Šokiruojanti tiesa apie muziką: dviejų dažnių sąmokslo teorija

disharmonija-muzikaĮsivaizduokit nepaprastai galingą ir turtingą žmogų, kurio turtų šaltinis yra žmonių konfliktai, ligos ir karai. Ir vieną dieną toks žmogus sužino, kad tam tikro dažnio garsas būtent ir sukelia konfliktus, disonansą ir disharmoniją, tuo tarpu kai garso dažnis kuris dalinasi iš trijų skleidžia balansą, harmoniją, gėrį ir patrauklumą.

 

Mažai kas žino, tačiau didžioji dalis pasaulinės muzikos būtent ir buvo paversta į tą neigiamą, 440 hercų dažnį, kai 1953 metais Tarptautinė Standartizacijos Organizacija (ISO) jį oficialiai patvirtino.

 

440 Hz yra nenatūralus skambėjimo dažnis, nepriklausantis “šventųjų vibracijų diapazonui” ir obertonui. Manoma, kad šis dažnis gali pakenkti žmogaus sveikatai, diegia į pasąmonę pyktį, negatyvumą, agresiją.

 

Šie garsai sėkmingai žemina mūsų vibracijas ir pritraukia sutrikimus, disharmoniją ir nevieningumą. Be to, jie taip pat stimuliuoja smegenis – į nesąmoningą rezonansą, kuris galiausiai net sukelia ligas.

 

Vanduo, skambant 432 Hz ir 440 Hz dažniams

Vanduo, skambant 432 Hz ir 440 Hz dažniams

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Priešingybė 440 Hz dažniui yra 432 Hz dažnis, kuris yra stipriai surištas su žeme ir kosmosu ir yra harmoniška gamtos intonacija. Tai patvirtino ir Vokietijos fizikas Winfried Otto Schumannas, kuris 1952 metais paskelbė Schumanno rezonansą.

 

Grojant ir klausant muzikos, kuri buvo suderinta su 432 Hz dažniu, jūsų kūnas ir organinis pasaulis kuris jį supa, rezonuos natūraliu būdu. Tai pripildys jus ramybės ir gerovės jausmu, nepriklausomai nuo to, kokia daina pasirinkta groti ar klausyti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iškyla klausimas kodėl kažkam reikėjo, kad pasaulis pereitu nuo harmoningo dažnio iki visagriaunančio dažnio? Egzistuoja dvi teorijos.

 

Pirmoji teigia, kad slaptas perėjimas nuo 432 Hz iki 440 Hz dažnio įvyko būtent tada, kai Rockfeleris (kaip manoma Illuminati narys) siekdamas savo finansinės naudos nusprendė, kad standartinis instrumentų derinimas į natą “A” nuo šiol ir visada vibruos 440 kartų per sekundę.

 

Standartinis suderinimas, kuris nustato, kad nata A vibruos 440 Hz dažnių per sekundę, yra paremta dažniu, kuris dalinasi tik iš dviejų o ne iš trijų, kaip turėtų būti ir tai reiškia, kad visos natos žemiau ar aukščiau taip pat atlieka tą patį negatyvų poveikį.

 

Šita nenatūralaus standarto vibracija, paskelbė tylų karą žmonių pasąmonei. Ir šis karas Rockfelerių imperijai atnešė ne vieną milijardą papildomų pajamų.

 

Antroji teorija teigia, kad perėjimas nuo 432 Hz iki 440 Hz buvo inicijuotas nacių propagandos ministro Josepho Goebbelso. Jis tai padarė tam, kad žmonių protai karo metu būtų pavergti žiauriems darbams atlikti.

 

Atsakyti kuri teorija yra teisinga, šiuo metu sunku, tačiau faktas, kad kažkodėl visas pasaulis šiuo metu klauso nenatūralų, neigiamą dažnį lieka faktu. Kad ir kokią gražią ir ramią muziką grotų simfoninis orkestras, jo visi instrumentai suderinti vibruoti 440 Hz dažnyje, o tai reiškia, kad tai yra užmaskuotas, lėto žudymo įrankis, kad ir kokią muziką jie grotų.

 



 

Parengė: Tomas B., Saulius (Soleadas)

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zimagorus

amerikiniai orkestrai derinami 440, europinis standartas yra 442. jei ką

Donce

Pas mane visa laik skamba 432. Pasidaryk pats https://roelhollander.eu/en/432-tuning/real-time-auto-pitching-video-player/ tikrinau dažni su gitaros derintuvu. Viskas ok.

disharmonija

– na pats skaičius 440 nėra reikšmingas, reikšminga yra santykiai tarp natų. Jei pakeitėm pradinį skaičių, tuomet reikia keisti ir santykius. Pasaulyje egzistuoja keletas natų dažnių sistemų.

Išvada: pakeitus pradinį dažnį ir nepakeitus buvusių santykių, gauname totaliai išderintą disharmoniją.

pūtė vėjas į rytus

Straipsnis yra niekinis, nes 440Hz muzika nesukelia agresijos. Muzikos terapija yra naudojama žmonių gydymui nuo psichologinių problemų.

Pusk nors i siaure

Ziurek, kad tokios terapijos nepareikalautu po kazkiek metu dar daugiau terapiju. O, kad 440 tikrai turi neigiamu pasekmiu raso daug kas. Labai idomi ir issami medziaga cia: http://www.viewzone.com/432hertz.html

pūtė vėjas į rytus
Pyktis.

Ziurinejau cia kazkada apie pan tema youtuba. Tai buvau uzgaudes vaizdeli kai zmogelis paemes kazkokia daina ir per kazkokia programa ja ten “isskleide” Nzn kaip cia aiskiau pasakyti….tai ten kaip yra daina ir tas takelis kaip “ekvalaizeris” ar pan tai jame vos ne istisai buvo ispiestos satanistiskos pentagramos…

Jonka

Kalbate apie Aphex Twin darba Windowlicker. Ir ten ne satanistiskos pentagramos o atlikejo veidas. Kuris nera pats graziausias. Bet su tuo darbu Aphex Twinas isiraso save kaip genijus sound engineeringo pasaulyje.

Pyktis.

Patikekit as zinau,kaip atrodo pentagrama…

Satan

Zmogus kalba apie doom-cyberdemon , galite youtube susirast pasiziuret (bet mano nuomone tai buvo specialiai padaryta, nes zaidimo tema yra demonai ir pan.)

Taip pat skaitykite