Kūdikis gimė pažymėtas skaičiumi „12“

kudikis-12Praetais metais pasaulį išvydo kūdikis, kuriuo susidomėjo ne tik tam tikrų reiškinių ekspertai, tačiau net žiniasklaida, mat gimusio berniuko kakta pažymėta skaičiumi 12. Šis skaitmuo, kuris įvardija ir horoskopų ir mėnesių metuose kiekį vaiko kaktoje išdėliotas apgamais. Toks išdėstymas gydytojams sukėle tikrą nuostabą, nes pasak jų, apgamai ką tik gimusiems kūdikiams nėra įprastas reiškinys.

 

Berniukas vardu Hanru van Nieker gimė Pietų Afrikoje, Johannesburge, 2014-ųjų lapkričio 11 d. Dabar jau 5-erių mėnesių sulaukusio vaiko tėvus daktarai tikina, jog su laiku šios žymės turėtų pranykti. Tačiau tiek sėneliai, tiek tėvai šiuo išskirtiniu atveju džiaugiasi ir įvardija tai, kaip siurprizą, o galbūt net kažkokį ženklą.

 

Pasak religijos tyrinėtojų, skaičius dvylika yra ypatingos reikmės. Dvylika reiškia pilnatvę ir išsipildymą. Jėzus pasirinko 12 apaštalų kai atėjo laiko pilnatvė, kai turėjo pradėti kalbėti žmonėms ir padaryti stebuklus, kaip savo dieviškumo ženklus. Kai Jėzus sočiai pavalgydino minią, mokiniai surinko taip pat 12 pilnų pintinių duonos gabaliukų ir žuvies likučių.

 

Tačiau atsirado ir tokių, kurie teigia, jog tai gali būti antikristas, kuris specialiai pasirinko šį skačių, kad visus suklaidintų. Antikristas – krikščionybėje Jėzaus Kristaus priešininkas, kuris pasirodysiąs prieš pasaulio pabaigą.

 

kudikis12a

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Apreiškimo knygoje danguje pasirodžiusi apsisiautusi saule Moteris – vilties ženklas – turi 12 žvaigždžių vainiką. O tos pačios Apreiškimo knygos pabaigoje Dangaus Jeruzalė turi 12 vartų, ir joje gyvybės medis duoda 12 derlių.

 

Taip pat galima prisiminti, kad skaičius „12“ senovės civilizacijų raštuose simbolizuojasi su Olimpo kalno viršūnėje gyvenusių dievų skaičiumi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Mes visi dėl to tikrai nesijaudiname, o džiaugiamės, kad mūsų vienintelis anūkas gimė toks išskirtinis. Daktarai sakė, jog vaikui paaugus ši žymė turėtų pranykti”, – tikisi močiutė.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Keistuolė

Na, galima būti kad tai ir antikristas. Kodėl gi ne? Žinau, skamba ganėtinai kvailai. Kai kam gal ir ne. Bet aš tuom tikiu. Juk kada nors antikristas turės ateiti, kad kaip parašyta Jėzus jį nugalės mūšyje. Tačiau, kaip skaičiau vieno žmogaus komentarą, kad tai gali būti žmogus, kuris išgelbės Afriką nuo tokio gyvenimo, labai tikiuosi kad taip ir bus. Pagaliau turi ir Afrikiečiai gyventi, kaip mes visi

Regita

1978 08 23d.pagimdziau dukra Jurgita su hemangioma kaktos srity zirnio dydzio desinej kaktos pusej,ji isnyko savaime per 1m.laiko,ji baige 3 Aukstuosius mokslus,1diplomas-farmacijos magistre,2diplomas-VDU Verslo ir vadybos bakalaure,3 diplomas-aukstasis neuniversitetinis farmakotechnikes,ji neeiline asmenybe visose srityse.

wu

Manau kad šis vaikas tikrai nėra paprastas. Žinant kad jis iš Afrikos riekia tikėtis kad jis išlaisvins Afriką nuo skurdo.

Owldies666

O man religinės asociacijos pirmiausia ir kilo pamačius straipsnį. Patiko mintis apie Antikristą, nors ir iš fantastikos srities :D

moliai

Papkiktino kad ta religija prikiso, per istorija tiek visokiu nutikimu atsitike yra kad prie betkokio skaiciaus prisi**st galima butu.

geras

Stai ir gime futbolo komandos 12 numeris, pasveikinkime ! :D

Asta

Pagal pitagoro kvadrata
Jo gimtadienis: 2014.11.11

1111111 4
22
99

VIENETAI – apibūdina žmogaus charakterį, jo sugebėjimus pasirinkti tikslą ir jo siekti. Pradedama nuo egoizmo ir einama iki didžiulio užsispyrimo, atkaklumo.
11111- tokia kombinacija (būna ir daugiau vienetų) pasitaiko gana retai. Tai labai tvirtas. “kietas” žmogus, kuris savo artimųjų, savo tautos labui gali padaryti neįmanomus dalykus. Žmogus neeilinis, dažnai būna apimtas kokios nors idėjos, su kuriuo sunku bendrauti ir praktiškai neįmanoma konkuruoti. Jis vis tiek nugalės.

as

o gal praejusiame gyvenime kokia nors nusikalstama grupuote jam isdegio si zenkla ant kaktos uz kazka… kaip ir apgamai sako jei didelis apgamas ant smilkinio, visai tiketina, kad gavai ten kulka praejusiam gyvenime.

centas

Pareidolija. :-|

Taip pat skaitykite