CERN’o mokslininkai buvo nufilmuoti šėtono garbinimo ritualo metu

cern-mokslininkaiPagrindinėje didžiojo hadronų priešpriešinių srautų greitintuvo aikštėje – CERN laboratorijoje, netoli Ženevos, Šveicarijoje, buvo nufilmuoti mokslininkai, kurie atliko šėtono garbinimo ritualą.

 

Slaptas įrašas pateko į viešumą prieš kelias savaitės kai buvo patalpintas Youtube tinkle.

 

Tai, kad įrašas buvo nufilmuotas vidaus CERN’o teritorijoje, kur negali patekti pašaliniai asmenys, įrodo pagrindinė statula, prie kuriuos ir įvyko paslaptingas ritualas.

 

Ši slapta nutekėjusi medžiaga tik dar labiau pakurstė internautus ir sąmokslo teorijų šalininkus, pasak kurių, CERN’as tarnauja kaip masonų ir illuminati narių susitikimų vieta, o visa kita skirta priedangai.

 

Vaizdo įraše žmonės apsirengė apsiaustais daro keistą ritualą. Pasak kai kurių sektų tyrėjų, ritualas panašus į įšventinimą, po kurio į slaptas bendruomenes priimami nauji žmonės.

 

CERN’o administracija pripažino, kad veiksmas vyksta jų teritorijoje, tačiau oficialiame pareiškime teigiama, kad mokslininkai tiesiog taip juokavo.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rasa

ar irasas gali itakoti ziurovu samone ?gal specialiai ”nutekintas”.

unknown

Kad video pavaizduotas ne šėtonas, o Šiva Nataradža, sielų globėjas. Visiškai dezinformacinis straipsnis.

qrwa

Taigi CERN’o PR atstovo aiškiai nurodoma, kad tokiu būdu pajuokauti nusprendė įleisti lankytojai (ekskursija). Prie ko čia tie mokslininkai? Vien žo, anomalija virsta delfi antraščių mėgžiodtoja, o gaila….

taip, tu tikrai qrwa

Nakti ekskursija? Tai cia visus i CERNA ileidzia ir jie gali daryti ka nori, kur nori ir be jokios priezasties? O jeigu CERNO atstovai pasakytu, kad tai haliucinacija, ir irase nieko is tikruju nera, irgi jais patiketum, nes taip CERNO atstovai pasake?

Pyktis.

Nesi atsilupelis ir mastai daugiau negu eiliniai zombiukai. Daugiau tokiu!

Taip pat skaitykite