Kraują stingdančios dviejų sakinių siaubo istorijos

siaubo-istorijosSiaubo istorijas retkarčiais paskaito visi – tiek vyresni tiek jaunesni.

 

Tačiau ar gali dviejų sakinių siaubo istorijos priversti mūsų kūną eiti pagaugais? Rašytojos E. parengti trumpi pasakojimai tikrai priverčia…

 

1. Atsibudau nuo beldimo į stiklą garso. Žvilgtelėjau į langą, bet tada beldimas iš veidrodžio pasikartojo.

 

2. Paskutinis dalykas, kurį mačiau prieš jai ilgais pūvančiais pirštais apsivijant man gerklę, buvo laikrodis, rodantis 00:07. Tuomet staigiai atsisėdau lovoje ir su palengvėjimu atsidusau, kad tai buvo tik sapnas, bet tada pastebėjau, jog laikrodis rodo 00:06, o iš mano spintos kažkas išlenda…

 

3. Augdamas su šunimis ir katėmis įpratau prie durų krebždenimo. Dabar, kai gyvenu vienas, tas garsas nebe toks raminantis.

 

4. Mergaitė išgirdo, kad mama ją šaukia, ir ėmė leistis laiptais. Pusiaukelėje mama ją čiupo, ir, nusitempusi į kambarį, drebėdama ištarė: „Aš irgi ją girdėjau“.

 

5. Ji paklausė, kodėl taip garsiai alsuoju… Tačiau aš tą akimirką buvau sulaikęs kvėpavimą.

 

vyro-vaiduoklis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

6. Vakar mano žmona pažadino mane ir pasakė, kad mūsų namuose įsibrovėlis. Prieš du metus ji buvo nužudyta žmogaus, įsibrovusio į mūsų namą.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

7. Visada galvojau, kad mano katė turi kažkokią sutrikimą – ji visad spoksodavo man į veidą… Kol vieną dieną supratau, kad ji spokso į kažką man už nugaros.

 

8. Mane prikėlė balsas iš kūdikio garso monitoriaus, raminantis vaiką. Apsiverčiau ant kito šono ir pamačiau, jog mano žmona guli šalia.

 

9. „Negaliu užmigti“, – sušnabždėjo ji ir įsiropštė ant lovos, šalia manęs. Atsibudau sušalęs, tebegniauždamas drabužio, su kuriuo ji buvo palaidota, kraštą.

 

10. Kai užsukau į jo kamabarį labanaktukui, jis sušnabždėjo: „Tėveli, patikrink, ar koks monstras nesislepia po mano lova“. Aš pasilenkiau ir po jo lova išvydau kitą jį, tokį patį, kuris man tarė: „Tėveli, kažkas guli mano lovoje“.

 

vaikaidvasios

 

11. Grįžti namo, pavargęs ir nusiteikęs eilinį kartą praleisti ramų, vienišą vakarą. Kai siekteli įjungti šviesą, ant jungiklio pajunti kažkieno kito ranką.

 

12. Negaliu nei judėti, nei kvėpuoti, nei kalbėti. Jei būčiau žinojęs, kad bus taip liūdna, būčiau prašęs būti kremuotas.

 

13. Ji užlipo į kambarį pažiūrėti miegančio vaiko. Lova buvo tuščia, o langas atviras.

 

14. Nebijok jokių pabaisų, na, paieškok jų: pažiūrėk į kairę, pažiūrėk į dešinę, pažiūrėk po lova, patikrink spintą… Tik nežiūrėk į viršų, ji nemėgsta būti pastebėta.

 

15. Mano dukra nesiliovė verkusi naktį. Nuėjau prie jos kapo paprašyti, kad liautųsi, bet nesiliovė.

 

cementary

 

16. Mano telefone atsirado nuotrauka, kurioje aš miegantis… O juk gyvenu vienas.

 

17. Po sunkios darbo dienos pareinu namo ir pamatau savo merginą, pasirėmusią prie mudviejų kūdikio lovelės. Net nežinau, kas baisiau – ar mano mirusi mergina su vaiku, gimusiu negyvu, ar faktas, kad kažkas įsilaužė į mano namus ir juos abu ten padėjo.

 

18. Jau ilgą laiką gyvenu šiame name. Dievaži, esu uždaręs duris daug daugiau kartų, nei atidaręs.

 

19. Nėra nieko mielesnio už vaiko juoką. Nebent jis pasigirsta pirmą nakties namuose, kuriuose gyveni vienas.

 

20. Aš niekada neinu miegoti… Bet vis atsibundu.

 

21. Sapnavau kažkokį malonų sapną, kai mane pažadino kažkoks dunksėjimas. Po to jau taip klykiau, kad vargiai begirdėjau žemių metimą ant mano paties karsto.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
23 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
VUBULALA

OMG BUVO LABAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII “BAISU”.☹️⭐️️️❣️✌️✌️✌️️️

Emma.09

Aš skaičiau istorijas ir mano katinas mane išgazdino ;-;

222

Čia viena mano kurtų istorijų, gyvenu su tėvais, guliu naktį lovoje savo kambaryje maigydamas savo beissikraunanti telefoną, tuo metu išgirdau kaip kažkas nuėjo į tuoleta, pamaniau kad tai mano tėvas, jis dažnai naktį keliasi į tuoleta, plius jis labai jautriai miega, taigi atidaręs duris pamačiau kad pro durų apačia tuolete šviečia šviesa, taigi ta proga nusprendžiau nueiti greit pasiimti iš tėvų kambario savo pakroveja… Nuėjęs į kambari pamačiau jog tėvai miega, o gryzdamas pamačiau jog tuolete šviesa nebedega…

Emma.09

Wtf;-;

Stivas

Eina sau

Edas as

Aš skaičiau ir kodėl mama pasakė aš irgi girdėjau

nzn

Man jau baisu pasidare☹

Hermione Granger

12 žiauriausias O.o

tania

ziauriausias kodel tu taip garsiai alsuoji?-cia ne as atsako…

Jo Gi

Dieve kazkas paliete mano galva…AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fu ten mano katinas

Mer

Tai bent baisu! ;D Beje, vieną kartą mano teta vėlai vakare su ilgais naktiniais ėjo pro veidrodį (buvo tamsu), ir pamačiusi save žiauriai persigando, pamanė, kad vaiduoklis :DDDDD

Taip pat skaitykite