Andrianas Krutoguzenko. Gimimo datos skaičių vibracijos mūsų gyvenime

skaiciu-vibracijos-numerologijaAndrianas Krutoguzenko
 
Daug kam teko girdėti, kad skaičiai veikia mūsų gyvenimą, daro įtaką mūsų likimams. Kiti sako, kad skaičiai nukreipia mus tam tikru keliu. Pateikiu vieną iš galimų skaičių įtakų. Tuo galima tikėti ar ne, bet patikrinti niekuomet nepakenks. Tereikia tik užrašyti savo (o gal kieno nors kito) gimimo datą ir sudėti visus ten esančius skaičius.

 

Sakykime 1971.03.31 – sudedame (1+9+7+1+0+3+3+1) ir turime 25. Dabar sudedame ir tuos (2+5) – bus 7. Pirma suma (25) parodo ką mes turime iš prigimimo, o paskutinė suma (7) parodo ko mums reikia siekti šiame gyvenime. Prieš nagrinėjant reikia žinoti skaičių vibracijų reikšmes.

 

1 – ego; savasis aš; savo ašies atradimas; savo pagrindo atradimas; savęs išsaugojimas.

 

2 – dvipoliškumas; energijos tekėjimas(energija neteka jei nėra priešingų polių, tokių kaip pliusas ir minusas; upė neteka kai nėra aukštumos ir žemumos); sugebėjimas reiškinius, žmones, aplinką stebėti (ir daryti išvadas) iš dviejų pozicijų.

 

3 – judrumas tiek kūno tiek proto; smalsumas; tyrinėjimas; mokymasis.

 

4 – stabilumas; apsauga; tvirtybė; sveikata.

 

5 – daugiapoliškumas; sugebėjimas matyti reiškinius iš daugybės pozicijų, kas būtinai įtakoja sėkmę (tai svarbu mokytojams, verslininkams, teisėjams ir t.t.).

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

6 – materialumas. Jis gali būti kelių krypčių. Jei žmogus mokosi dirbti su materija, tampa puikus savo darbo meistras (mašinų taisytojas, stalius, elektrikas, chirurgas ir t.t. – dirbantis konkrečiai su materija), tuomet jis tame vis tobulėja. Tai materijos meistrų skaičius. Tačiau, jei žmogus yra ar tampa godus, tingus, tai šis skaičius jį traukia žemyn ir jis pradeda storėti, gulinėti lovoje, vartoti alkoholį ir pan. Tokį žmogų jau pati materija pradeda dusinti, naikinti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

7 – globos, rūpesčio, angelo skaičius. Šis skaičius įpareigoja žmogų rūpintis kitais, saugoti ir padėti jiems, daryti įtaką.

 

8 – uždarumo, savo taško turėjimo, atsakomybės, sėslumo skaičius. Šis skaičius įpareigoja žmogų būti atsakingam, sugebėti uždaryti savo erdvę nuo svetimų įtakų, turėti savo atramos tašką, savo namą ar butą.

 

9 – proto, intuicijos, dangaus skaičius. Jis įpareigoja lavinti savo protą, lavinti intuiciją ir daugiau dėmesio kreipti į „dangaus“ reikalus, į dvasingumą, o ne materiją.

 

0 – atvirumas, erdvė, begalybė, savo taško(ašies) neturėjimas. Būtina būti atviram visiems pokyčiams, įtakoms, naujovėms.

 

Priešingų polių skaičiai: 1-7, 2-5, 3-4, 6-9, 8-0.

 

Dabar panagrinėkime mano paimtą atveją. Taigi turime pirmą sumą 25. Reiškia, kad šis žmogus iš prigimties turi 2 ir 5. Skaičius 2 suteikia energijos, galimybę į viską žvelgti iš dviejų pozicijų (savo ir savo oponento).

 

Skaičius 5 suteikia galimybę į procesą pažvelgti iš daugybės pozicijų ir pasirinkti optimaliausią variantą, kas neša sėkmę. Gauti iš prigimimo skaičiai yra tarsi ratai, kuriais važiuoji į tikslą, o tikslas yra skaičius 7. Reiškia šis žmogus turi rūpintis kitais, padėti jiems, saugoti juos, nes tai angelo skaičius. Tačiau tikslo skaičiai turi savo priešingus polius, be kurių tikslo nepasieksi.

 

Skaičiaus 7 priešingas polius yra 1. Tai reiškia, kad siekdamas savo tikslo, savo 7, žmogus turi išsaugoti savo ego, išsaugoti savo „aš“. Jei žmogus praras savo aš, nemokės išsaugoti savęs, tai išdalins save kitiems ir taps niekam nereikalingu. Angelas negali atiduoti savo „plunksnų“, nes jis jau niekam nebepadės.

 

Vadinasi šis žmogus padėdamas kitiems, neturi pamiršti savisaugos, savo erdvės. Be to jis neturi pamiršti ir savo ratų, kuriais važiuoja, tai 2 ir 5. Juos reikia karts nuo karto „pripūsti“, „sutepti“ ir pan. Tai reiškia būtina palaikyti energiją, ją stiprinti. Būtina lavinti daugiapolį požiūrį į gyvenimo procesus, tai yra 5.

