10 faktų apie vaiduoklius pagal paranormalių reiškinių tyrėjus

vaiduokliai-faktaiVaiduoklių fenomenas egzistuoja nuo neatmenamų laikų. Nors ezoterikai ir paranormalių reiškinių tyrėjai galutinai įsitikino, kad šis fenomenas yra realus, mokslininkai taško vis dar nededa ir bando paaiškinti visus reiškinius racionaliai. Nors tai jiems nelabai ir sekasi.

 

Tyrėjai, kurie analizuoja faktus susijusius su vaiduoklių fenomenu, pastebėjo keistus dėsningumus.

 

1. Tvirtinama, kad dvasios maitinasi neigiama gyvų žmonių energija. Norėdamos jos pasikrauti stengiasi sukurti konfliktus tarp gyvųjų ir minta tokiomis emocijomis kaip pyktis, pavydas arba įtūžis.

 

2. Paranormalių reiškinių turėjai pastebėjo, kad patalpose, kur egzistuoja svečiai iš anapus, dažnai nukrenta temperatūra. Jeigu patalpoje staigiai atšąla, tikėtina, kad čia ką tik buvo vaiduoklis. Tai dažnai patvirtina ir specialūs prietaisai.

 

3. Pastebima, kad vaiduokliai gali skleisti tam tikrus infragarsus, kurių mes negirdime, tačiau to pagalba galime jausti jų buvimą.

 

4. Tyrėjas Michelas Scottas iš JAV paranormalių reiškinių instituto padarė išvada, kad mirštantys vaikai dažnai pasilieka vaiduokliais žemėje, kadangi laukia, kol mirs jų tėvai.

 

5. Manoma, kad maži vaikai gali matyti žymiai daugiau negu suaugusieji, būtent todėl dažnai vaikai kalba su nematomomis būtybėmis ar tiesiog žiūri į vieną tašką. Įdomu ir tai, kad vaikai šių būtybių nebijo, kadangi šie juos mato nuo pat gimimo, todėl priima tai kaip natūralų dalyką. Šis matymas galutinai pasibaigia vaikams pradėjus suvokti kas yra šiame pasaulyje, o kas už šio pasaulio ribų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

6. Šunys ir katės tai vieninteliai gyvūnai kurie savo jutiminiais organais gali matyti mirusias sielas. Tyrėjai pastebėjo, kad katės žymiai ramiau priima šių būtybių egzistavimą. Dažniausiai jos tiesiog spokso į vieną tašką, kuriame gali būti energija iš kito pasaulio. Tuo tarpu šunys, vaiduoklius priima kaip nekviestus svečius, todėl staiga tampa neramūs, gali loti, inkšti be jokios priežasties.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

7. Tikima, kad tarp gyvųjų ir mirusiųjų pasaulių įstringa savižudžių sielos, kurios vėliau gali ilgą laiką vis dar būti Žemėje be laiko nuovokos.

 

8. Žmonės tikina, kad dažniausiai matydavo savo mirusius artimuosius vilkinti lygiai tais pačiais rūbais su kuriais šie buvo palaidoti

 

9. Tikima, kad žmogaus vaiduoklis atsiranda toje vietoje, kurioje mirė. Dažniausiai taip atsitinka jeigu žmogus dėl kažkokių priežasčių nesuprato, kad paliko gyvą pasaulį.

 

10. Labai retais atvejais vaiduokliai pasirodo taip, lyg būtų vis dar gyvi. Užfiksuotais atvejais vaiduokliai dažniausiai būdavo rūko formos arba nematomi.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite