Tikrovė ar haliucinacija? Lietuvis teigia, kad jo protą valdo slapta vyriausybės programa

mind-control– Koks tikslas valstybės institucijoms persekioti tokiu būdu žmones? Ar buvo tokių atvejų istorijoje, kai nieko nenutuokiantys žmonės ne savo noru tapo vyriausybės “eksperimentiniais triušiais”?

 

– Tikslai priklauso nuo tų organizacijų, kurios naudoja tokias priemones. Žvalgyba renka informaciją, gaudo nusikaltėlius. Kadangi dauguma persekiojimo aukų nėra nusikaltėliai, tai tikslai turi būti kitokie: susidorojimas, intelektinės nuosavybės vagystė, technikos kalibravimas, apmokymai, moksliniai eksperimentai, jeigu jas naudoja slaptos privačios organizacijos, kurios susijusios su okultizmu, tai gali būti ritualinis panaudojimas.

 

Plačiąja prasme, šios priemonės yra psichologinės ir socialinės inžinerijos įrankiai.

 

Istorijoje žinoma nemažai atvejų, kai žmonės buvo paversti „eksperimentiniais triušiais“. Su proto kontrole garsiausiai nuskambėjęs MKUltra projektas JAV, kuris buvo vykdomas nuo 1953 iki 1972 metų. Šita operacija turėjo 149 smulkesnius projektus, kuriuose buvo tiriamos įvairios proto kontrolės priemonės, nuo cheminių iki traumos psichologijos. Pavyzdžiui, buvo siekiama panaudojant traumos psichologiją suskaldyti žmogaus asmenybę ir išmokti su tam tikrais trigeriais jas junginėti. Tai buvo reikalinga tam, kad slaptas misijas žmogus vykdytu su paslėpta asmenybe, kurią įprastiniame gyvenime būtų galima išjungti, užblokuojant visus atsiminimus.

 

Juose dalyvavo įvairūs universitetai, tyrimų organizacijos, iš viso 80 institucijų ir 185 privačios įstaigos. Nuo kitų slaptų projektų šis skiriasi tuo, kad paliko nemažai dokumentų, kurių archyvą sudaro apie 20 000 failų. Kilus skandalui ir pradėjus tyrimą, projektas oficialiai buvo uždarytas, bet yra gandų, kad panašūs projektai yra tęsiami iki šių dienų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Smulkesnių atvejų JAV žinoma nemažai:

 

1950 m. Pensilvanijos universitetas tyrimų tikslais moterų kalėjime užkrėtė virusiniu hepatitu 200 kalinių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1950-1961 m. Pensilvanijos universitetas kartu su kariuomene kalėjimuose vykdė psichofarmakologinius eksperimentus.

 

1950- 1972 m. protiškai neįgalūs vaikai Vilbruko mokykloje, New Yorke buvo tyčia užkrečiami hepatitu siekiant rasti vakciną.

 

Taip pat žinoma, kad buvo švitinami žmonės, siekiant tirti radiacijos poveikį organizmui.

 

Tokių atvejų turi būti daug dagiau. Dar daugiau neiškilusių į viešumą. Išvardintus žinau iš J. Hall knygos „Guinea pigs: Technologies of control“.

 

– Ar žinote apie kitus tokius žmones Lietuvoje, kurie yra persekiojami?

 

– Tinklaraštininko veikla internete užsiimu nuo 2007 metų. Vadinasi jau daugiau negu dešimt metų. Per tą laiką kreipėsi apie keliolika žmonių, kurie tikino, kad patiria tuos dalykus, kuriuos viešinu. Dalis jų galėjo būti agentai ar provokatoriai. Tačiau visi buvo pasinėrę į savo tiesiogines asmenines problemas, ieškojo greitos pagalbos, kurios aš suteikti negaliu, tai kontaktai ilgai netrukdavo. Vienu metu buvo galvojama kurti žmogaus teisių gynimu ir edukacija užsiimančią asociaciją, bet tam neatsirado tinkamų žmonių. Dėl asmeninių priežasčių aš tokiu iniciatoriumi tapti negaliu, suinteresuotų nėra tiek daug. O paveikti žmonės dažnai išstumiami į psichiatriją arba socialinį užribį. Kiti nenori viešintis.