 

Jei šis žmogus nelavins daugiapolio mąstymo, nedidins savo energijos, tai jis negalės siekti tikslo – rūpinimosi kitais. Tuomet jis negalės remtis ir priešingu poliu – savo ego, savo „aš“. Su laiku toks žmogus gali tapti bevalis, baugus, piktas, uždaras.

 

Analogiškas pavyzdys 1972.08.04 – suma 31. Reiškia šis žmogus iš prigimties smalsus, judrus, jam būtina mokytis. Taip pat turi savo „aš“, savo ašį, savo ego. Jo galutinis tikslas 4 (3+1), o tai reiškia stabilumas, tvirtybė, sveikata. Jo priešingas galutinio tikslo polius yra 3.

 

Tai reiškia, kad norint siekti tikslo jam būtina būti smalsiam, judriam, mokytis. Žmogus turintis savo ego iš prigimties, turintis smalsumą ir judrumą, turintis priešingą polių taip pat smalsumą ir judrumą negali būti ribojamas. Be to jei jo galutinis tikslas stabilumas, apsauga, sveikata, o jį ribosim, tai jis būtinai bus nestabilus, nesaugus ir silpnos sveikatos. Bet kokie gydytojai čia tik pakenks, o ne pagydys. Jam būtina suteikti laisvę reikštis ir padėti tame.

 

Paimkime dar vieną variantą. Sakykime 1939.05.14 – suma bus 32, o šito (3+2) suma 5. Skaičius 3 sako, kad žmogus turi būti smalsus, mokytis, tyrinėti, būti judrus. Skaičius 2 sako, kad jis turi didinti savo energiją ir sugebėti į reiškinius žvelgti iš kelių pozicijų. Aišku visa tai jam duota iš prigimties, tačiau norint siekti tikslo būtina lavinti 3 ir 2. Šio žmogaus tikslas yra 5.

 

Tai reiškia, kad šis žmogus turi išsiugdyti daugiapolišką požiūrį į gyvenimo procesus, išmokti mąstyti plačiai, išmokti būti sėkmingu. 5 priešingas polius yra 2, o tai reiškia, kad savo tikslams pasiekti jis turi didinti savo energiją(sportas, fizinis darbas) ir sugebėti išklausyti kitus žmones, pabūti jų vietoje(dvipoliškumas).

 

Jei šis žmogus nebus smalsus, nesimokys, nedidins savo energijos, tai jis negalės siekti savo tikslo 5. Taip pat negalės remtis priešingu poliu 2. To žmogaus energija mažės(o čia jau ligos), jis taps uždaras(nes jam reiks išsaugoti energijos likučius).

 

Analogiškas pavyzdys yra 1937.03.06 – suma 29. Reiškia to žmogaus „ratai“ yra 2 ir 9. Žmogus turi didinti savo energetiką, matyti procesą iš kelių pozicijų, auginti savo protą, ugdyti intuiciją ir didesnę reikšmę suteikti nematerialiems dalykams. Šio žmogaus tikslas 11, o tai reiškia, kad jam laaabai svarbu atrasti savąjį „aš“, mokėti jį išsaugoti, turėti tvirtą pagrindą po kojomis.

 

Tačiau būtina sudėtį pratęsti, nes 1 ir 1 jau yra 2. Tai reiškia žmogaus galutinis tikslas pasitęsia už 11 ir yra energijos didinimas ir jos nukreipimas tinkama linkme. Bet to neįvyks kol šis žmogus nesugebės atrasti ir įtvirtinti savo ego. Priešingas 11 poliai yra 77. Tai reiškia žmogus turi išmokti rūpintis kitais, padėti kitiems taip, kad galėtų eiti link savo tikslo 11. Tačiau tolimesnis tikslas yra 2, o jam priešingas polius yra 5. Reiškia Norint siekti savo tikslo, žmogui būtina į viską pradėti žvelgti iš daugybės polių pozicijos ir rinktis tinkamiausius. Tuomet plūstelės energija ir žmogus galės siekti savo galutinio tikslo 2. Matot, kad čia gavosi keli galutiniai tikslai. Tarpinis 11 ir galutinis 2.

 

Jei šis žmogus nedidins savo energijos ir neugdys savo proto, intuicijos, tai jis negalės siekti savo tikslų 11 ir 2. Negalės remtis priešingais jų poliais 77 ir 5. Reiškia jam gyvenimas neleis rūpinti kitais ir stiprinti savo „aš“ ir jis negalės ugdyti daugiapoliško mąstymo, tam, kad turėti daugiau energijos. Tuomet žmogaus energija mažės, galimybių save reikši taip pat mažės. Jis bus uždarytas į tam tikrus „rėmus“.

 

Kaip matome yra gražių ir skaudžių išvadų. Kiekvienas asmeniškai galite pasitikrinti ar patikrinti kitus ir savaip nuspręsti.

 

Autorius: Andrianas Krutoguzenko

 

Šaltinis: andrianas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite