Ateivių ekskursiniai maršrutai

nso-ateiviai-zmonesNiekas negali patvirtinti,kad ateivių susidomėjimas žemės gyventojų kariniais -strateginiais,moksliniais ir pramoniniais obejktais visiškai išnyko.NSO kartais yra pastebimi virš slaptų bazių ir poligonų, didelių atominių elektrinių,kosminių raketų paleidimo aikštelių.

 

Galima pasakyti, kad pastaruoju metu ateivių interesų ratas žymiai išsiplėtė. Jie ir seniau buvo pastebėti virš Didžiojoje Britanijoje esančio stounheidžo ar naskos dykumos piešinių.Tačiau pastaruoju metu jie matomi praktiškai virš bet kokios įžymios vietos-istorinės ,architektūrinės,archeologinės-kurioje susirenka daug turistų su fotoaparatais

 

Jų padarytų nuotraukų dėka atsirado įrodymai, kad atvykę svečiai domisi įvairiais turistiniais maršrutais. NSO buvo pastebėti virš Didžiųjų piramidžių Gizoje ir Karalių slėnio Luksore (Egiptas), virš Saulės šventyklos Kuske ar senovinės inkų šventyklos Maču Pikče (Peru), virš Eifelio bokšto Paryžiuje, Maskvos Kremliaus…

 

Su kuo susijęs toks susidomėjimo pasikeitimas? Žinoma, tai gali būti ir atsitiktinumas-jei visur skraido, tai gali praskristi ir virš tokių vietų. O gal NSO pasirodo būtent žmonių susikaupimo vietose?Tokį klausimą galima užduoti, kalbant apie piramides. Ar ateivius šios vietos domina kaip žmonių traukos vietos ar, atvirkščiai, piramidės buvo pastatytos kaip tik tose vietose, kurias dar tolimoje senovėje pasirinko ateiviai, padėję atsirasti mūsų civilizacijai?

 

Profesorius oftalmologas ir keliautojas Ernstas Muldaševas yra visiškai įsitikinęs, kad visos mūsų planetoje esančios piramidės, tame tarpe ir milžiniški megalitiniai statiniai, pastatyti įvairiuose žemynuose, sudaro vieną pasaulinę sistemą. Savo knygoje „Ieškant Dievo miesto“ jis rašo, kad tai suderinta sistema. O ten, kur nėra matomų piramidžių ar kitų didelių pastatų (dirbtinių ar natūralių), jie yra arba po vandeniu, kaip Bermudų trikampyje, prie Australijos ar Japonijos krantų, arba po žeme, kaip Sevastopolyje ar Bosnijoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visos šios sistemos pagrindas – Himalajuose esantis šventasis Kailašo kalnas, irgi esantis piramidės formos. Muldaševas mano, kad šios pasaulinės sistemos amžius yra apie 850 000-1 000 000 metų. Kam ši sistema reikalinga? Profesorius mano, kad ji „reguliuoja subtiliąją mūsų planetos energiją ir taip ją padaro labiau prieinama žmonėms“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vėliau Muldaševas pareiškė mintį, kad žmonės laiko energijos pagalba kilnojo didžiules sunkenybes ir netgi skraidė. Tai, kaip mano profesorius, įrodė rusų mokslininkas Nikolajus Kozyrevas. Juk ir senovėje buvo megalitiniai įgaubti akmeniniai „Kozyrevo veidrodžiai“. O „akmuo yra susikristalizavęs laikas“, t.y. akmuo „gali priimti, stabilizuoti ir perduoti laiko energiją“.

 

Kad ir kaip būtų, jau nuo 1970-ųjų metų pradžios prie akmeninių senovės paminklų iš visų pasaulio šalių patraukė įvairiausių ezoterikų grupės, kurios, kaip rašė Bredas Staigeris žurnale „Fate“, ieškojo dvasinio nušvitimo. Netgi atsirado turistinės firmos, kurios organizavo tokio pobūdžio keliones. Tiesa, nežinia, kas sudarinėjo turistinius maršrutus NSO, tačiau daugeliu atveju jie aiškiai sutampa su mūsų maršrutais.
Ką šiose vietose, be aukštosios kosminės energijos, gauna žmonės? Ogi aukštąją kosminę informaciją iš tų pačių tolimųjų pasaulių gyventojų.

 

Bredas Staigeris rašo, kad daugelis žmonių, kurie buvo pagrobti ateivių ar turėjo su jais kitokių kontaktų, prie „šventų vietų“ susitikdavo su ypatingomis būtybėmis, kurie žmonėms bandė perduoti vieningą viso egzistuojančio sampratą. Panašiai, kaip kiekviename į dalis išskaidytos hologramos gabaliuke išlieka viso daikto vaizdas arba kaip kiekvienoje biologinės ląstelės DNR išsaugomas viso organizmo informacinis kodas, taip kiekvienas iš mūsų esame dalimi vieningos žmonijos, o žmonija – dalis Žemės gyvojo organizmo, o pati Žemė – dalis vieningos Visatos.

 

Žmonija, jeigu suvoks savo ryšį su visu supančiu pasauliu, žengs žingsnį ant aukštesnio dvasinio išsivystymo laiptelio. Gali būti, kad tuomet mes nustosime skirstytis į rases, tautas, etnines grupes, politines partijas ir klases – taip besiskirstydami mes savyje pražudome vienybės pojūtį. Dvasinis auklėjimas — skirtingai nuo „maitinimo“ techninėmis idėjomis, link kurių mes taip godžiai veržiamės, -ir yra ta veikla, kurią šiuo metu vykdo ateiviai. Štai dėl to jie ir skraido tenai, kur susirenka daug žmonių (arba, atvirkščiai, į nuošalias vietas, kuriose galima sutikti vienišus keliautojus).

