Projektas „Aldebaran“: pasaulio elito paslaptys (11 dalis)

aldebaras-projektasAnkstesnes projekto „Aldebaran“ dalis galite rasti paspaudus čia.
 
Tikroji Babiloniečių brolija (tęsinys)
 
Skolos vergija tai įrankis naudotas “laisvų” žmonių kontroliavimui. Jei jums reikia skolintis pinigų išgyvenimui, jūs esate vergas tam žmogui ar institucijai, kuri paskolino jums pinigus. Nesuskaičiuojamas kiekis žmonių šiai dienai yra skoloje pradžioje ne dėl to, kad jie neturi už ką nusipirkti maisto, ar pasistatyti stogą virš galvos, bet dėl to, kad jie buvo sugundyti pirkti prekes kurių jiems nereikia.
 
Kartu su žiniasklaida, internacionalinė bankininkystės sistema naudoja psichologiją persekioti žmones, verčia juos galvoti, kad jie turi sekti mados. Pirmiausiai žmonės išleidžia savo pinigus ir vėliau jie pradeda skolintis. Kai ekonomika sušlubuoja, žmonės praranda darbus. Tada jie turi skolintis, kad tik išgyventų. Tuomet nėra mados vergų, o yra vergai skoloms. Kai kurie žmonės tvirtina, kad kapitalizmas yra šiuolaikinė vergija, kur žmonės nėra kapitalistų nuosavybė, bet visa kita kas žmogui reikalinga, kad jis išgyventų priklauso kapitalistams.
 
Žiniasklaida atsirado iš Šumerų, kai jie pradėjo taikyti raštą, prasidėjusį piktogramomis – gyvulių, grūdų varpų ir vyno indų paveiksliukais – naudotomis tam, kad užrašyti inventorių. Vėliau piktogramos peraugo į dantiraščius, kur įvairių formų pagaliukai buvo įrašomi į molines lenteles. Nuo pradžių rašybą sudarė valdžios įspūdį. Nebuvo prasmės daryti užrašus, jei jie neteisingi. Iš čia atsirado supratimas, kad viskas kas užrašyta yra teisinga. Pasinaudojant šiuo psichologiniu triuku, kunigai – karaliai pradėjo siųsti molines lenteles, kurios turėjo būti perskaitytos žmonėms, vietiniams administratoriams. Tai raktas visai propagandai.
 
Ar tai būtų Hitleris, kuris kaltino žydus dėl visų Vokietijos nelaimių, ar Bušas sakęs, kad Irakas gamina masinio naikinimo ginklą. Tai įvykdyta paprasčiausiu būdu – perduodant žmonėms žinią. Taip kaip Šumerų paprastiems žmonėms buvo pasakyta, jog Annunaki sukūrė žmones būti vergais. Tai buvo vienas pirmųjų “standartinio” pasakojimo su specialiu “tvistu” pavyzdžių, jei tai sako valdžia – tai turi būti tiesa.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žmonėms nebuvo leista išmokti rašto, todėl jie negalėjo prieiti prie nepriklausomų šaltinių. Labai nedaug pasikeitė per penkis tūkstančius metų. Elitas vis dar kontroliuoja žiniasklaidą ir tęsia savo melą ir propagandą. Buvo sukurtos naujos žiniasklaidos priemonės – spauda, telegrafas, radijas, televizija ir galiausiai internetas. Tačiau Elitas greitai pradėjo kontroliuoti juos per slopinimą, cenzūravimą, licencijavimą ir nupirkimą. Žiniasklaida savo ruožtu naudojosi paprastu faktu: jei daugelis žmonių yra nuoširdūs, tai ir visi kiti nuoširdūs. Taip pat pasakojimai kuriami taip greitai, kad žmonės nespėja atpažinti kur tiesa, kur melas. Šumerų kunigai – karaliai prašė vietines valdžios skaityti, kas parašyta molinėse lentelėse paprastiems, neraštingiems žmonėms. Šiomis dienomis tai vykdoma per žymiuosius žinių skaitytojus, kurie skleidžia Elito propagandą. Žmonės galvoja jie žino tuos žymiuosius žinių skaitytojus ir laiko savo draugais, o draugai juk jums nemeluotų!

 

Internetas yra labiausiai svarbi šio meto žiniasklaidos priemonė prieštaraujanti pati sau dėl dviejų priežasčių. Kai buvo sukurtas internetas, pirmą kartą žmonijos istorijoje potencialiai kiekvienas, bet kur pasaulyje galėjo pasiekti beribį informacijos kiekį. Tokia situacija galėjo pabaigti Elito vienašališkos informacijos erą ir leisti žmonijai pagaliau patiems spręsti savo likimą. Nelaimei šios opcijos vėliau buvo manipuliuojamos ir klaidinančios. Nežiūrint tai, kad atrodė jog nepriklausomas internetas pagavo Elitą snaudžiantį, Elitas kažko tokio jau tikėjosi ir kūrė priemones internetui užvaldyti.

 

Pirmiausiai akcijų rinkos specialiai pervertino internetines kompanijas, padarydami kompanijų savininkus akimirksniu milijonieriais ir kviesdami juos pasidaryti Elitu. Antra, globaliai buvo priimti nauji įstatymai – „saugumo sumetamais“ – palenkti internetą Elito kontrolei. Ir trečia, internetas pasidarė tarpinė grandis – vieta – kur žmonės masiškai mokomi tuo pačiu būdu, kaip Šumerų laikais kunigai – karaliai buvo tarpine grandis tarp žmonių ir dievų.

 

Mokyklos ir universitetai masiškai naudoja internetą pateikti mokymo medžiagai, bibliotekos užsidarinėja ir nepriklausomi šaltiniai gali išgyventi tik vienu būdu – eidami į internetą, kur jie pasidairo priklausomi nuo cenzūros. Tai yra dar neregėtas didžiausias knygų deginimas istorijoje ir tai vyksta aplink mus ir dabar. Darantis priklausomiems nuo interneto ką bedarytumėm, per nelegalų šnipinėjimą, skaitant elektroninius laiškus ir tviterio žinutes, Elitas šiai dienai pajėgus žinoti apie mus viską. Šumerų kunigai – karaliai net nesapnavo apie tokią nuostabią galią, kuri vis labiau įsuka žmoniją į vergovę.

 

Kiek prisimenu žmonija visą laiką stovėjo ant susinaikinimo, apokalipses ribos. Aš gimiau pačiame Šaltojo karo viduryje. Aš gerai prisimenu ta „keturių minučių įspėjimo“ baimę, kurių metu paskelbtų apie branduolinio holokausto pradžią. Tačiau 1991 m. Sovietų Sąjungai žlugus ir kapitalizmo globalizacijai prasidėjus, branduolinio karo baimė prapuolė, nors šalys dar turi branduolinius ginklus. Tačiau „Pasaulio galo“ baimė nesibaigė. Dabar vietoje branduolinio karo mes turim bijoti susinaikinimo dėl žalos, kurią mes Žemei darom. Iš tikrųjų keletas ekologinių apokalipsių scenarijų jau buvo papasakoti iš anksto.

 

Pirmiausiai bus rūgštinis lietus, kuris sunaikins pasėlius, žuvį vandenynuose ir to pasekoje bus globalinis badas. Tada buvo ozono sluoksnio sumažėjimas, kuris žmoniją vers numirti nuo odos vėžio prasidėjusio nuo intensyvaus ultravioletinio Saulės spinduliavimo. Paskutiniu metu mes turim žmogaus sukurtą klimato kaitą. Jei aš skambu skeptiškai tai dėl to, kad toks esu. Įkalbėti ateities baimę yra sena technika, kuri naudojama Elito, kad laikyti žmones kontrolėje. Žmonijos istorijoje žmonėms buvo sakoma kad „galas yra arti“: Biblinė apokalipsė pagal Šv. Joną yra vienas žymiausių pavyzdžių. Ko gero galas yra arti, jei žmonės pradeda tuo tikėti. Kita vertus jei žmonės daro tai, kas jiems pasakyta. Jėgos kurios diktuoja tai bažnyčia, valdžia, mokslininkai ar dar kas, kurie valdomi Elito.

 

Fraze „Babiloniečių brolija“ siejasi su hipoteze apie įvykius, kuriuos galima būtų susieti su hibridiniu reptilijų – ateivių formos keitimu. Tačiau tikimybė atsirasti technologiškai pažangiems ropliams (reptilijoms) yra labai nedidele. Tai būtų Gamtos pagrindinių dėsnių pažeidimas. Tikroji „Babiloniečių brolija“ – tai Elitas, kuris kontroliuoja didelę pasaulio dalį tūkstantmečiais – ir jie tikrų tikriausi žmonės. Ir tai labai apmaudu, nes būtų jie ropliai, galėtume juos keikti dėl jų ropliško kraujo už tai, kad jie nešė vargą milijonams žmonių per visą istorijos laikotarpį.

 

Tikroji Babiloniečių brolija yra Elito šeimų ir organizacijų tinklas, kuris kontroliuoja šiandienos pasaulį, kuris paveldėjo tūkstantmečių valdymo kultūrą. Kai kurie rašytojai sako, kad šių seimų protėviai gyvenę senovės Mesopotamijoje. Aš ne tikiu šiuo teiginiu. Nors kai kurios šeimos yra labai senos, sakykim, kaip Anglijos karališka giminė, tačiau ne kraujas riša Elitą kartu, o galia. Šekspyro žodžiais – vieni žmonės gimė su galia kiti žmonės įgijo galią, o kiti turėjo galia juos valdyti.

 

Bet kuriuo atveju galia įgaunama žiaurumu, vagystėmis, turtais ar politiniais būdais – jei tai nebuvo jų pirminis tikslas tai greitai tokie žmonės pakviečiami į Elitą. Tame tarpusavio naudos klube jų talentai tuoj pat įdarbinami sustiprinti Elito struktūrą. Kai kurie individai prisijungia prie Globalinių organizacijų kaip Pasaulinis bankas, Internacionalinis pinigų fondas, ir Bilderbergo grupė – per kurias elitas kontroliuoja vyriausybes, o kartu ir žmones.

 

Kiti veikia kaip slapti globėjai kylantiems politikams ir „naudingoms“ įžymybėms. Elito nariai pasidaro Brolijos šeimomis. Kai kurios brolijos šeimos yra labai senos, kitos tik susikūrė. Karališkos Europos šeimos prisijungė prie Elito prieš amžius: Rotchilds, Rockfellers prisijungė tik prieš šimtmetį. Bush, Clinton ir Blair šeimos prisijungė tik prieš keletą dešimtmečių. Interneto bilijonieriai Rusijos oligarchai ir Kinijos taikonai jungiasi dabar.

 

Babiloniečių brolijos narystė nesurišta rasine, religine ar tikėjimo priklausomybe. Jų bendras požymis yra turtai ir galia. Jie nekreipia dėmesio į odos spalvą, etninę ar kultūrinę kilmę – svarbiausiai tas, ką tas asmuo gali padaryti, kad pridėti Elitui galią – tik tas svarbu. Kai nacijos pradeda geriau gyventi, kaip pavydužiui dabar Kinija, Indija ir kai kurios Pietų Amerikos valstybės. Jų turtingieji ir galingieji bus pakviesti prisijungti prie Elito. Senoji taktika – skaldyk ir valdyk veikia iki šiol.

 

Propagandos jėga naudojama dalinti rasėms, kiršinti jas viena prieš kitą tam, kad nukreipti dėmesį nuo tikrosios žmonijos nelaimių priežasties – Elito. Tik pasižiūrėkime į bet kokią Šalį, kurioje vyksta pilietinis karas ir kur buvę draugiški kaimynai dabar pasiruošę perpjauti vieni kitiems gerkles. Be jokių abejonių ta šalis turi kokių nors naudingų iškasenų resursų ar turi kitą strateginę vertybę, kuri Elitui yra naudinga ir jie nori ją pasisavinti.

 

Jei mano prielaidos yra teisingos, tai įvykiai kurie įvyko Eridu-Babilone 6000 metų atgal, kai daugelis sly kunigų piktnaudžiavo Aldebarano atsiųsta išmintimi – paaiškina tikrosios Babiloniečių brolijos kilmę. Taip pat paaiškina, kaip naudojant psichologinę techniką ir kontrolės įrankius, iki šios dienos naudodami kultūrinį, jei ne genetinį palikimą, turi tiek daug galios prieš visa žmoniją.

 

Elitas įamžino savo veiklą nuo Šumerijos iki Persijos, nuo Senoves Egipto iki senovės Graikijos, Romėnų imperijos imperijos, nuo kataliku bažnyčios iki Britanijos imperijos ir nuo US politinės hierarchijos iki politinės jungtiniu Europos valstijų aristokratijos. Eidamas savo keliu Elitas sutiko tikruosius lyderius, kurie valdė žmonių išrinkti, tačiau vienas paskui kitą tie lyderiai buvo pakeisti savais Elito lyderiais, kurie valdė ne žmonių pasitikėjimo pagalba bet naudodami psichologinius – visuotinio suklaidinimo, apgaules ir kontroles ginklus.

