Kvepalai pagal Horoskopo ženklą

Skorpionas

 

Savo charakteriu atkaklus ir nepriklausomas Skorpionas daro tai, kas jam šauna į galvą. Jo devizas – „viskas arba nieko!“ Jei sugebėsite savo atžvilgiu nuteikti jį palankiai – įsigysite ištikimą draugą. Skorpionams patinka mėlynos gėlės, galbūt todėl, kad tai – jų stichijos spalvos, taigi ši spalva net labai pageidautina ant kvepalų dėžutės.

 

Skorpionams patinka subtilus narcizų aromatas, citrusiniai kvapai stimuliuoja jų dvasines jėgas, vanilės natos gerina nuotaiką, švelnina vidinius konfliktus, nuteikia Skorpioną atvirumui, bendravimui. Skorpionai mieliausiai naudojasi aromatais, kurių viršutinės natos – šaltos citrusinės, o po jų pasigirsta sodrūs ir jausmingi rytietiškų aromatų apatiniai pustoniai. Skorpioną taip pat sugundys asimetriškas kvepalų buteliukas, tamsiai mėlynas stiklas, raudona arba sodriai žalia pakuotė.

 

Moterims rekomenduojama: „Contradiction“, „Extravagance“ , „D”Amarige“, „Vanessa“, vienu metu ir aistringi, ir švelnūs „Calvin Klein Truth“ ypač tiks ryškiai Skorpiono asmenybei atskleisti, o prieraišumą ir klasikinę eleganciją puoselės „Balmain Eau d`lvoire“.

 

Vyrams rekomenduojama: „Tommy“, „L’Eua D’Issey“, „Eternity, Dun“.

 

Šaulys

 

Dauguma Šaulių iš prigimties – optimistai. Jų stichija pagal Zodiaką – ugnis, kuri padeda jiems ieškoti savo idealų. Jų teigiamas požiūris į gyvenimą ir geranoriškumas leidžia jiems nuolat būti draugų apsuptyje. Gerberų puokštė tikrai suvirpins Šaulio širdį, o levandų, citrusinių vaisių ir samanų kvapas juos veikia kaip gyvybės vanduo. Šauliams patinka egzotiški ir originalūs aromatai.

 

Jie gali priminti jūros gaivą arba egzotišką griežtoką gėlių bei tropinių vaisių aromatą. Kvape gali atsiskleisti kvapiosios kanangos, gvazdikėlių, mairūnų, anyžių natos. Šauliams ypač patiks netradicinės formos kvepalų buteliukas, karališkos sodrios mėlynos arba ugninės raudonos spalvos pakuotė.

 

Moterims rekomenduojama: „L.B.de Ricci“, „Sculpture“, „S.Jacomo“, „Champs Elysees“, taip pat tiks ryškus „DeBon E`Zuparomatas“, optimistiškas „Nina Ricci Premier Jour“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vyrams rekomenduojama: „Escape“, „One“, „Bulgari“, „Dolce & Gabbana“.

 

Ožiaragis

 

Žmonėms, globojamiems Ožiaragio žvaigždyno, tvarka ir atsakomybės jausmas – ne tuščios frazės. Ožiaragiams patinka kamelijos. Taip pat kvepalai, kuriuose yra tabako, odos kvapo natų. Jų dėmesį prikausto ir jazminų aromatas, kartokas samanų, medienos, vaistažolių kvapas stimuliuoja jų nervų sistemą, leidžia susikoncentruoti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš išorės šaltoki Ožiaragiai dažnai keičia kvepalus, tačiau lieka ištikimi kartokiems kvapams. Jiems arčiau širdies kvapai, kurie tinka dalykiniam pokalbiui, o ne diskotekai.

 

Ožiaragiams geriausia dovanoti kvepalus su šalavijo, eukalipto, sandalmedžio, pušų, neroli natomis. Astrologai pataria: dovanokite jiems kartokus, bet gaivius kvepalus su gėlių ir vaisių kvapų akcentais. Pageidautina – masyviame buteliuke, supakuotame į tamsią dėžutę, pavyzdžiui, antracitų, tamsiai mėlynos arba tamsiai žalios spalvos.

