Ar galima dėvėti kitų žmonių drabužius?

drabuziai-ezoterikaBet koks drabužis nėra tiesiog garderobo dalis, kurią žmogus nešioja ant savo fizinio kūno. Kai žmogus dėvi drabužius, jie prisipildo jo energijos ir svarbiausia – įgauna individualų energetinį drabužių savininko prisijungimą bei laikinai tampa žmogaus asmeninio įvaizdžio dalimi, rašo balarama.lt (vedų vertybėmis grindžiamas internetinės žiniasklaidos puslapis).

 

Tai reiškia, jog bet kuris Jūsų dėvimas drabužis turi asmeninį energoinformacinį prisijungimą. Šie drabužiai sugeria bei spinduliuoja Jūsų sąmonę (mintis, emocijas, asmenines patirtis bei problemas) ir palaiko tam tikras Subtiliojo Pasaulio Jėgas, kurios Jus globoja.

 

Galima teigti, jog kiekvienas Jūsų drabužis – tai mažas Jūsų asmeninės energijos šaltinis. Taigi, žmogus, kuris pradėjo nešioti Jūsų drabužį, turi prisijungimą prie Jūsų energijos ir ši energija vienaip ar kitaip veiks tą žmogų. Ar ši įtaka bus teigiama ar neigiama priklauso nuo daugelio veiksnių.

 

Pavyzdžiui, jei du žmonės myli vienas kitą ir žmona nešioja vyro marškinius, kai jo nėra namuose – tai nėra blogai. Ji myli savo vyrą ir kai moteriai trūksta vyriškosios energijos ji kompensuoja ją nešiodama vyro energija pripildytus marškinius. Jai tai yra patogu ir vyrui toks poelgis yra visiškai normalus.

 

Tą patį galima pasakyti ir apie vaikus, kurie mėgsta apsivilkti savo mylimų tėvų drabužius. Tai tiesiog papildomas prisijungimas prie mamos ar tėčio energijos. Dažnai tai veikia kaip laiko, skirto gyvam bendravimui, trūkumo kompensacija.

 

Taigi, kito žmogaus drabužių dėvėjimas gali turėti ir teigiamą poveikį. Prisijungimas prie kito asmens įvaizdžio kartu yra ir prisijungimas prie tam tikrų jo savybių, kurių galima įgyti. Pavyzdžiui, kai sūnus matuojasi savo tėvo ar vyresniojo brolio karinę uniformą, kuri reprezentuoją jį kaip stiprų ir drąsų, jis energetiškai ir informaciškai prisijungia prie bebaimio kario įvaizdžio, garbės žmogaus, kokiu yra mundiro savininkas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ir tada vaikas ne tik paprasčiausiai matuojasi kažkieno kito nuosavybę, jis jaučiasi pakylėtas, drąsus, vyriškas, garbingas ir bebaimis. Tuo metu jo sąmonėje atsiveria atitinkamos savybės. Tai – ugdymo momentas, kuris suteikia asmeninį ir dvasinį augimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet mokytis ir perimti juk galima ne tik tai, kas gera, bet ir tai, kas bloga. Kada skolintis bei dėvėti svetimus daiktus nerekomenduojama ir netgi pavojinga?

 

Kokiais atvejais neverta dėvėti svetimų daiktų?

 

– Jeigu daikto savininkas yra nesėkmingas, sergantis arba tiesiog labai blogas žmogus (savyje turi daug blogio). Visi tokio žmogaus daiktai yra prisisunkę sunkios, naikinančios arba negatyvios (tamsios) energijos, dėl kurios eiliniam pozityviam žmogui gali pasidaryti labai negera. Jeigu Jūs dėvite nesėkmingo arba negatyvaus žmogaus drabužį – jo problemos, ligos, negatyvi karma ir naikinanti energija gali daryti žalingą poveikį Jums bei Jūsų likimui. Ko gero, jums teko girdėti, jog, daiktai gali turėti prakeiksmus, kurių savininkai yra tų daiktų nešiotojai. Tokius drabužius galima dėvėti tik apvalius specialiais ezoteriniais ritualais.

 

– Negalima dėvėti mirusio asmens drabužių, ypač jeigu jie buvo nuimti nuo lavono.

 

– Neturėtumėte nešioti padėvėtų drabužių, jeigu nežinote, kas juos nešiojo iki Jūsų. Tačiau tai tik įspėjimas, kadangi kiekvieną daiktą galima padaryti savu, išvalant buvusio šeimininko energiją ir pakraunant jį savo energija. Yra tam tikri metodai, kuriuos naudoja ezoterikai bei netradiciniai gydytojai, net tada, kai parduotuvėje įsigyja visiškai naują daiktą. Jeigu radote kažkieno daiktą ar papuošalo dalį arba Jums tokį daiktą kas nors padovanojo – būtina juos energetiškai ir informaciškai išvalyti bei prijungti prie savo asmeninės energijos.

 

Kaip daiktą energetiškai padaryti savu ir išvalyti kito žmogaus energiją?

 

– Mintimis kreiptis į Aukščiausiąją Jėgą ir buvusį daikto šeimininką su prašymu pasiimti savo energiją ir visus individualius prisijungimus prie daikto.

 

– Prašyti Aukščiausiosios Jėgos ir savo globėjo (Angelo sargo), kad pašalintų arba sudegintų visus senus ryšius ir energijas, kurios siejo tą daiktą su jo savininku. Visa tai daroma pozityvioje meditacinėje būsenoje. Kreiptis galima nuoširdžiais savais žodžiais, maldos iš širdies pavidalu.

 

– Kreiptis į Aukščiausiąją Jėgą ir Angelą sargą prašant suteikti daiktui, kurį Jūs norite paversti savu, pozityvią asmeninę Jūsų energiją tam, kad šis daiktas būtų maksimaliai patogus Jums naudoti.

 

– Įsigytą daiktą taip pat galima energetiškai apvalyti plaunant vandenyje su šlakeliu karvės pieno. Senovės Rytų šventraščiuose teigiama, jog „pienas turi galingą blogos energijos valymo efektą. Įlašinus pieno į vandenį, galima valyti energetiškai užterštas vietas, indus, rūbus ir pan. Pienas taip pat nuima nužiūrėjimus, prakeiksmus – žmogaus užsiteršimą bloga energija.“

 

– Gautą daiktą prasmilkyti natūralios sudėties smilkalais (kurių sudėtyje yra karvės mėšlo arba kurie yra pasiūlyti Aukščiausiajai Jėgai).

 

Iš rusų kalbos vertė ir pagal Esotericblog.ru straipsnį parengė Lina Šimelionytė

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite