Profesija pagal gimimo datą

astrologija-profesijaProfesija – tai instrumentas su kuriuo žmogus atlieka savo pašaukimą ir realizuoja savo misiją. Kiekvieno žmogaus misija yra matyti save kaip Visatos dalelę. Pavyzdžiui žmogaus organizme kepenų profesija yra – valyti kraują, pašaukimas – apsaugoti organizmą nuo toksinių medžiagų ir saugoti energijos išteklius, o misija – padėti organizmui išlikti sveikam. Nepriklausomai nuo savo profesijos ir pašaukimo kiekvieno žmogaus misija – padėti kitiems.

 

Vienas iš būdų surasti savo profesiją – pagal gimimo datą

 

Pagal gimimo datą gimusiems 1, 10, 19, 28 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio-gali tikti profesijos kaip rašytojai, religijos atstovai, politikai, vadovai, inžinieriai, energetikai. Jiems patinka užimti aukštus postus.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 2, 11, 20, 29 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio – gali tikti profesijos susijusios su menu, architektūra, kelionėmis. Taip pat rašytojai, skulptoriai, diplomatai, stomatologai, bankininkai, mokytojai, reklamos srityje.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 3, 12, 21, 30 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio-gali tikti profesija susijusi su chirurgija, policija, mokslu, dvasininkija, bankais, astrologija, mokytojais, patarėjais, vadybininkais, vadovais.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 4, 13, 22, 31 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio-gali tikti profesija susijusi su mokslu, politika, religija, fotografija, paštu, elektra, nekilnojamuoju turtu, jūra, geologija, psichologija, prekyba, menu.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 5, 14, 23 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio – gali tikti profesija susijusi su buhalterija, filosofija, žurnalistika, reklama, tyrimais,verslu, pramogomis, ūkiu ir rankų darbu. Juos gali traukti greitas uždarbis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pagal gimimo datą gimusiems 6, 15, 24 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio -gali tikti profesijos kaip tarnautojai, sekretoriai, juristai, prekeiviai, gydytojai, politikai, šokių mokytojai, grožio srities atstovai, pramogų ir aptarnavimo sferos atstovai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pagal gimimo datą gimusiems 7, 16, 25 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio gali tikti profesijos kaip rašytojai, projektuotojai, mokslininkai, dailininkai, aktoriai, lakūnai, gidai, psichologai.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 8, 17, 26 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio gali tikti profesijos susijusios su politika, teisėtvarka, teologija, filosofija, istorija, tyrimais, matematika, nekilnojamuoju turtu, geologija, kelionėmis, ūkiu, ritualinėmis paslaugomis, draudimu, magija, okultiniais mokslais, specialiomis tarnybomis, kalėjimais.

 

Pagal gimimo datą gimusiems 9, 18, 27 dienomis nepriklausomai nuo mėnesio gali tikti profesijos susijusios su matematika, teologija, projektavimu, gamyklomis, vandens transportu, chirurgija, karyba, policija, miškais, administracija, prekyba, tarptautiniais santykiais, filosofija, leidyba, verslu, veikla susijusia su kovomis, alpinizmu, politika, avalynės gamyba.

 

Žingsniai padedantys suprasti kokia mano profesija ir koks mano pašaukimas

 

– Ieškant savo profesijos reikėtų savęs paklausti kuo man patinka užsiimti ?Jeigu man nepatinka veikla kuria užsiimu, tai ilgai nesitęs.

 

– Mano hobi. Kur aš daugiausia praleidžiu laisvo laiko? Hobis dažniausiai atspindi veiklą kuria aš turėčiau užsiimti ir hobis gali būti susijęs su mano talentais.

 

– Į kokios profesijos žmones dažniausiai atkreipiu savo dėmesį? Pavyzdžiui muzikantas atkreipia dėmesį į muzikantus, verslininkas į verslininkus, šokėjas į šokėjus ir t.t.

 

– Ką norėtum mokytis? Kokias knygas dažniausiai perkate ir skaitote, kam negailite pinigų. Kai įeinate į knygyną į kurį skyrių einate?

 

– Kokia veikla įkvepia Tave kurti ? Jeigu Tavo darbas neįkvepia kūrybai, tai gali būti tiesiog falsifikatas.

 

– Kokias Tavo savybes pastebi draugai, aplinkiniai ir už ką jie Tave giria?

 

– Įsivaizduok kuo užsiimtum, jeigu Tau būtų garantuota 100 proc. sėkmė ? 90 proc. žmonių nepasiekia sėkmės dėl baimės. Dauguma sustoja dėl baimės, nors buvo likę visai nedaug, atmink, kad kiekviena nesėkmė artina prie sėkmės.

 

– Kuo užsiimtum jeigu nereikėtų galvoti apie pinigus? Pavyzdžiui vaikai užsiimdami kokia nors veikla tiesiog veikia, negalvodami visai apie rezultatą, o mes dažniausiai visą dėmesį nukreipiame į rezultatą ir galvojame, ne kaip geriau atlikti savo pareigas, o kaip greičiau gauti atlyginimą.

 

Talentus mums duoda Dievas ir atskleisti galime tik tai kas pas mus yra. Juk negalėsime atskleisti dailininko talento, jeigu jo neturime. Sėkmės Jums ieškant savęs ir savo profesijos.

 

Egidijus Gubinas, šaltinis: gubinas.lt

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Argi yra kokia profesija susijusi su daile…

Skeptikė

Suklydo…

Baimė

Kad istorijos tai jo nes as dar ketvirtoke o jau domiuosi visokiais istoriniais dalykais ir atsitikimais arba karais arba dar kokiu velniu

15diena

gimes jau murininku but negali taip iseina, nors pas mane kokybe ant darbu, tai jolki palki……. gal man kokiu chirurgu reikejo ait mokintis dirbt

lol

nesamones rasot

Taip pat skaitykite