Ufologai spėja, kad Čeliabinske rasta ateivio kaukolė

kaukole-ateivioNeįprastai ilga kaukolė, rasta Čeliabinske, gali tapti įrodymu, kad ateiviai egzistuoja, teigia ufologai.

 

Keistos formos kaukolė sukėlė šurmulį net antropologų bendruomenėje.

 

Mokslininkai teigia, kad kaukolė yra 4 tūkst. metų senumo.

 

„Nors pateikti dar tik pirminiai vertinimai, tačiau akivaizdu, kad individas nepriklauso jokiai žinomai pasaulio etninei grupei“, – pridėjo vietos antropologas.

 

„Tai tikrai nėra ateivio kaukolė. Aš manau, kad tai įrodymas tam, jog kažkada šiame regione buvo praktikuojama kaukolių deformavimo tradicija“, – žiniasklaidai teigė Maria Makurova kuri vadovauja ekspertų grupei.

 

Tuo tarpu ufologai viešai paskelbė abejones dėl oficialių išvadų. Jiems kliūna tai, kad rasta tik viena deformuota kaukolė, tad jeigu kažkada buvo praktikuojama deformavimo tradicija, tokių kaukolių būtų ir daugiau.

 

Taip pat ufologai nesupranta kodėl vyriausybės finansuojami mokslininkai ir antropologai atsisako pateikti nors vieną kaukolės mėginį tam, kad jis būtų ištirtas nepriklausomų ekspertų.

 

„Jeigu mūsų Kremliaus statytiniai kurie falsifikuoja viską kas tik įmanoma taip įsitikine savo teisingumu, kodėl jie bijo nepriklausomų ekspertų? Mes nenorime visos kaukolės, mums užtektu mažiausio jos fragmento, kad galėtume padaryti DNR tyrimus. Tai jau ne pirmas kartas kai Kremliaus žmonės atsisako su mumis bendradarbiauti. Ar gi ne geriau būtų jeigu galėtume išsklaidyti visas abejones?“, – retoriškai klausė vienas ufologų bendruomėnes narys.

 

Antropologai ir kiti ekspertai atsisakė komentuoti, kodėl nenori pateikti ufologams nors vieną kaukolės fragmentą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tai jo

Zinau as tuos “matymus” ir dokumentika ziurejau, eliniai sizofrenikai ir paranojikai

nu

Kaip galima teigti kad ateivio jai niekas tu ateiviu nera mate? Gal greiciau issigimelio kaukole?

Justinas Herbsman

mate ir mate daugybe zmoniu,o zymiausia ateivio kaukole yra Starchild Skull pasigoogling ir pries rasydamas tokius teiginius pamastyk siektiek

Aivaras

Video apie tokius reiškinius :)
https://www.youtube.com/watch?v=FRd6pYGJpm4

Ir neblogas straipsnis, apie tai, kaip žmonės deformuodavo savo kaukoles.
http://www.tarrdaniel.com/documents/Ufology/elongated_skulls.html

Taip pat skaitykite