 

Ar Senoves pasiuntinys padarė klaidą paleisdamas i Žemę Mesendžerį tuo laiku? Ar suteikti žinias apie įkvėpimo psichologiją buvo klaida? Nelaimei čia – Žemėje, ar bet kuriame visatos kampelyje progresas visada turi dvi medalio puses. Ar gali būti Albertas Einšteinas laikomas kaltu už materijos ir energijos lygties atradimą, proceso, kuris galėtų užtikrinti žmonijos ateitį, tačiau pirmiausiai panaudotas sukurti atominei bombai ant Hirosimos numesti? Ar galime kaltinti Charles Darwin už natūralios evoliucijos paaiškinimą, kuri vėliau buvo panaudota Naciu įrodymui, kad jie yra išrinktoji rasė?

 

Žmonija tai nuoširdžios, gailestingos ir jausmingos būtybės. Bet tos pančios savybės gali būti panaudotos kaip gėriui, taip ir blogiui. Nenuoširdžios, savanaudės, negailestingos individualybės gali panaudoti grėrį esantį žmonėse. Kai blogio užvaldyti individai atsiduria ant ribos, je griebiasi galios. Senovės pasiuntinio kūrėjai turėjo tai žinoti ir turėjo įvertinti riziką pateikdami potencialiai pavojingus ginklus neišsivysčiusioms būtybėms, tokioms kaip žmonės. Tačiau aš tikiu, kad jie būtų sutikę rizikuoti, žinodami, kad vėliau po kiek laiko jų – dievų dovana tarnautų mūsų naudai amžinai.

 

Aš palikau labiausiai galingą kontroles ginklą – tinkamo, gero išsilavinimo negalimumas išskyrus Elitą – kitiems skyreliams. Žinios iš tikrųjų yra galia, todėl Babiloniečių brolija išlaikė savo hegemoniją ir laiko daugumą žmonių pastoviame nežinojime. Keista, bet tiesa, kad tie, kurie tiki, kad yra išsilavinę – iš tikrųjų tokie nėra. Aš vadinu šį klaidingą procesą – didžiausia konspiracija, ir Elitas padėjo tam didžiausias pastangas, daugiau nei bet kur kitur per paskutinius 6 tūkstantmečius.

 

Sekančioje dalyje aš diskutuosiu apie taip vadinamą „Reptilijų planą“ – pastebėjimą kad Annunaki buvo reptilijos keičiantys išvaizdą ateiviai, kurie atvyko į Žemę kasti aukso, sukūrė žmones – vergus sau tarnauti ir kontroliuoja pasaulį per holografinę matricą. Aš manau, kad visos hipotezės turi būti išbandytos moksliniu būdu ir jei jos prieštarauja mokslui – paneigtos. Taigi aš pabandžiau nagrinėti reptilijų veiklą ir galiu pasakyti, kad ta teorija traška per siūles. Kai kurie dalykai rimtai nesiriša su sveiku protu ir beveik įsitikinęs, kaip ir kiti tyrinėtojai, kad jie pakišti specialiai. Aš tai vadinu „tikrasis reptilijų tikslas“.

 

Projektas „Aldebaran“: pasaulio elito paslaptys (12 dalis)

 

Vertė: Šaulys

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Kada tesinys? Manau ne as vienas laukiu :)

Saulys

Neziurint I tai kad dabar vasara… ir del to kad vasara, laikotarpis turiu pasakyti labai uzimtas. Miegu 6 val ir nespeju darbuose (is tikruju mokausi neakivaizdziai ir turiu viena procesa pradeta darbe) – ATSIPRASAU. Kiekviena diena prisedu prie tesinio, taciau ilgai issedeti negaliu nes tai paprastai buna 1.00 ryto. Taciau uztikrinu kad tai normalizuosis. Isitikines kad ne mano atsiprasymu skaityti atidarote tinklapi :-). Reptiliju Agenda siandien vakare bus “baigta” – like keliatas pastraipu.

Saulys

Turiu atsiprašyti dėl sekančios dalies. Aš išlikęs į kitą šalį ir neisikeliau sau naujos dalies todėl sekanti dalis savaitei vėluos. Ta turėtų kompensuoti istorija apie Stonehendza kurią papildomai išsiunčiau prieš išvažiuojant. Be to aš nepamiršau įsidėti naują teorija apie žemės susiformavima prieš išvažiuojant. Tas tikrai paspartins jos išleidimą. Dėkui kad skaitot.

Re

Liuks, laukiam apie reptilijas.

Taip pat skaitykite