 

J. Hall teigia, kad JAV yra apie 300 000 psichotronikos taikinių. Gali atrodyti ne tiek daug, žinant kad šalyje gyvena 325 milijonai. Jeigu tikėsime jo informacija, tai pagal tą pačią logiką Lietuvoje, 2,8 milijonų gyventojų turinčioje šalyje, turėtų būti apie 2500 psichotroninio persekiojimo aukų. Tas skaičius iš tikro yra daug didesnis, nes čia tik tie, kas persekiojami negatyviu atviru persekiojimu. Daug yra žmonių, kurie kontroliuojami slapta arba tokių, kuriems poveikis pozityvus, nes gauna pagalbą reikalingą darbe. Tokie žmonės nėra psichotronikos aukos, nors jie panašiu būdu irgi integruoti į sistemą.

 

Iš tų 2500 didžioji dalis tyli, nes yra „pakabinti“ su kompromatu, bijo viešintis, kitiems įteigta, kad tai psichikos sutrikimas ir jie kontroliuojami psichiatrinėje sistemoje. Nemaža dalis dėl persekiojimo Lietuvoje gali būti emigravę. Žodžiu veikla užsiimu vienas, nėra susiformavusi jokia aktyvizmu užsiimanti grupė. Artimiausia registruota organizacija yra Lenkijoje. Ten žmonės susiorganizavę geriau.

 

– “Gang Stalking” nariai tvirtina, kad balsai, kurie atsiranda jų galvose yra siunčiami implantuotais čipais. Ar tikrai egzistuoja tokios technologijos?

 

– Dažniausiai psichotronikos taikiniai tikina, kad prieš juos naudojama V2K technologija. V2K yra „voice to skull“ santrumpa, kuri į lietuvių kalbą verčiama kaip „balsas galvoje“. Yra pasirodę gandų, kad amerikiečiai sukūrė „dievo balso“ technologiją ir su ja gali savo priešams į galvą siųsti balsus, imituojančius Dievą, dvasines būtybes, velnius ir pan. Netgi tvirtinama, kad ji buvo panaudota Irako kare operacijoje „Audra dykumoje“. Irako kareiviams Alacho balsu buvo liepta sudėti ginklus ir pasiduoti, ir šis triukas sėkmingai pavyko – apie 150 Amerikos jūrų pėstininkų nuginklavo ir į nelaisvę paėmė 15 000 Irako karių.

 

Tokios technologijos turi du variantus: viename naudojamos mikrobangos, o kitame ultragarsas. Mikrobangos sukelia vadinamąjį Frėjaus efektą, kurio metu elektromagnetinės bangos sukelia akustinius reiškinius. Ultragarsas, kuris yra virš žmogaus suvokimo spektro, taip pat gali perduoti audio informaciją dėl to, kad oras bangas iškraipo ir perstumia į girdimą ruožą arba sukryžiavus du ultragarso spindulius, galima susikirtimo vietoje uždėti akustinio dažnio moduliavimą. Visos šios technologijos yra užpatentuotos, kas nori patentus gali rasti internete.

 

Neatmetama ir čipo (-ų) versija, tačiau akivaizdu, kad tai nėra atvirai aptinkamos technologijos smegenyse. Todėl yra prikurtą visokių gandų ir legendų, kurios gali įgauti net fantastines arba absurdiškas versijas.

 

Apibendrindamas galiu tik tiek pasakyti, yra tik užuominos į technologijas, kuriomis indukuojami balsai, kaip tai tiksliai padaroma viešai kalbantys nežino.

 

– Jeigu jūsų kūne yra čipas – jį ten kažkaip turėjo patalpinti. Ar žinote kada tai ir kur atsitiko?

