Likimo bausmės ir dovanos Zodiako ženklams

astrologija-zodiakaiMes dažnai darome klaidas: ir sąmoningai, ir nesąmoningai. Atitinkamai Aukštesniosios jėgos mus už tai baudžia, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link.

 

Kartais tos “bausmės” mums būna netikėtos. Jeigu mes suvoktume už ką ir kaip mus “moko”, tai ir klaidų darytume mažiau. Už įvairius poelgius skirtingi zodiako ženklai yra baudžiami skirtingai. Taigi sužinokite už ką jus likimas baudžia ir kokias likimo dovanas galite gauti.

 

Prie kiekvieno zodiako ženklo surašytos galimos likimo bausmės už netinkamą jūsų elgesį. Jeigu pajutote, kad jus jos ištinka, pradėkite gilintis ką darote ne taip ir kuo skubiau pasitaisykite. Prie kiekvieno zodiako ženklo surašytos ir dovanos už gerą jūsų elgesį. Jeigu pajutote, kad jums taip nutinka, žinokite, kad einate teisingu keliu.

 

AVINAS

 

Likimo bausmės: Už blogą poelgį jis baudžiamas valdžios globos ir palankumo praradimu, atsiranda konfliktai su vyresniaja karta. Bausmė gali būti šeimos gerbūvio sumažėjimas ar net visų pinigų praradimas.

 

Likimo dovanos: Pasisekimai meilėje, sėkme kūrybiniuose ir finansiniuose reikaluose, sugebėjimas lengvai rasti pagalbininkų savo idėjų įgyvendinimui, galimybė sau pirkti prabangos daiktus.

 

JAUTIS

 

Likimo bausmės: Šio ženklo žmogui reikia būti budriam, jeigu staiga nutrūksta santykiai su draugais, atsiranda vienas po kito nemalonumai, santykiai su partneriais ar kolegomis tampa konfliktiški, planams ir projektams trukdo įvairūs “barjerai”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Likimo dovanos: Sveikata, nuostabūs santykiai su žmonėmis, atsidūrus sunkioje padėtyje – galimybės gauti materialinę pagalbą iš aplinkinių.

 

DVYNIAI

 

Likimo bausmės: Dvyniams po netinkamo jų poelgio prasideda rimtos depresijos periodai. Jiems dingsta noras net pirštą pajudinti. Tai – labai aiškus bausmės “iš aukščiau” įrodymas. Antras simptomas – nusivylimas žmonėmis, netikėtas praregėjimas, trūkumų, kurių anksčiau nepastebėdavote aplinkiniuose, suradimas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Likimo dovanos: Puikūs santykiai su kolegomis, lengvas reikiamų sprendimų pasiekimas administracinėse ar teismo instancijose, komfortabilumas ir ramybė gyvenime, laimė bendraujant su gražiais, protingais, talentingais ir turtingais žmonėmis.

 

VĖŽYS

 

Likimo bausmės: Už blogį šio ženklo žmonės tikrąja to žodžio prasme gali gauti per galvą ar veidą. Bandant vėžiui įsitvirtinti, jis gali pajusti grubumą jo atžvilgiu. Reikia atkreipti dėmesį nesėkmės planų įgyvendinime.

 

Likimo dovanos: Galimybės gyventi kitų sąskaita, nežeminant savo orumo ir interesų, pasiekimai mokslo arba tyrimų darbuose, slaptos informacijos prieinamumas, ekstrasensoriniai sugebėjimai.

 

LIŪTAS

 

Likimo bausmės: Išdidūs liūtai už neteisingus poelgius baudžiami pajamų netekimu, santykių su brangiais žmonėmis nutrūkimu, fiziniu silpnumu ir išsekimu.

 

Likimo dovanos: Daugelio vilčių ir svajonių išsipildymas, globėjai, išmintingi mentoriai, dvasiniai mokytojai, lengvas įstojimas į aukštąsias mokyklas, pasisekimas moksle ir darbinėje veikloje.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite