite niekur nevedančių priekaištų. Vienišiai tokiu metu vargu ar bus suinteresuoti nauja simpatija.

 

Sveikata. Visą mėnesį jus valdys emocijos ir tai kels pagundą jas raminti maistu. Raskite kitų malonius pojūčius keliančių šaltinių, tada išvengsite apsirijimo ir vėliau dėl to kylančio kaltės jausmo. Sergantiems mėnuo žada palankias galimybes pasveikti.

 

Liūtas

 

Darbas ir pinigai. Vasarį gausite netikėtai pelningą pasiūlymą, kuris labai stipriai pagerins jūsų finansinę situaciją. Tai gali būti ir jūsų asmeninis projektas, padėsiantis ne tik praplėsti pajamų galimybes bet ir užtikrinantis karjeros šuolį. Pinigai gali ateiti ir iš kitų žmonių: sulauksite dovanos, partnerio dosnumo.

 

Santykiai. Šiai sričiai mėnuo ypač palankus. Tiems, kurie ieško sau poros, žvaigždės numato palankias galimybes susipažinti. Dažniau lankykitės pasilinksminimo, pramogų vietose. Esantiems poroje mėnuo pažers nemažai malonių siurprizų: laikas kartu, dėmesys vienas kitam nuteiks maloniai.

 

Sveikata. Dėl sveikatos reikalų gali tekti reikšmingai pakeisti savo gyvenimo būdą, kitu atveju pasekmės ne pačios maloniausios. Nors esate iš prigimties apdovanoti stipria sveikata, vis tik ja rūpintis dera kiekvieną dieną, o ne vien tada, kai ji kelia rūpesčių.

 

Mergelė

 

Darbas ir pinigai. Vasaris bus tikrai darbingas ir produktyvus. Net tam tikra prasme tapsite darboholikai, nes vis daugiau laiko leisite prie darbo stalo. Tai pagirtina ir vadovybė tai tikrai įvertins. Kažkada. Tikrai ne dabar. Mėnuo palankus statymams, laimėti loterijoje.

 

Santykiai. Jūsų polinkis idealizuoti partnerį niekur nedings, tik neperlenkite lazdos. Ieškantys poros bus kamuojami dvilypių jausmų: tai norėsis aistros kuri atima protą, tai apniks visiškas abejingumas priešingai lyčiai.

 

Sveikata. Sveikata turėtų būti pakankamai gera. Šiuo metu jums labai praverstų sportas, tačiau būsite mažai tuo motyvuoti. Galbūt kaip alternatyvą pasirinksite šokius? Juk tai irgi tam tikra prasme sportas:) Venkite persivalgyti.

 

Svarstyklės

 

Darbas ir pinigai. Permainų darbe žvaigždės nežada. O štai piniginei yra gerų žinių: turėsite tikrai puikias pajamas, naujus pajamų šaltinius. Tačiau! Kuo daugiau uždirbsite, tuo daugiau išleisite. Neatmetama galimybė laimėti kazino, loterijoje.

 

Santykiai. Pagaliau ir į jūsų širdis plūstels jausmų banga. Būsite nusiteikę ypač romantiškai ir puikiai flirtuosite. Ko nepastebėti bus neįmanoma. Jausmų banga gali ištikti labai netikėtai ir maloniai. Tik problema ta, kad tai trumpam. Simpatija bus nusiteikusi labiau laisvei.

 

Sveikata. Sveikatos reikalai turėtų būti stabilūs, todėl reikšmingų problemų nekels. Vis dar pavojingi jūsų sveikatai svaigalai, nes išlieka apsinuodijimų rizika. Nedauginkite vaistų dozių. Galima lengva apatija, melancholija.

 

Skorpionas

 

Darbas ir pinigai. Vasarį galite sulaukti populiarumo kilimo ir publikos palankumo ( jei esate viešas žmogus). Seksis visiems, kurie yra atsakingi, pareigingi ir drąsūs. Mėnuo ypač palankus finansinės situacijos gerinimui. Rodysis, jog pinigai patys randa kelia pas jus.

 

Santykiai. Meilės reikaluose vasarį bus visiškas štilis. Jūs būsite pernelyg susikoncentravę į savo asmeninę realizaciją ir profesinius pasiekimus, jog šalia jūsų esantys žmonės visiškai praras jūsų dėmesį. Būtų puiku, jei savo mylimiems bent šiek tiek skirtumėte savo dėmesio, santykiai yra svarbi kiekvieno žmogaus gyvenimo sudedamoji dalis.

 

Sveikata. Jei turite įsisenėjusių sveikatos problemų, jas patartina gydyti fizioterapija, lazeriu. Vasaris žada apetito padidėjimą, todėl būkite aktyvesni ir daugiau judėkite. Nors vargu ar jums tai rūpės. Būsite labai tingūs ir patenkinti gyvenimu.

 

Šaulys

 

Darbas ir pinigai. Tikėtini darbo pasiūlymai iš užsienio, užsienyje ar pelningas darbas užsienio įmonėje. Bendrai, mėnuo bus išskirtinis tuo, jog turėsite nemažai galimybių pagerinti savo finansinę situaciją. Labai geras laikas naujiems projektams, verslo idėjų realizacijai ir pan.

 

Santykiai. Vasarį santykių reikalai jūsų visai nedomins. Esantys santykiuose mėgausis šeimos idile ir ramybe. Vienišiai pasiners į piniginius reikalus ir nė nepastebės, jei kas ir mėgins rodyti dėmesio ženklus. Mėnuo skirtas kitiems reikalams, meilė palauks.

 

Sveikata. Žvaigždės turi puikių žinių sergantiems ar kamuojamiems chroniškų ligų. Jūs tikrai pasveiksite ar bent jau gerokai sutvirtėsite. Reiktų būti atsargiems ir pasisaugoti traumų. Jūsų padidintas aktyvumas vasarį gali turėti neigiamų pasekmių. Būkite dėmesingi.

 

Ožiaragis

 

Darbas ir pinigai. Vasarį turėsite tikrą išbandymą. Tai turėtų būti aktualu tiems, kurie siekia profesinių aukštumų. Žvaigždės jums paruošė neįtikėtiną galimybę. Labai realu, kad sulauksite pasiūlymo užimti aukštesnes pareigas. Ši situacija palanki ir tiems, kurie ketina imtis savo veiklos, verslo.

 

Santykiai. Jūsų esate apsigimę karjeristai ir meilės reikalai niekada nebuvo pirmoje prioritetų vietoje. Ne išimtis ir šis mėnuo. Nors lengvai flirtuosite, koketuosite ir visaip kaip viliosite, pretendentai turės gan gerai prisiderinti prie jūsų aktyvaus gyvenimo ritmo ir būti kantrūs. Mėnuo gali būti paženklintas lemtinga pažintimi, kuri baigsis rimtais įsipareigojimais.

 

Sveikata. Turėtumėte būti dėmesingi tam, ką dedate į burną. Vasarį yra pavojus apsinuodyti nekokybišku maistu. Bendrai, jūsų virškinimo sistema bus gan jautri. Todėl verta imtis profilaktikos, kad šita rizika būtų minimali. Atsargiai vartokite vaistus ir tik tuos, kuriuos skyrė gydytojas.

 

Vandenis

 

Darbas ir pinigai. Vasaris jūsų mėnuo, todėl dangaus palaikymo neišvengsite. Darbo reikalai sėkmingai klostysis tiems, kurie dirba užsienyje, dėsto, užsiima moksline ar leidybine veikla. Piniginė irgi žada gerokai papilnėti. Gali atsiskleisti jūsų talentas pinigus daryti iš bet ko.

 

Santykiai. Vasarį būsite ypač narciziški ir egoistiški. Aplinkiniams kelsite savimi susižavėjusio žmogaus įspūdį. Dėl šios priežasties gali nukentėti esami santykiai dėl jiems nepakankamo dėmesio. Vienišiai turės pažintį su ypač jautriu, pažeidžiamu asmeniu.

 

Sveikata. Gali šiek tiek sušlubuoti sveikata. Greičiausiai tai bus lengvas peršalimas. Jūsų imunitetas reikalauja kruopštaus dėmesio, todėl vasarį pasirūpinkite juo. Taip pat gali išaugti apetitas, trauka saldumynams. Dietos trokštamo rezultato neduos.

 

Žuvys

 

Darbas ir sveikata. Labai geras ir pelningas mėnuo dirbantiems finansų srityje. Taip pat seksis tiems, kurie užsiima internetiniu verslu. Pinigai gali ateiti iš slaptų šaltinių, svetimų žmonių. Ieškantiems darbo reikšmingų veiksmų daryti neverta, nes rezultatų nebus. Pasistenkite išsaugoti esamas pozicijas.

 

Santykiai. Žvaigždės numato slaptą romaną, susižavėjimą, kuris apvers jūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Tačiau tai laikina euforija, kuri gretai išsisklaidys. Tai rimtas iššūkis tiems, kurie yra santykiuose. Nors labai tikėtina, jog viskas taip ir liks paslaptyje.

 

Sveikata. Sveikatos prasme mėnuo gan sudėtingas. Prieš gimtadienį turite atgauti jėgas ir atstatyti pusiausvyrą. Tai galite padaryti tik vienumoje, atsiriboję nuo išorinio pasaulio. Žvaigždės jums pataria išvykti kelioms dienoms į sanatoriją. Puiku, jei nuvyktumėte prie vandens.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite