Sielų kontraktai: pasirinkimas, kurį priimame prieš atvykdami į Žemę

sielos-pasirinkimasPrieš mums gimstant, mūsų sielų šeima mūsų paklausia tik vieno klausimo – „Ką mes ketiname išmokti sekančiame gyvenime?“.

 

Jums atsakius į šį klausimą ir būna sudaromas sielos kontraktas, ką jūs pasirinkote nuveikti. Tačiau pasaulis veikia atbulai. Dualumo filosofija tai pakankamai gerai apžvelgia.

 

Geriausias būdas kažką patirti ir išmokti yra susidūrimas su priešingu konkretaus dalyko, dualumo potencialu. Norite išmokti kantrybės? Jums teks išgyventi tokioje aplinkoje, kur jus visaip erzins, kibins ir kitaip visaip bandys jūsų kantrybę. Tas liečia ir jūsų brolius, seseris ar vaikus. Dzen praktikos nėra atsakymas į tai (past. įvairios meditacijos ir pan. kurių pagalba pasiekiama vidinė ramybė). Kad suvokti gryną meilės aistrą, teks praeiti gryno įniršio liepsnas.

 

Jūsų pasitikėjimas savimi, bus statomas ant įvairių žmonių, kurie pretenduoja būti jūsų draugais išdavysčių pamatų. Tokiu principu yra grįsti visi sielų kontraktai, kai mes neturime kito pasirinkimo, bet tik tai įveikti.

 

Deimantas turi būti nušlifuotas, prieš tai kol jis pradės švytėti. Ir tik tada ateis eilė sekančiam jūsų sielos deimantui. Geriausias plienas yra gaunamas karščiausiose liepsnose. Šie posakiai iš tikrųjų labai gerai atspindi tai. Kad pasiekti taikos būseną, teks susidurti su chaosu ir žiaurumu. Kad iš tikrųjų augti, teks praeiti šiurkščią lūžių ir kritimų mokyklą. Skausmas gali jus mokyti, kaip ir būti bevertis. Nereikalingas skausmas yra bevertis. Jis tik jums sukels skausmą ir nieko neišmokys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pralaimėjimo kartėlis yra tuo pačiu ir patirties kalvė. Praeidami tokią kančią, mes išmokstame tokiose situacijose elgtis, jas suvaldyti ir įveikti. Pirmas augimo žingsnis prasideda mums praradus balansą (savitvardą). Už drąsą ir milžiniškas pastangas, kurias mums tenka į tai įdėti, mes išmokstame pasiekti balansą, bet kokiose situacijose. Tokios pastangos yra toli gražu ne bevertės. Jos kuria jus. Jūsų asmenybės plytos bus pastatytos kartu su jūsų patirties skiediniu. Šių patirčių praėjimas tiesiogiai prisidės prie jūsų kaip asmenybės augimo. Beribės meilės visata, mums nesustodama siųs vis naujas pamokas ir viena iš liūdnų tiesų, kurią teks priimti bus: “Oho, jūs išmokote pamoką, jūs įveikėte problemą?”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai yra sielos kontrakto pagrindas. Tokie įvykiai, kurie yra už mūsų horizonto, įtakojantys subtiliais būdais mūsų gyvenimą, kurių galbūt mes net nesugebame suvokti. Gyvenimas bus pilnas įvairių siurprizų ir tik jūsų reikalas ar jums su jais prasidėti ar ne. Prieš pradėdami galvoti apie tai, kad toks gyvenimas visada bus slegiantis, prisiminkite kad jis yra ištisinėje kovoje tarp dvasios ir aplinkybių, kuriose mes stengiamės atrasti balansą. Mes esame paprasti žmonės, kurie besipriešindami savo keliui, bandome kurti savas vizijas apie Absoliutą.

 

Kaip ir posakyje: kas mūsų nenužudo – padaro mus stipresniais! Šis posakis labai gerai atspindi pvz. kario dvasią, kur kaip tik su tuo seniau teko susidurti, ją studijuojant. Tačiau taip išeina, kad tai tinka visiems. Kas reiškia, kad kelių praeiti patirtis ir augti yra begalė ir tokiu būdu auga net tie žmonės, kurie jokiu dvasingumu net nesidomi! Taip paėmus, jie net laiko veltui nešvaisto ant bandymų dirbtinai siekti balansą, bet visa galva neria į problemas ir mokosi. Gal dėl to vienas iš indigo minėjo, kad jų kelias net greitesnis, lyg praeidinėti viską eksternu, ypač kalbant apie neigiamus žmones, kurie pasirenka labiausiai „vingiuotą“ kelią…

 

Tai galima priimti ir kaip avantiūrą, nuotykį ar net iššūkį. Ar pvz. kaip kompiuterinį žaidimą, pvz. RPG, kur mūsų herojus vystosi ir auga, kur irgi kertinis dalykas yra patirtis (exp), įveikdamas įvairius išbandymus, kurie jus sustiprina, ne vien fiziškai, bet ir dvasiškai ar plečia suvokimą, pažinimą, kaip ir sugebėjimą įvaldyti konkrečias situacijas, tapti aukščiau to! Kaip irgi vienas iš indigo teigė – „žmogaus tikslas yra pakilti virš materijos“! Iš esmės viskas į tai ir susiveda. Aplinkybės irgi yra materialaus pasaulio ar materijos dalis, kurios mums sukuria visus tuos siurprizus. Kitaip dar tai yra vadinama kaip Samsara.

 

Ar kaip tai dar yra išreiškiama, kaip viso to beprasmybės atradimas, visų tų dalykų, pamokų, kurias tenka praeiti. O jas praėjus, jos tampa beprasmiškos. Nes egzistuoja tik kaip pamokos ir toliau pasidaro nesvarbios, kai jos jau išmoktos ir jūs išeinate iš rezonanso su jomis. Jos jūsų toliau netrikdo ir pradeda ne traukti ar ne erzinti, provokuoti kažkokiai reakcijai, per kurią žmogus gali prarasti balansą ir tuo pačiu įsivelti į konkrečias pamokas. Abejingumas kažkokiam dalykui irgi yra to rodiklis, jeigu šios būsenos nesistengiama pasiekti dirbtinai.

 

Samsara – mirties ir gyvenimų, reinkarnacijų ciklas. Savo namų kasdienybėje ar darbe, mes kaip tik esame mūsų Samsaros sūkurio centre. Tai viena iš esminių sąvokų apie tai. Ši sąvoka yra kilusi iš Tibeto, apibrėžianti reinkarnacijų, mirčių ir gimimų ciklą, paprastą pasaulietišką gyvenimą, paprastus žmogiškus kasdieninius reikalus ir t.t. Kur būtent ir vyksta visos mūsų pamokos ar augimas.

 

Pagal simplecapacity.com inf. parengė ir išvertė: Arvydas Grigonis (facebook.com/Gnostical)

 

Šaltinis: zulus.lt projektas

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kristina

Nu tai reiskias as prasiau laisves, nes jauciu dvasini kalejima. Matyt tureciau ismokti iseiti is to kalejimo…

barmalejus

jeigu gerio nebutu, tik blogis. po galbut savaites ar menesio susinaikintu visa civilizacija! branduoliniu ginklu. Vyksta ta kova, patikekite tai 100%. Mes turime ir angelus sargus, nu ne visi beabejo. jei zmogus aina i zemu vibraciju varijacijas, alkoholis , palaido elgesio moterys ji supa ir t.t. . Angelai sargai tada nusigrezia ! apsauga dingsta, toks zmogus ateityje gali prisidaryt ciudu geru, kalejimas, nelaimes………… ir t.t………….. siuolaikinis materialismas labai yra uznuodijes zmonems smegenis, tai problema i daugeli kitu problemu………. Zmones isivaisduoja kad jie uzdyrba i menesi 3000e. tai vos ne visatos dievai! Siandien turi pinigu, po menesio gal karste jau gulesi,… Skaityti daugiau »

barmalejus

katalikai dar ne tokius ciudus isdarineja, australijoj 40 % isivele i pedofilijos reikalus. Vyksta kova gerio ir blogio, tarp kitko F. zvaigzdziu karai. tas yra labai puikiai perteikiama, kaip reikia kontroliuot savo mintis, kaip zmogus gali pereit is sviesos i tamsos pasauli ! Kad kazkas blogai elgiasi, tai nereiskia kad jus turite ta zmogu atkopijuoti! , negi jus norit ateityje patirti pats karmos SUNKUMU ? Trumpiau tariant yra visatos desnis. Bet koks veiksmas pries kito zmogaus valia yra energetinis pazeidimas. Jus pvz . pagaunat vagi, jumi apvogusi, padarot kazkoki savo teisma, galbut minimalu. Tai jau yra pazeidimas, nesvarbu netgi kad… Skaityti daugiau »

barmalejus

sakote zmogzudys ! zemu vibraciju zmogui kuris tik prie materijos prisirises. isaiskint gtokius dalykus kad tai blogis yra, nelabai cia imanomas dalykas. Arba teisejui, kodel pvz . skiriama tokia bausme tokiam ir tokiam asmeniui, ta vyruka X gal kalejime ji prazudys toks ejimas teismo. PER geri zmones negali isgyvent kalejime, tarp kitko ta tema cia su tokiu draugu diskutavom nesenai. Tai as sako tikrai ten negyvenciau jei kas blogai butu. sistema dar atsilieka stpriai nuo kalejimu europiniu, pvz vokietija. ten bet koks balvonas isgyventu, nieko jam nebutu! as neskirstau zmoniu i tai ! nesupraskit klaidingai, cia tik pavisdi daviau

Lietuvis

Kad tau aiškųs , tai nereiškia kad taip viskas ir yra. Yra gyvas velnias tų visokiausių teorijų apie tas sielas, kad gali iš jų rinktis kurią nors , arba išvis netikėti sielų egzistavimu.

barmalejus

kiek zinau, siela pries atgimstama jau zino daug maz modelius kas laukia zemeje. uz tai nereikia ciudintis, zmones tiek cirku prisidaro, kitame gyvenime po to, net gimt nenori!

Menkysta

Iš kur tai sužinojote? Aš irgi noriu žinoti

barmalejus

yra info, reik dometis. OMRAMAS AIVANHOFAS nemazai raso, nu ten tokia filosofija, ne kiekvienam skaitoma…….. as ezoterika 15 metu domiuos, man tie dalykai ant tiek aiskus, kaip motociklistui 20 metu ant stryto ! vazinejanciam, jam motociklas ne svetimas dalykas !

Menkysta

Kol kas iš visų žmogaus transformacijos laike būdų įrodytas tik vienas- tai vaikai. Pomirtinis gyvenimas, sielos atgimimas, reinkarnacija ir panašūs būdai kol kas tik gražios teorijos, kurios dar turi praeiti ilgą kelią. Jei sakė boba vienaakė, nereiškia, kad tai vyksta iš tikrųjų. Iki praeitų metų sielas turėjo tik žmonės. Bet pernai popiežius gerai pasikasė galvą ir pareiškė, kad sielas turi ir kiti gyvūnai. Tokiu atveju rojuje reikia rezervuot keliasdešimt kartų daugiau vietos. Kas bus, jei kitąmet popiežius pripažins, kad sielas turi ir augalai? Kiekvienas šienpjovys nespės išpažinties eiti, o reinkarnacijos užsakymų padaugės astronominiais mąstais. Kol kas niekas dar man negalėjo… Skaityti daugiau »

barmalejus

aura, energetinis kunas, laukas, turi daug apvalkalu, pagrindiniai 7 yra, kalbama kad ju daugiau yra, cia info jau sudetinga, kaip ir apie cakras, pagrindines 7 yra, dar 21 berods, smulkesnes yra. INDIJOJ aprasoma nemazai ir apie tas 21, musu vakaru pasauliui pakankamai uztenka ir tu 7 cakru. jos yra pagrindines. ka tau tai pakeis, kur ta siela yra? mesi gert ? kazka keisi gyvenime, joga aisi uzsiminet ? ! koks skirtumas. reikia stengtis teisingai gyvent, cia yra gyvenimo esme ir siekis. siela yra auroje zmogaus, smulkesnes info negaliu pateikt

Menkysta

Yra žmonių, kurie gali išvardyti visus Mėnulio kraterius. Klausimas, kam jiems tas reikalinga jų gyvenime.Čiakros 7 ar 21, ir kas toliau? Labai teisingas pasakymas: stenkis gyventi teisingai ir viskas bus gerai. Kas yra teisinga? Manote žmogžudys mano, kad jis gyvena neteisingai? Hitleris, jo manymu, irgi gyveno teisingai. Tik aplinkiniai, pagal jį, gyveno neteisingai ir jo nesuprato. Jūsų teisingas gyvenimo būdas visiškai svetimas man ir atvirkščiai. Pažįstu uolų kataliką, dirbantį pardavimų vadybininku. Kaip galima suderinti šitas dvi veiklas ir jaustis gyvenant teisingai? Teisme teisėjas jaučiasi teisingai dirbantis savo darbą. Iš tikrųjų jis yra balvonas, stumiantis darbo laiką ir neįsivaizduojantis, kas daro… Skaityti daugiau »

cortesas

palauk Menkysta,ne taip viskas paprasta kaip tu čia bandai išlankstyti,niekas iš paprastų mirtingųjų nežino kaip yra šioje planetoje su žmonėmis,o teorijų begalė daug yra,kaip tik atsirinkti pagal kiekvieno skonį ir tik vieną labai gerai pastebėjai,kad piniginėje sistemoje doras negali išgyventi,bet va nuo šitos vietos prasideda patys įdomumai ir virtinė klausimų: kas kaip kodėl ir už ką

barmalejus

mediume, viena , nu ten labiau aiskiarege, sita termina yra minejus. Siela kai buna prisiciudinus praituose gyvenimuose, ji mato kas laukia………….. busimoj reinkarnacijoj

Taip pat skaitykite