 

Moterims rekomenduojama: „Ocean Dream“, „Organza“, „Dolce Una“, „Rocco Barocco Silver“, joms patiks išraiškingas „Naomi Campbell Naomagic“ aromatas, kuris savo medienos ir rytų kvapų kompozicija pabrėžia moteriškumą ir ryžtingumą, o avantiūristišką Ožiaragių charakterį atskleis „Lacoste for Women“.

 

Vyrams rekomenduojama: „Hugo“, „Yatagan“, „Havana“, „Green Jens“.

 

Vandenis

 

Labiau už viską jis vertina laisvės ir nepriklausomybės pojūtį. Jis nuolat ieško ko nors naujo, stengiasi būti vienu žingsniu priekyje, šiek tiek numatyti ateitį. Vandeniui patinka elegantiški gėlių kvapai, ypač jei juose jausis rožės ir apelsinmedžio natų. Šie aromatai jį vienu metu ir svaigina, ir ramina, ir stimuliuoja dvasios stiprybę.

 

Vandeniams patinka visa, kas neįprasta ir dvelkia romantika, visa, kas primena bangas, jūrą, nuotykius. Jie mielai renkasi gaivius jūros kvapus ir kvapus, kurie suteikia vėsumos pojūtį. Vandeniams tiks aromatai sandalmedžio, gvazdikėlių, muskato pagrindu. Pageidautina rausvai violetinėje arba šaltų mėlynų atspalvių pakuotėje, papuoštoje sidabriniu kaspinėliu.

 

Moterims rekomenduojama: „Anais Anais“, „1881-Cerruti“, „XS“, „Oh Lala“, taip pat šio ženklo atstovėms tiks griežti, ryžtingi kvapai, pavyzdžiui, „Ghost“, „Givenchy Oblique“, „Nautilus Donna“.

 

Vyrams rekomenduojama: „Kenzo“, „Polo Sport“, „Opium“, „Roma Uom“.

 

Žuvys

 

Nepaisant to, kad Žuvys – subtilios ir jautrios, jos išties gali elgtis energingai, ryžtingai stoti į kovą su nemalonumais. Žuvis jungia pasąmonės ryšys su lelijomis ir orchidėjomis. Išpuoselėtą grožio suvokimą turinčios Žuvys dievina retų gėlių, samanų aromatus. Mimozos kvapas įkvepia ir stimuliuoja jas naujiems darbams, stiprina gebėjimą įsijausti į artimųjų nuotaikas.

 

Sunkūs, balzaminiai samanų ir ambros kvapai žadina jų jausmingumą ir fantaziją. Žuvys minkštos, svajojančios, romantiškos. Jos mielai renkasi švelnius, neįkyrius kvapus. Joms patinka gėlių aromatai – baltoji lelija, rožė, mirta. Taip pat nosį pakutens gaivūs kadagio, kininio citrinmedžio, citrusinių vaisių aromatai. Pageidautina, kad kvepalai būtų supilti į aptakios formos buteliuką, pastelinių spalvų pakuotėje.

 

Moterims rekomenduojama: „Champs Elysees“, „Roma“, „Jungle“, „Diva“, meilę vandens stichijai išreikšti padės „Sergio Taccini Ozone“, o intuicijos galias parems ir priešingos lyties dėmesį patrauks aromatas „Coty Words“.

 

Vyrams rekomenduojama: „Fahrenheit“, „Sculpture“, „One Man Show“, „Minotaure“.

 

Šaltinis: arabio.ru, išvertė: eli.mama.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
fx

puslapyje nr2

rg

Kur skorpionai????

nesvarbu

Turbut pamiršo įkelti

nesvarbu

Jo 2 puslapis visai pamiršiau

nere

O kur skorpionas,vandenis ir zuvys?

Taip pat skaitykite