Vangos pranašystė apie JAV prezidentą palieka be žado

vanga-trumpasVanga (tikrasis vardas – Vangelija Pandeva Dimitrova) – visame pasaulyje gerai žinoma aiškiaregė, dar įvardijama kaip Balkanų Nostradamas, šį tą pranašavo ir apie 45-ąjį JAV prezidentą – jo nebus.

 

Akla moteris nuspėjo „Brexit“, rugsėjo 11-osios teroro aktą, ISIS iškilimą, juodaodį JAV prezidentą bei daug kitų dalykų. Vanga taip pat sudomino keistu savo pareiškimu apie Baracką Obamą. Ji teigė, kad tai bus paskutinysis Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas.

 

Nors neseniai vykusius prezidento rinkimus laimėjo milijardierius Donaldas Trumpas, oficialiu valstybės vadovu jis taps tik 2017 metų sausio 20 dieną, kai prieš visą pasaulį prisieks sergėti savo šalį. Kai kurie žmonės tiki, kad D. Trumpui gresia pavojus, mat prieš inauguraciją jam esą gali kažkas nutikti.

 

Vanga yra kilusi iš Bulgarijos. Ji mirė 1996 metais, sulaukusi 85-erių. Kai kurie žinių portalai skelbia, kad moters ateities spėjimai pasitvirtina 85 procentais. Taip pat yra žmonių, teigiančių, kad akla aiškiaregė buvo valdoma nepaaiškinamos jėgos.

 

Parengė: Laurita Putnaitė

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
genijus

85℅ tai dar 100℅.

nepolitike

pas mus visa laika marionetes sedejo… nuo kada prezidentas viska sprendzia?

Lokys

Is abieju pusiu. Tas liecia abi puses.

Jons

Yra tokia tvarka valstybej jei kyla pavojus prezidentas gali but pašalitas yra žmonys kurie dėl savo valstybės padarys bet ka jie stebi

Taip pat skaitykite