Meilės kerai – mitai ir realybė

Meilės magija- viena iš niekaip neprarandančių aktualumo magijos sričių. Ji tokia plati ir neaprėpiama, jog visa ją aptarti neužtektų ir pusės gyvenimo. Ją galima butų skirstyti į dešimtis tipų (juodąją, kurioje veikiama dvasių pagalbą, vudu, mazgų magiją, bažnytinę ir t.t.) bei potipių, kurie nurodytų, kaip vienas ar kitas ritualas turi suveikti.Meilės magija- viena iš niekaip neprarandančių aktualumo magijos sričių. Ji tokia plati ir neaprėpiama, jog visa ją aptarti neužtektų ir pusės gyvenimo. Ją galima butų skirstyti į dešimtis tipų (juodąją, kurioje veikiama dvasių pagalbą, vudu, mazgų magiją, bažnytinę ir t.t.) bei potipių, kurie nurodytų, kaip vienas ar kitas ritualas turi suveikti.Meilė. Dėl jos aukojamasi, dėl jos kuriama, dėl jos naikinama. Dėl meilės daug žmonių pasiryžę viskam. Kai kurie netgi ryžtasi atlikti mylimojo asmens pritraukimą.
 
Apie šias apeigas, vadinamas privorot, pritraukimais ir įvairiais kitais terminais sklando daugybė mitų, kurie ne visada, o tiksliau beveik niekada neatitinka tikrovės. Magas Aleksejus Šiškariovas bando pateikti ir savo ir kaip profesionalo požiūrį šia tema.
 
1. Po pritraukimo kiekvienas pritraukiamasis virsta zombiu ir negali atsakyti už savo veiksmus.
 
Pritraukto žmogaus psichologija nekinta bendrame gyvenime. Faktiškai pritraukimas – tai psichologinės priklausomybės programa. Kitaip tariant siekiama, kad asmuo būtų pritrauktas psichologiškai.

 

Žinoma, kiekvieno žmogaus sava moralė ir aš tikrai neketinu kažko atkalbėti arba priešingai reklamuoti šią galimybę. Tiesiog keičiasi realiai tik požiūris į vieną žmogų – į traukos objektą.

 

2. Galima pritraukti tik visiškai laisvus žmonės arba gražinti vyrą arba žmoną į šeimą.

 

Įvairių mokyklų meilės kerai tikrai neapsiriboja vien tuo. Įmanoma tikrai kur kas daugiau. Juolab, kad kiekviena situacija yra skirtinga ir reikalauja skirtingo priėjimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Tiems, kas užsako pritraukimus, trūksta savigarbos arba pasitikėjimo savimi.

 

Kas liečia savigarbą – iš esmės sutinku. Ypatingai kai ateina vyras ir prašo, kad pritraukčiau moterį kuri jam nebuvo ištikima. Arba jeigu moterį vyras paliko dėl kitos ir ji ateina su tikslu jį susigrąžinti. Kas liečia pasitikėjimą savimi tai pernelyg intymi tema, kad ją gvildenčiau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Santykiai su magija pritrauktu žmogumi nėra laimingi.

 

Santykiu laimė ar nelaimė nuo pritraukimo nepriklauso. Nėra porų kurios nesikivirčija. Taip pat nėra porų kur viskas vyksta idealiai. Bet kokiuose santykiuose svarbu maksimaliai nutolinti pašalinius asmenis ir sukurti savo pasaulėlį, tada nesvarbu ar asmuo yra pritrauktas ar santykiai formuojasi natūraliai.

 

Visada yra krizės, kurių psichologinis tikslas tai jausmų išbandymas. Žinoma magijos prerogatyvoje yra ir asmeninių santykių harmonizavomo apeigos, kurios veikia taip pat greitai.

 

5. Po pritraukimo asmuo kuris tai užsakė papuls į pragarą.

 

Iš esmės ši teorija man sukelia juoką. Kokia nuodėme yra meilėje, kad už ją Visagalis baustu pragaru? Apskritai, jeigu mes mylime žmogų ir linkime jam tik gero, argi už tai yra baudžiama? Žinoma, yra kiti moralės aspektai, ypač jeigu moteris pritraukia asmenį kuris turi kitą šeimą.

 

6. Po pritraukimo, žmogų kuris tai užsakė, užklumpa nelaimės.

 

Dar vienas pramanas, kurio šaknys apskritai baimėje prieš bet kokį magijos veiksmą. Niekada nesikeičia nei karjeros, nei sveikatos, nei kita užsakovo sfera. Tai visiškai saugu užsakovui, tačiau kartais ne visada saugu magui tai atliekančiam, ypač kas liečia sveikatą.

 

7. Egzistuoja tik heteroseksualioms poroms skirti pritraukimai.

 

Visos religijos iš esmės smerkia homoseksualinius santykius. Tačiau yra juodieji pritraukimai skirti netradicinės pakraipos žmonėms. Jie pakankamai specifiniai ir jų pagrindas yra užkalbėjimai.

 

8. Meilės kerai laikini o paskui žmonės virsta priešais.

 

Dar vienas pramanas. Meilės kerai, kaip ir dauguma kitų kerų tipų neturi neigiamo atoveiksmio. Taip, meilės kerai gali būti arba amžini arba skirti tam tikram terminui. Tačiau jie keičiasi į ramų būvį kartu. Bet tikrai ne į priešiškus santykius.

 

Kiekvieno žmogaus prigimtinė teisė yra būti laimingu. Ir dovanoti tą laimę kitam. Ne visada tai pavyksta natūraliai. Todėl magija yra tas dalykas, kuris gali pagelbėti ir būti asmeninės meilės pagrindu.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite