Iš skirtingų planetų: 6 Zodiako poros, kurių partneriai netinka vienas kitam

zuvys-moterysPriimta manyti, kad geriausiai tarpusavyje tinka tos pačios stichijos – Ugnies, Žemės, Oro ar Vandens – ženklai. Užtat konflikto priežastimi gali tapti Zodiako nulemtas charakteris.

 

Puikus to pavyzdys – šešios pačios nesuderinamiausios poros, elle.ru cituoja “DELFI Gyvenimas”.

 

AVINAS – OŽIARAGIS

 

Avinas – ugningas aktyvių žmonių ženklas, jie suteikia didelę reikšmę fizinei gyvenimo pusei. Avinai apdovanoti didele ištverme, nors kartais demonstruoja neatsargumą, o sudėtinguose santykiuose – įžeidumą ar netgi norą atkeršyti. Gimusieji po šiuo ženklu mėgsta permainas ir greitai prie jų prisitaiko. Priešingai, stabilumas gali jiems pasirodyti nuobodus ir monotoniškas.

 

Ožiaragis – tai tikras Žemės vaikas, praktinės prasmės įsikūnijimas. Jis visada siekia užsibrėžtų tikslų ir stropiai tam ruošia priemones. Ne veltui šis ženklas paprastai laikomas vienu iniciatyviausių ir atkakliausių. Gimusieji po Ožiaragio ženklu taip pat apdovanoti konkuravimo dvasia – galbūt netgi stipresne nei Avinai, o toks konkuravimas gali tapti rimta kliūtimi harmonijai poroje. Kitaip nei Avinas, Ožiaragis turi didelių ambicijų, kurios jį nuolat veda pirmyn ir aukštyn, jeigu kalbėsime apie karjeros laiptus. Dar vienas galimas šaltinių konfliktas – aistra nuotykiams, kuria išsiskiria Avinai, ir kuri kažin ar patiks šiek tiek konservatyviems Ožiaragiams.

 

JAUTIS – LIŪTAS

 

Jautis – iš tų, kurie santykiuose dažnai demonstruoja savininkiškumą. Apskritai, jis apdovanotas pakankamai stipriu ir tiesmuku charakteriu. Po šiuo Zodiako ženklu gimęs žmogus paprastai turi įgimtą estetikos jausmą – jis pastebi ir vertina viską, kas jo aplinkoje yra gražaus. Jaučiai yra praktiški ir racionalūs, nors jų negalima pavadinti užkietėjusiais materialistais. Profesine prasme ne visada jie yra ambicingi, užtat jiems labai svarbi maloni darbo aplinka.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Svarbiausios jų vertybės gyvenime yra šeima ir geri draugai. Liūtas santykiuose – lygiai toks pats savininkas. Su savo grobiu jis nesutiks atsisveikinti jokiomis aplinkybėmis. O ten, kur susitinka tokie stiprūs ir vienodi žmonės, lengvai gali suliepsnoti pavydo ugnis. Be to, Liūtai dievina aplinkinių žavėjimąsi, nes yra pripratę spindėti minioje, ir tai tik šliūkštelėja dar daugiau alyvos į ugnį. Konfliktuose abu partneriai stengiasi tarti paskutinį žodį, o Liūto išdidumas susiduria su užsispyrimu, kuriuo išsiskiria Jautis.

 

DVYNIAI – ŽUVYS

 

Dvynius žvaigždės apdovanojo labai atviru ir komunikabiliu charakteriu. Jiems labai patinka būti dėmesio centre, jie moka pritraukti aplinkinių simpatijas. Dvyniai sumaniai veda derybas, tačiau jeigu jiems nepavyksta tiesiogiai pasiekti savo, jie griebiasi suktumo ar netgi gali ryžtis apgavystei. Po šiuo Zodiako ženklu gimusių žmonių charakteris nėra pats romantiškiausias, užtat spontaniškas ir džiaugsmingas.