 

– Čipas dažniausiai būna tik bendras terminas, į kurį sukoncentruojamas visas poveikių spektras. Kaip tai veikia iš tikro, viešai kalbantys taikiniai – nežino. Tai nenuostabu – šios technologijos valstybinė paslaptis, kurios išdavimas užtraukia baudžiamąją atsakomybę. Integruotam žmogui, jeigu iš viso tai kada nors atskleidžiama, tai tik tuo atveju, jeigu jis verbuojamas į sistemą. Tai dažniausiai neįvyksta, nes tai neįeina į operacijų prieš psichotronikos taikinius planą. Tokie žmonės yra tik objektai. Nors gali meluoti, kad užverbuos, jeigu vykdysi įsakymus.

 

Visuomenėje šis žodis asocijuojasi su kokiu nors į galvą įdėtu stambių gabaritų objektu. Tačiau tokie būdavo naudojami 7 -tame dešimtmetyje, pavyzdžiui, J. Delgado „stimosiveris“ (stimuliatorius-imtuvas), kuris buvo implantuojamas į smegenis elektrodas, virš kaukolės turintis ryšio anteną ir buvo valdomas radijo ryšiu. Šiais laikais naudojamos „išmaniosios dulkės“, kurios yra mažesnio už milimetrą dydžio arba dar mažesni nanoimplantai, valdomi magnetiniu lauku.

 

Nanoimplantai suleidžiami į kraują švirkštu ir surenkami pridėjus magnetinį lauką norimoje kūno vietoje. Žmogus paprastai būna užmigdytas, pavyzdžiui, operacijos metu gavus narkozės arba su migdomaisiais ligoninėje. Gali užmigdyti ir nuosavame bute su miego dujomis ir miegantiems įdėti savo techniką, jeigu yra būdų patekti į miegančių žmonių patalpą. Todėl privaloma turėti iš vidaus rakinamas duris. Tai labai lengva padaryti kalėjime arba psichiatrinėje ligoninėje, nes tuos žmonės dažnai renka savo operacijoms.

 

Tiksliai kada ir kur tai atsitiko, jeigu technika yra būtent tokia – aš nežinau.

 

– Bet juk čipą turėtų rodyti ir pvz. rentgeno nuotraukos. Ar darėte jas?

 

– Rentgeno nuotraukos gali parodyti kaulo pažeidimus ir didelius metalinius objektus smegenyse. O „čipai“ nėra dideli ir gali būti net ne metaliniai. Kadangi nanoimplantus galima suleisti į kraują, tai nebūna ir kaulo pažeidimo žymių. Tačiau senesniais laikais yra buvę nemažai atvejų, kai čipus surasdavo. Vienas toks atvejis yra švedo R. Naeslund istorija, kuris tapo psichotronikos auka kalėjime jam implantavus čipą. Išėjęs iš kalėjimo jis išvažiavo į Graikiją, kur jam buvo padaryta smegenų operacija ir išimtas implantas. Tai įvyko apie 1975 metus.

 

Tačiau rentgeno nuotrauką aš dariau, nors nesu patenkintas jos kokybe. Aš ją dariau ne tam, kad surasčiau čipą, bet kad patikrinčiau vietą kaukolės kaule, kur pirštais apčiuopiu pažeidimą. Man buvo įdomu pažiūrėti ką parodys rentgenas. Toje vietoje matosi trikampio formos patamsėjimas, tačiau kadangi kitose vietose taip pat yra patamsėjimų, žmonės, kurie netikrinę kaulo neįžiūri jokios anomalijos. Pirma nuotrauka daryta nelabai tinkamu kampu, todėl sunku įvertinti kas tai yra.

 

Tačiau noriu pabrėžti – tai ne čipas, bet kaulo pažeidimo vieta, kurio neturėtų būti, nes man žinomų smegenų operacijų niekada nebuvo daryta. Savo dėmesio netelkiu vien į „čipo“ versiją ir nuotraukų darymą. Be jos dar yra spindulinio ginklo versija, kuriai čipai nebūtini. Tačiau čipą žmogus nešioja pats, o spindulinio ginklo antenas paskui žmogų tampyti per daug nepatogu, tad vienintelė versija lieka, kad jis iškeltas į orbitą. Tokiu atveju galima sekti žmogui bet kur planetoje kaip su GPS signalu.

 

– Kas Jūsų manymu rizikuoja pakliūti į “Targeted Individuals” gretas?

 

– Dažnai atsiduria pažeidžiamų socialinių sluoksnių žmonės, psichiniai ligoniai, nusikaltėliai, taip pat alternatyvininkai, disidentai, vienu ar kitu būdu susipykę su sistema. Nemaža dalis yra ir atsitiktinių žmonių, kurie paprasčiausia išsirenkami, nes neturi jokio užnugario ir būna patogūs operacijų objektai. Žmogus renkamasis pagal organizaciją, vykdančia operaciją, operacijos tikslus. Jeigu naudoja elitinės su religija susijusios grupės, įvairiais tikslais renkasi religingus žmonės arba religiškai komplikuotus.

 

– Pasaulyje egzistuoja šimtai grupių, kurios vienija “Targeted Individuals” narius iš įvairių šalių. Kokie šių grupių siekiai?

 

– Pagrindinis siekis yra įstatymu uždrausti neteisėtą psichotroninių priemonių naudojimą. Tačiau prieš tai tokios galimybės ir slaptos operacijos turi būti iškeltos į viešumą. Reikalinga politikų spaudimui visuomenės parama, todėl užsiimama švietėjiška veikla, skleidžiant visuomenėje informaciją. Galų gale, buriasi paramos grupės, kurių tikslas psichologiškai padėti persekiojimo aukoms, dalinantis savo istorijomis ir patarimais.

 

Oficialiai tokios grupės veikia kaip registruotos pagal įstatymą visuomenės organizacijos, kurios užsiima žmogaus teisių gynimu, lobizmu, ieško kontaktų su žiniasklaida ir pan. Yra daug nukentėjusių žmonių, kurie tokia veikla užsiima individuliai kaip internetiniai tinklaraštininkai. Spektras labai platus, nuo ezoterikų iki sąmokslo teoretikų.

 

– Dėkojame už pokalbį.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rago

Viskas imanoma. Klausimas ar tai butu TI ar galimai Dvasiniai Dalykai? Negalime atmesti nei vieno nei kito

nekreipiu demesio

ne sizofrenija o technologinis persekiojimas. kuris vyksta kiekviename lietuvos kampe, naudoja blakes, garsiakalbius. negerkite vaistu, neikite pas daktara, nes pasidarysite problema. Jei reiks geriau bandykite gyventi ir apsimesti kad nieko negirdite. Yra technologiniu dalyku kurie veikia nervine sistema ir padaro daugiau nei balsus, palaukite nes bus idomu pamatyti kai tai veikia, nekreipkite demesio vistiek. Uzsidekite gerus drabuzius ant veido kauke ir ramiai toliau gyvenkite.

JEI ANOMALIJAI IDOMU SUZINOTI IR NORMALIAI PARASYTI I SPAUDA PRASAU DOMETIS NETIK KITAIS STRAIPSNIAI O KAIP ISTIKRO TAI DARYTI!!!!!

Ledinukas

Šizofrenija su paranojos atspalviu. :) Žinau, nes pats sergu.

Lietuvis

Skaitant straipsnį labai suėmė miegas. Beveik nieko neprisimenu ką skaičiau, matyt buvo panaudotas psichotroninins ginklas :D.

kristina

Mano tevas pries daug metu irgi dejavo kad jy hipnotizuoja televizija, valdzia. Tada as jy pajungiau savo samonei ir tada jis nustojo dejuoti kad jy kas nors hipnotizuoja. Svarbiausia sutarti seimoje tada aplinkiniai hipnotizuotojai netenka galios.

Greta

Vyrui paprasciausiai yra sizofrenija, visi jo pasakyti dalykai tai patvirtina. Pradejus kalbinti visus sita liga sergancius dar ne tokiu dalyku isgirstumet

Arba

Arba norima, kad taip visuomene manytu. Istorijoje buvo nemazai pavyzdziu kai vyriausybes darydavo eksperimentus ant savo pilieciu, o tie nieko nezinodami kas vyksta, galvodavo, kad jiems pasimaise galvoje.

Ausra

Labai idomus interviu. Nesiruosiu spresti tikra tai ar ne, bet buvo idomu paskaityti. Jeigu tai visgi tiesa, tada baisu

Kofemanas

Dabar suprantu labai aktyvu puolima vienoje is anomalijos forumo temu. Stebejausi tokiu staigiu susidomejimu ir ivairiu ereziju skleidimu, lyg kazkas turetu ivykti. Ir stai. Aciu Dariui ir anomalijai. Sekmes ir didelio atsargumo.

vilte

Pritariu Dariui, mano situacija analogiška.Šeimos nariams, giminėms aiškinu, kad naudojamas Psichotroninis arba sąmonės valdymo ginklas prieš žmones ir prieš mane
Kas įdomiausia šiais metais per Delfi komentarus buvo parašyta, kad su manimi nori susidoroti CŽV [ ir tai parašė mano žiniomis NATO karininkas.

Viltei

Ir iš kur tokios žinios, kad tai katininkas?

vilte

Nesuprantu žodžio katininkas, o gal turėjo būti kaltininkas

nevykėlis

Gydykis pusprotė

vilte

Patikėk, vaistus skiria psichiatrai nemokamai— pagrindinė dalis yra kokainas [ kartais vaistų sudėtyje yra marachuanos],kuriuos veža iš Johnson &Johnson.. JAV.
Na, kaip tau patinka toks gydymas?

Vyriausybė

Iš kur tokia informacija? :D :D

vilte

Turiu pažįstamų chemikų– analizė parodė

Vyriausybė

Prisijunkit prie forumo ir papasakokit plačiau,čia neberašysiu

Katininkas

>> žodžio katininkas?

ždis “katininkas” reiškia tokį pilietį/pilietę, kurie veisia katinus, juos parduoda ir per juos užvaldo šeimininkus, juos irgi taipogi paversdami “katininkais”.

viltė

jo jo, rašė apie tokius katinus techologijos.lt,– na ir kaimynai turi tokius du, vaikščiojančius po mano valdos teritoriją…

Klausimas

O gal tau tiesiog paranoja? Tokio vaianto nebuvo tavo galvoje?

vilte

Ne ne paranoja. Interneto puslapiuose suradau informaciją, kad TI žmonėms paprastai diagnazuojama šizofrenija, tad ,, balsų,, paprašiau neįgalumo, kadangi tai yra susiję su pensija ir darbo stažu. Tad turiu paranoidinę šizofreniją, kurią gavau pareiškusi, kadangi kalbu apie PSI ginklą-vadinasi reikia pripažinti , kad esu nesveika.
Tiesa, turiu parašyti, kad mano atžvilgiu visumoje yra teigiama psichotronika. Problema arba kitaip sakant grubūs kontaktai prasidėjo po to, kai susidūriau su okultinės organizacijos agentu, kuris save vadina satanistu.

kinas

vilte, nato karininkai skaito delfi ir dar ten komentarus palieka?? Pagal ka nusprendei kad jis nato karininkas?

Droniukas

Netikiu turbut jam reikia pas psichatra apsilankyt .

kinas

esme nesikeicia, keiciasi tik mados ir pavadinimai, anksciau buvo:
Dvasiu apsedimai, angelu apsireiskimai, sventos ligos, sizofrenija ir tt dabar psihotroninis ginklas.
aksc buvo: dievai ir fejos, skraidantys kiausiniai ir drakonai, degantys krumai ir ugnies vezimai, gamtos reiskiniai ir modernios tech, dabar nso
anksciau zmonijos santvarka ir valdymo formos buvo vergove, baudziava, socializmas ar kapitalizmas, dabar demokratija.
supraskit pagaliau niekas nepasikeite isskyrus pavadinimus

Taip pat skaitykite