Juodoji magija: pririšimo menstruacijų krauju pasekmės

Menstruacijos (arba mėnesinės; lot. menstruus – kas mėnesį) – tai mėnesinių ciklo laikotarpis (sąlyginė ciklo pradžia), kurio metu vyksta kraujavimas iš makšties. Vyksta cikliškai, maždaug kas mėnesį (iš to ir pavadinimas, bet norma laikoma ir 21-35 d. intervalai), paprastai trunka apie 5 dienas (nuo 3 iki 7 dienų), ir per tą laiką netenkama apie 50–150 ml kraujo (vidutiniškai 100 ml).Pirmosios mėnesinės vadinamos menarche, klimakso metu tampa nereguliarios ir ilgainiui išnyksta (išsenka folikulų atsargos kiaušidėse). Mėnesinių nebūna nėštumo metu (dingusios mėnesinės – nėštumo požymis) ir tam tikrą laikotarpį po gimdymo (vadinama laktacinė amenorėja).Meilė be atsako – klaikus jausmas. Tampi visiškai priklausomas nuo to žmogaus, kuriam esi nereikalingas.
 
Visiškai pamiršti save, gyveni trumpalaikiais susitikimais. Tokie jausmai prie gero nepriveda.
 
Geriausia šioje situacijoje viską išmesti iš galvos ir apsidairyti aplinkui.
 
Priversti save gyventi be šių jausmų. Kai tik tai padarysite, tuojau atsiras žmogus, su kuriuo bus ilgalaikė laimė ir džiaugsmas. Tai ne teorija, o protinga praktika.
 
Bet kai kurios merginos nenori matyti akivaizdaus, o griebiasi maginių ritualų. Nesusimąsto, kokios pasekmės jų lauks ateityje, perspėja būrėja Roma Vičienė.

 

Visi maginiai ritualai su krauju labai galingi. Yra du variantai pririšimo su krauju. Pirmas – kai imamas gyvas kraujas (pvz. iš piršto), ir antras – kai imamas negyvas kraujas. Kas gi atsitinka, kai naudojamas menstruacijų kraujas?

 

Menstruacijų kraujas – tai kraujavimas, kurį iššaukia gimdos funkcinio sluoksnio atmetimas, to sluoksnio, kur turėjo būti pritvirtintas apvaisintas kiaušinėlis. Kai apvaisinimas neįvyksta, funkcinis sluoksnis miršta, ir gimda atmeta negyvą kūną, prasideda kraujavimas. Toks kraujas negyvas, miręs, nes jis turi savyje mirties informaciją, skaidymą, atmetimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ir kai toks kraujas papuola į vyro organizmą su pvz. vynu, alkoholis sustiprina kraujo veikimą, po ko kartu su krauju vyro organizmas gauna mirties programą, skaidymą, atmetimą. Toks vyras “miršta” pirmiausia subtiliajame plane. Tai pasireiškia tuo, kad jo gyvenimo dvasia sulaužyta, valia nuslopinta ir jis virsta zombiu, visiškai priklausomu nuo moters. Dvasinė mirtis, skilimas pasireiškia alkoholizmu ir visu tuo, kas priveda prie fizinės mirties.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet reikia pažymėti, kad pririšimas krauju ne visada veikia. Jis veikia tik tuo atveju, jeigu moters gyvūniškas magnetizmas stipresnis už vyro. Jeigu yra atvirkščiai, tai vyro organizmas atmeta programą. Bet jeigu moteris pasirodys stipresnė, tai užtenka net kelių lašų menstruacinio kraujo, kad vyras gautų šią mirties programą.

 

Bet tuo pačiu šią programą gauna jo vaikai, ypač berniukai. Be pasekmių nepraeina ir tai moteriai. Jai prasideda moteriškos bėdos. Ir tai dar ne viskas. Moteris griebiasi pririšimo tada, kai jaučia, kad gali netekti vyro, kad jis gali išeiti pas kitą.

 

Ji nesusimąsto, kad kiekvienas žmogus turi savo likimą, ir disponuoti juo gali tik jis pats arba Dievas. Prievarta pririšusi jį prie savęs, moteris grubiai įsikiša į jo karmą, ji atima jam laisvę, prievartauja jo valią. Ir ši situacija atsispindi vaikuose taip pat laisvės netekimu: kalėjimas, vedybos ne iš meilės, vergiška priklausomybė nuo kitų žmonių, ir panašios “gėrybės”, kur pažeidžiama jų laisvė.

 

Pasekmės moteriai

 

– Kadangi pririšimas daromas krauju, gali pradėti sirgti kraujotakos ligomis. Liūdna tai, kad kenčia ne tik moteris, bet ir būsimi jos vaikai. Besilaukiant gali tęstis menstruacinis kraujavimas, vaikai gimti su išsigimimais ir deformacijomis.

 

– Sutrinka moters reprodukcinės sistemos darbas. Gali prasidėti įvairūs susirgimai, grybeliniai pažeidimai, vystosi nevaisingumas.

 

– Reikšmingos pasekmės tenka šlapimo sistemai. Moterį pradeda persekioti cistitai, uregitai, inkstų susirgimai.

 

Pasekmės vyrams

 

– Alkoholizmas

 

– Kenčia lytinė funkcija.

 

– Agresija, nepagrįstas pavydas, netolerancija aplinkiniams. Ypač kenčia moteris, kuri padarė šį pririšimą. Vyras gali be priežasties įžeidinėti, pakelti rankas prieš moterį. Toks tėtis nebendrauja su vaikais, kurie gimė iš šios sąjungos. Jeigu vyro giminėje buvo šizofrenijos, psichikos sutrikimo atvejų, tai didelė tikimybė, kad šis pririšimas išprovokuos tas ligas.

 

– Vyras pradeda greitai senti. Gyvenimo jėgos ir energija paprasčiausiai išeina iš pririšto žmogaus.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
chanel

kaip atkwrwti vyra menesiniu buvou ilasinis

chanel

sveiki kaip galima butu atkereti vira nesjanute buvau ir sukvailiavou ilasinou menesiniu kraujo kas gali padeti atkeret

Bažnyčios pagalba

Čia visi kas rašinėja užmiršo vieną paprastą dalyką tai malda ir tikėjimas Dievu. Išsižadėkit bet kokių prakeikimu savo ir ne savo, ir melskitės už tuos kurie jus prakeikė.

1982

bet niekas ir nezino kaip panaikinti kerus??????

1982

ar imanoma atsaukti toki uzkeikima?

Gėlelė

Ir aš noriu sužinoti

Zuvyte

Mano vyras pakvailo per keturis menesius.pasidare agresyvus,nieko aplinkui nemato ir negirdi.jo gyvenimas yra tik darbas ir kekse.jos valdymas neytiketinas,jis net miega su drabuziais virtuveje ir telefonais rankose, o gaves signala is jos kyla kelis kartus per nakty ir vaziuoja pas ja, nes ji pati dar turi seima- vyra ir vaikus.

Vyras

Nesvaik dura

Rasa

Sveiki ir kaip baigės ši istorija? Domina nes ir mano gyvenime taip nutiko.

120

Kaip nuimti tokį prakeiksma?

NILKA

kaip nuimti toki prakeiksma?

gala

Senas burtas. Mama papasakojo.Sake,kad vyriskas is proto kraustosi ,apkeretas. Saip ,pamascius,kam zmogu versti,jei jis nenori..Yra zmogus,kuris tau skirtas likimo ,kuris myles ir be kraujo.

arvydas

Man taip yra esu vedes viras šeimoi jau 25metai prieš metus apsipikes susiradau mergina ir iždaviau bet tai nesibaige ji susilauke vaiko sake kad mano per tos metus kol ji laukesi aš negalejeu be jos nei dveju denu gimus vaikui pasidariau DNR jis nemano bet vistiek negaliu be jos nei dveju dienu išsaiškinau kad galima taip pririšti žmogu ji neige kad tai padare

fiodoras

Tu tikras kebabas, su cebureko smegenim

Taip pat skaitykite