 

Dvyniai mėgsta nuotykius ir toli gražu ne visada yra pasirengę leistis į rimtus santykius. Žuvys neįsivaizduoja laimingo gyvenimo poroje be santykių, kuriuose partneriu galima visapusiškai pasikliauti. Jeigu jos įsimylėjusios, tai dažnai pasirengusios nusileisti ir imtis kompromisų. Deja, Dvyniai ne visada moka įvertinti Žuvų rūpestį ir delikatumą, o tai Žuvis gali nuvilti ir nuliūdinti.

 

VĖŽYS – SVARSTYKLĖS

 

Vėžys labai prisirišęs prie savo artimųjų, nors žvaigždės apdovanojo jo charakterį taip pat ir šiokiu tokiu egoizmu. Jeigu ne viskas klostosi taip, kaip jam norisi, po šiuo ženklu gimęs žmogus kartais gali pademonstruoti tokius charakterio bruožus, kaip autoritarizmas, žiaurumas, rūškanumas. Vėžius neretai valdo emocijos. Pirmiausia jie įsiklauso į savo intuiciją ir tik paskui – sveiką protą.

 

Jiems sunku leistis į kompromisus, net jeigu tai būtina dėl mylimo žmogaus. Svarstyklės turi romantikių reputaciją, tačiau iš tikrųjų šis ženklas neblogai orientuojasi kasdieninio gyvenimo realijose. Svarstyklės visada pirmenybę teikia gražiems daiktams, tačiau tuo pat metu nepamirš ir jų materialinės vertės. Finansų ar estetikos klausimas gali sukelti konfliktą tarp partnerių, kurio metu kiekvienas sieks savo, ne iki galo suprasdamas ir priimdamas atsakomybę už savo žodžius ir poelgius.

 

MERGELĖ – VANDENIS

 

Mergelė – tai ženklas, kuris apdovanotas realizmo ir idealaus organizuotumo jausmu. Dalykiniam gyvenimui šios savybės puikiai tinka, tačiau asmeniniuose santykiuose jos turi būti atsvertos geranoriško bendravimo ir širdies šilumos. Mergelei labai svarbi karjera, nors gimusieji po šiuo ženklu moka ją derinti su puikiai sutvarkytu šeimyniniu gyvenimu. Vandenis pagal savo prigimtį yra svajotojas.

 

Žinoma, jeigu reikia pagalbos, artimieji gali juo pasikliauti, tačiau didžiąją laiko dalį jis yra linkęs skraidyti padebesiais. Vandenis pasižymi turtinga vaizduote, kūrybiniais gebėjimais ir pakankamai didelėmis profesinėmis ambicijomis. Apskritai, tokiems partneriams pakankamai sunku vienam kitą suprasti, nes jie paprasčiausiai skraido skirtingose orbitose.

 

SKORPIONAS – ŠAULYS

 

Skorpionas yra Vandens stichijos įtakoje, todėl pakankamai lengvai adaptuojasi naujoje situacijoje. Šis Zodiako ženklas apdovanotas šarmu ir seksualumu. Meilės santykiuose toks žmogus turi daug partnerių, kurie gyvenimo eigoje keičia vienas kitą. Žmonėse Skorpioną ypatingai traukia charakteris ir intelektas, nors pirmą – ir jam pakankamai svarbią – nuomonę jis susidaro pagal išvaizdą.

 

Charizmatiškas, įžvalgus ir šiek tiek paslaptingas skorpionas be vargo užkariaus tų, kurie jam įdomūs, širdis. Šaulys – priešingai, labai ugningas ženklas. Jis atviras ir linkęs bendrauti – netgi didelėje kompanijoje jo sunku nepastebėti, nors jis retai siekia atsidurti visuotinio dėmesio centre. Paprasčiausiai tai neteikia jam didelio malonumo. Kaip ir Skorpionas, Šaulys pasižymi ryškiu ir stipriu charakteriu, todėl pagrindine tokios poros problema gali tapti nuolatinė partnerių ego kova.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite