Šiurpūs vaizdai: užrakintoje mokykloje apsireiškė nerami siela?

nerami-siela-mokyklojeVidurinėje Airijos, Korko miesto, mokykloje įtaisytos kameros užfiksavo kai ką šiurpaus ir nesuvokiamo. Ryte atrakinus mokyklos duris prieš akis išdygo nemalonūs vaizdai – kai kurių mokinių spintelės buvo praviros, iš jų iškritę ant žemės voliojosi sąsiuviniai, rašo tv3.lt.
 
Nutarus išsiaiškinti, kas naktį lankėsi mokymosi įstaigos patalpose paaiškėjo, kad tai gali būti bilduko arba kitaip tariant klaidžiojančios sielos apraiškos.

 

Užfiksuotoje vaizdo medžiagoje matyti, kaip garsiai trankosi durys, o paskui juda daiktų saugojimo spintelės. Tačiau jokio žmogaus ar gyvūno niekur aplink nematyti.

 

Šis įvykis užfiksuotas sekmadienio vakarą, kuomet mokykla buvo uždaryta visam savaitgaliui.

 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
juozas

“Neramios sielos”,ar “neramūs”ir išradingi mokinukai?

...

Jei ne muzika, dar gale visas video užkrautas reklamomis į kitus video, būtų galima svarstyti šį variantą. Per tokius idiotus, kuriančius nesąmones, tikėti niekuo nebegali. Nors ir šiaip tikėti vaiduokliais nėra jokios racionalios priežasties.

Dark World

Apie vaiduoklius yra daugiausiai susidurenčių ir liudijančių žmonių, kiek daug rašoma apie juos, begalė istorijų. Tai čia kaip pirma vieta su šiais dalykais. Po to visi sekantys, mistiniai reiškiniai. Tave reiktu palikti vienoje vietoje kur vaidenasi, tai nieko nereiks, tokių vietų tikrai nemažai.

Taip pat skaitykite