Astrologinė 2016 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2016 metų prognozė Ožiaragiui

 

Ožiaragiams Ugninės Beždžionės metai žada daug ir įvairių situacijų, kuriose reiks pademonstruoti energingumą ir aktyvumą. Tiems, kam trūksta savarankiškumo gali išgyventi sunkumus siekiant metų tikslų.

 

Šio zodiako atstovai iš prigimties tvirti ir ryžtingi, todėl bet kokie sunkumai juos tik dar daugiau stiprina ir kuria norą pirmauti.

 

Kadangi metų sėkmingumas bus siejamas su komunikacija, kontaktais, pažintimis, tai turėsite daug galimybių susipažinti su įdomiais ir naudingais žmonėmis, įgauti vertingos informacijos.

 

Gali kilti noras daryti kardinalias permainas savo gyvenime. Tačiau žvaigždės jums pataria susilaikyti nuo tokio pobūdžio veiksmų.

 

Meilė

 

2016 metais Ožiaragiams norėsis pastovių jausmų. Pojūčio, kai esi mylimas ir pats atsakai tuo pačiu. Ugninės Beždžionės skatinimas išlaikyti aktyvumą visų metų bėgyje gali jumyse pasireikšti nervingumu. Nes esate ramus ir santūrus ženklas. Todėl per didelis aktyvumas jus paverčia nervingais ir įsitempusiais.

 

Šios savybės atsispindės santykių srityje. Todėl galimi pykčiai su antrąja puse. Tiesiog savo neigiamas emocijas perkelsite į santykius. Todėl santykiai gali išgyventi ir sudėtingus laikotarpius.

 

Vieniši Ožiaragiai turės galimybę 2016 metais sutikti žmogų, su kuriuo norės susieti gyvenimą. Nors esate iš tų zodiako atstovų, kuriems patinka vienatvė, 2016 metais puikiai jausitės poroje ir lengvai paliksite viengungio pasaulį. Tikėtina, jog su tuo susiję įvykiai vyks taip gretai, kad aplinkiniams atrodys, jog meilė trenkė lyg žaibas iš giedro dangaus. Jūs būtent taip ir jausitės, ir nepaisysite aplinkinių siūlymo neskubėti.

 

Karjera

 

2016 metais karjeros ir profesinėje srityje verta pasikliauti išskirtinai tik savo jėgomis. Todėl veikite vadovaujantis asmeniniais įsitikinimais. Pasirinkite tas kryptis ir kelius, kurie žada didžiausią sėkmę. Žinoma, jei norite ir siekiate permainų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu nenorite rimtų pokyčių, tai susilaikykite ir tiesiog tęskite tai, ką esate pradėję anksčiau. Išlaikykite jums būdingą kryptingumą, aiškų tikslo matymą, užsispyrimą. Šias savybes palaikys metų globėja Ugninė Beždžionė. Įgyvendinkite seną savo svajonę – sukurti savo asmeninį verslą. Tai labai palanku artėjančiais Ugninės Beždžionės metais.

 

Žodžiu, darbo rezultatai priklauso tik nuo jūsų asmeninių pastangų ir ryžtingo nusiteikimo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sveikata

 

2016 metų pradžia sveikatos problemų nežada. Maitinkitės reguliariai ir sveikai, sportuokite bent jau 3 kartus per savaitę ir skirkite pakankamai laiko miegui. Taip išlaikysite puikią fizinę būklę ir energiją.

 

Metų viduryje pajusite apetito pokyčius. Tiesiog valgysite daugiau ir sočiau. Todėl galimos problemos su svoriu. Papildomi kilogramai tikrai nedžiugins, jausitės mažiau energingi ir judrūs. Todėl jei pavyks, pažabokite apsivalgymo prriepuolius arba rinkitės mažiau kaloringą maistą. Venkite saldumynų ir miltinių produktų.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

 

Ugninės Beždžionės metai Vandenio zodiako ženklo atstovams žada puikias ir naudingas pažintis su įdomiais žmonėmis. Jie galbūt prisidės ar padės realizuoti jūsų planus. Iš esmės, 2016 metų energetika labai patiks zodiako keistuoliams ir laisvės fanatams Vandeniams.

 

Metai labai didelių ir netikėtų staigmenų nežada. Bus malonių susitikimų, kurie atneš teigiamas emocijas ir gerą nuotaiką. Daugiausia laiko 2016 metais Vandeniai praleis draugų apsuptyje arba su antrąja puse. Finansine prasme metai bus tikrai dosnūs ir vaisingi. Tai susiję su tuo, jog pavyks realizuoti savo pačius netikėčiausius projektus, kurie atneš puikų materialinį atlygį.

 

Metų viduryje šio zodiako atstovai susidomės galimybe praplėsti savo akiratį, įgyti naujų žinių. Taigi išmokę naujo dalyko ar amato, labai tikėtina, netrukus imsitės tos krypties veiklos.
Žvaigždės žada sėkmę įvairiuose projektuose.

 

Meilė

 

Ugninė Beždžionė meilės fronte Vandeniams žada ramybę. Nebus jokių beprotiškų žygių meilės paieškose. Vieniši Vandeniai 2016 metais jausis kažkiek nepasitikintys savo jėgomis, gal kažkiek sutrikę. Taip bus dėl to, jog sutiksite savo kelyje žmogų, kurį bus sunku suprasti. Esate labai žingeidus žmogus ir jus domina viskas, kas nesuprantama ir nepaaiškinama. Todėl visomis išgalėmis mėginsite suprasti sutiktąją pakeleivį.

 

Žvaigždės sako, jog jus sujungs meilės jausmas. Tačiau dėl to nesijausite sutrikę. Priešingai. Jus valdys aiškumas ir realus suvokimas, kad tai jūsų žmogus. Esate labai įžvalgus ir pastebėsite visas charakterio smulkmenas. Todėl jūsų žingsnis bus gerai pasvertas.

 

Karjera

 

Ateinančiais metais šio zodiako atstovai jausis pasitikintys savo jėgomis, todėl jiems puikiai pavyks pasiekti svajonių. Darbe ir karjeroje tiesiog gausite rezultatus investicijų į savo darbą. Jei norite įgyvendinti kažkokį sumanymą, tai labai tikėtina, jog pasieksite užsibrėžto tikslo, o rezultatai tikrai bus džiuginantys.

 

Bendrai, visų metų bėgyje jums puikiai seksis viskas, ko tik imsitės. Todėl yra didelė tikimybė, kad jūsų pasiekimus tikrai pastebės vadovybė. Metų gale galėsite džiaugtis aukštesniu postu. Tikėtina, jog jums pasiūlys vadovaujantį darbą. Arba metų gale sulauksite materialinio atlygio.

 

Tie, kas užsiima savo asmenine veikla ar verslu, galimos naudingos sutartys, kurios praplės jūsų finansines galimybes.

 

Sveikata

 

2016 metų pradžioje Vandenio zodiako ženklo atstovai jausis iš tiesų puikiai. Jokių kvėpavimo takų negalavimų ar peršalimo simptomų nepatirsite. Galėsite mėgautis puikia nuotaika ir stipria sveikata iki pavasario.
Jau nuo metų vidurio gali pasireikšti tam tikri negalavimai.

 

Labiau tai išryškės tiems zodiako atstovams, kurie turi svorio problemų. Turėtumėte imtis rimtų priemonių. Tai rimta problema, kuri gali turėti atitinkamas komplikacijas. Tai cukrinis diabetas, sąnariu skausmai, stuburo ir kaulų problemos.

 

Verta kreiptis pagalbos į šios srities specialistą. Dietologas padės jums stabilizuoti padėtį, atrasti tinkamiausią sprendimą.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

Astrologinė 2016 metų prognozė Žuvims

 

Ugninės Beždžionės metai žada jums rimtus pokyčius. Tam, kad pokyčiai teiktų pozityvią naudą svarbu visų metų bėgyje išlaikyti aktyvią būseną. Darbo sritis pradžiugins galbūt naujomis pareigomis arba didesne atsakomybe. Jausitės kartais lyg būtumėte ne savame kailyje, nes esate pratę būti mažai pastebimi ir matomi. O štai aukštesnės pareigos turės įtakos ir didesniam dėmesiui jūsų jautriai ir melancholiškai personai.

 

Verta priimti pokyčius, jeigu norite gyvenime pasiekti kur kas daugiau, nei tiesiog plaukti ten, kur neša. Kiekvienas žmogus yra savo gyvenimo šeimininkas, todėl 2016 metai pareikalaus iš jūsų priiimti atsakomybę už save.

 

2016 metais gali stipriai pasikeisti Žuvų zodiako atstovų charakteris. Dėl to įgausite daugiau pasitikėjimo savimi, valios stiprybės. Tapsite reiklesni sau, išmoksite išlaikyti sąmoningumą ir tvirtybę.

 

Meilė

 

Ugninės Beždžionės metais meilės reikalai Žuvims turėtų klostytis tikrai gerai. Santykiai turėtų tekėti įprasta, nusistovėjusia vaga. Aišku, galite pajusti, jog su partneriu truputį nutolote. Tarp jūsų nebėra tokios ryškios ir užvedančios aistros, kaip iki šiol. Tačiau ir tai galima sugrąžinti. Tereikia pasitelkti vaizduotę. Galbūt jums padės priartėti stipriau malonus savaitgalis dviese. Paprašykite giminaičių, kad pasirūpintų vaikais, o patys išdumkite maloniam ir intymiam savaitgaliui tik jums dviems.

 

Vieniši zodiako atstovai norės išlaikyti nusistovėjusią savo gyvenimo rutintą. Todėl kažkokių ryškių permainų vengs. Tačiau žvaigždės sako, jog Ugninės Beždžionės metai ypač palankūs šeimos židinio kūrimui. Tai gali sukelti rimtą sumaištį.

 

Metų pabaigoje galimi nesklandumai sentimentaliojoje srityje. Tai bus susiję su Žuvų nuotaikų nepastovumu ir dažna kaita.

 

Karjera

 

Profesinėje srityje šio zodiako atstovų laukia sėkmė. Išnaudokite visas pasitaikiusias galimybes, panaudokite visą savo potencialą ir talentus. Jei gausite naujo darbo arba aukštesnio posto pasiūlymą, neatidėliokite ilgai. Priimkite jį kiek galima greičiau, nes tai jums atneš daug naudos ir pagerins finansinę situaciją.

 

Kūrybingieji zodiako atstovai turės puikias galimybes išnaudoti savo kūrybinį potencialą. Žvaigždės sako, jog galite sulaukti palankaus pasiūlymo iš užsienio. Drąsiai sutikite.

 

Sveikata

 

Jau nuo 2016 metų pradžios patirsite sveikatos problemų. Dažniausiai jūsų susirgimo priežastis yra tai, jog nemokate suprasti savo organizmo, ir jį išvarginate. Organizmas dėl to nusilpsta ir esant susirgimui ar infekcijai nebeturi jėgų kovoti.

 

Labai svarbu šio zodiako atstovams išlaikyti fizinį ir psichinį balaną. Vengti darboholizmo ir atrasti laiko sau. Na taip, jus esate altruistiškasis zodiako ženklas, tačiau nevalia ignoruoti savo asmeninių poreikių. Taigi, ilsėkitės, maitinkitės racionaliai ir subalansuotai. Vitaminų poreikis jūsų organizmui bus didelis, todėl pasirūpinkite jų atsargomis.

 

Ir kuo daugiau ilsėkitės. Žuvims dvasinę ramybę puikiai atstato muzikos klausymasis.

 

Primename, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jusvsk

Skaitau 2017…beveik niekas neatitiko:D

Roze

Nelabai matot kur paspausti kokį puslapį skaityt

kristina

aciu o toliau kaip dievas duos….

Vita

Noreciau vezio horoskopo

Miglė

Jus zmones akli ar kaip? Juk didelem raidem uzrasyta, kad yra 4 puslapiai: Straipsnio puslapis: 1 2 3 4 <- pasirenkat puslapi ir skaitot horoskopa… kaip jus is viso kompu naudojates

Jurate

Ir liutui nera. Tai kaip suprasti kad visiems

Jurate

O kur mergale ???

Aris

“Viena geriausiu astrologiu”… Kas čia taip nusprendé? Kažkaip lig šiol nesigirdéjo nieko apie tokia…

anonimė

Jeigu pats negirdėjai tai dar nereiškia, kad vienintelė Palmyra iš lietryčio egzistuoja. Pati buvau užsisakiusi jos paslaugas ir likau patenkinta, tad visai sutinku, kad ji yra viena geriausiu :) Ačiū jums labai p. Rasa

Indre

kad ne visiems

Paulius

Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Astrologinė 2016 metų prognozė Žuvims

Prognozė bus pateikta artimiausiomis dienomis.

Taip pat skaitykite