 

Praeityje dvasiniu auklėjimu užsiėmė ir pagarbą mus supančiai gamtai, žemei skiepijo genties seniūnai, burtininkai, žyniai ir kiti išrinktieji, kurie savo išmintį perdavė iš kartos į kartą. Dabar mes visa galva patekome į vartojimo apynasrį ir, pajudėję technokratinio vystymosi kryptimi, visiškai užmiršome apie sielą. Ateiviai iš kitų planetų mano, jei mūsų nepavyks nukreipti teisingu keliu, mes paprasčiausiai žūsime – kiekvienas atskirai ir visi kartu.

 

Gali būti, kad net pakenksime kaimyninėms civilizacijoms. Štai todėl mūsų rūpesčiai – ir jų rūpesčiai. Bent taip jau tikina ateiviai tiems, su kuriais jie kalba. Gali būti, jie su mumis irgi bendrauja – bando „transliuoti“ į mūsų galvas kažką palaimingo ir universalaus, kai pakimba virš aršaus mitingo ar susirėmimų arba tose vietose, kur istorinėse vietose susirenka ekskursantų pulkai. Gal kartais ką nors pasirinktinai pagrobia (taip, kad niekas to net nepastebi) ir „pataiso smegenis“? Arba, galimas dalykas, išmetą savo „desantą“, kuris panašus į mus kaip du vandens lašai?

 

Šia tema galima fantazuoti kiek norima, tačiau žmonės, tikinantys, kad susitiko su ateiviais, atkakliai tvirtina, jog teigiamai mūsų atžvilgiu nusiteikę ateiviai stengiasi mus atvesti į protą. Pasirodo, štai kur šuo pakastas. Peržiūrėjus paskutinių metų ufologinius biuletenius, galima aptikti gana nemažai įdomių pranešimų ir nuotraukų.

 

Pavyzdžiui, Puerto Riko gyventojas fotografavo Cičen Itcos piramidę Jukatane (Meksikoje). Nuotrauka kelia asociacijas su kita nuotrauka, kurią 2005-ais metais prie Kukulkano piramidės padarė turistas iš Argentinos Alechandro Gabrielis Garsija.2006 m. balandžio 14 d. Heisenas Fernandesas fotografavo senovinę aikštę Antigvoje (Gvatemala), o vėliau paaiškėjo, kad prie ugnikalnio miesto pakraštyje „pozavo“ NSO.

 

Selbyje, vienoje iš vaizdingiausių Jorkšyro (Didžioji Britanija) vietovių, kurioje lankosi nemažai turistų, 2006- ųjų metų gegužės mėnesį į fotoaparato objektyvą pateko kažkoks daugiau nei keistas objektas, tarsi dviaukštis. Nuotraukos autoriai Džodi Holden ir Raselas Keletas yra ufologinės organizacijos „NSO medžiotojai“ nariais. Beje, 2005-ais metais daugiau nei 15% visų Didžiojoje Britanijoje NSO stebėjimo atvejų vyko būtent Jorkšyre!

 

2006 m. kovo 23 d. Aleksas Astua nufotografavo NSO prie Hefreno piramidės Gizoje (Egipte). Tais pačiais metais birželio 17d. ši nuotrauka buvo išspausdinta ufologiniame leidinyje „The Journal Of Hispanic Ufology“. Šioje nuotraukoje objektas atrodo sferinis, nors prieš 47 sekundes darytoje kitoje nuotraukoje jis atrodė ovalo formos.

 

Maskvoje virš vienos metro stoties G.O. nupaveikslavo 5 NSO vienu metu! Rusijos ufologai tvirtina, kad tai tikrai nėra vienetinis atvejis. Galima sakyti, kad ateiviai, kaip ir visi žmonės, lanko visas pasaulio šalių sostines – Paryžių, Londoną, Vašingtoną, Tokiju ir kitas.

 

Suprantama, galima kruopščiai analizuoti kiekvieną nuotrauką, tikrinti įvairias versijas. Tačiau ne tai esmė. Esme yra ta, kad NSO skrenda tenai, kur renkasi žmonės. Arba atvirkščiai…

 

Inf. pasidalino: mzicka, inf. šaltinis žurnalas “Mįslės ir faktai”

 

misles-faktai

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Afrika

Miestų gyventojai geriau moka naudoti “fotožopą” ir labiau trokšta nepelnytos garbės.

Paradigm Shift

Populiarėja turizmas žemėje.
:D

Ezekiel

Dažniausiai esu girdėjęs, kad kontaktai su ateiviais įvyksta būtent nuošaliose vietose, kur nėra daug žmonių, užmiesčiuose, kartais net naktimis. O lankomose vietose dažniausiai pastebėjau būna padirbtos fotografijos.
Dažniausiai ateivius ir NSO pastebi visai atsitiktiniai žmonės, vairuotojai, pilotai, kaimo gyventojai. Taip pat pastebimi karinėse bazėse ir prie atominių elektrinių, bet tai gali būti susiję su pavojingų ginklų stebėjimu.

Taip pat skaitykite