5 Zodiako ženklai, kuriems tenka sudėtingiausi išbandymai

5-zodiakai-sunkumaiKai kurie Zodiako ženklai dažniau už kitus kartoja: „Šiandien ne mano diena“. Kiekvienas ženklas turi savo sėkmės reikaluose laipsnį. Vienus galima pavadinti tikrais Fortūnos numylėtiniais, kitiems sekasi prasčiau, jų daliai tenka daugiau išbandymų. Pateikiame penkis ženklus, kuriems tenka sudėtingiausi išbandymai gyvenime, rašo tradicinių vertybių tinklalapis seimairnamai.eu.
 
ŽUVYS
 
Šio ženklo žmonės dažnai negali priimti sprendimų ir kamuoja save ne tik psichologiškai, bet ir fiziškai. Dėl to jaučia nesiliaujančią įtampą. Jų protuose gali įsišaknyti pavojinga mintis, kad kuo daugiau jiems tenka sunkumų, tuo palankesnis gyvenimas laukia ateityje. Tokia nuostata pritraukia Žuvims dar daugiau problemų, juk mintys materializuojasi.

 

Astrologai rekomenduoja šio ženklo atstovams nelaikyti likimo smūgių savaime suprantamu dalyku, o pasistengti išsiaiškinti su savimi ir liautis nuolankiai plaukti paskui savo pačių niūrias mintis.

 

SVARSTYKLĖS

 

Šiam Zodiako ženklui svarbi aplinkinių nuomonė, ir jis neretai griebiasi apgaulės, kad nusipelnytų pagyrimo ar paskatinimo. Svarstyklės eikvoja pernelyg daug energijos, dėl ko likimas pakiša kliūtis ir sunkumus, kad ištrauktų jas iš tokios būsenos. Svarstyklėms reikia ieškoti problemų priežasčių savo pačių kompleksuose ir pasistengti vengti apgaulės, kad paskui negraužtų sąžinė.

 

Būtent sąžinės graužimas trukdo Svarstyklėms įgyvendinti planus ir idėjas. Nusipelnyti Fortūnos dovanų jos galės atsisakiusios svetimos nuomonės ir susikūrusios nuosavas pažiūras. Tokia pozicija padės pradėti naują gyvenimą ir įgyvendinti tikslaus, kurių jos atsisakydavo iš baimės susilaukti pajuokiančių komentarų savo kelyje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

SKORPIONAS

 

Jie nuoširdžiai tiki, kad dėl laimės būtina kovoti ir deda daug pastangų, kad įgyvendintų šį įsitikinimą gyvenime. Skorpionai iš prigimties užsispyrę ir tai dažnai neleidžia priimti teisingo sprendimo ir nusileisti ten, kur to reikia. Jiems svarbu išmokti daryti kompromisus, juk likimas palankus tiems, kurie moka laiku nusileisti ir pasikliauti ne vien atkaklumu, bet ir saiko jausmu bei intuicija.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

VĖŽYS

 

Šiam ženklui dažnai trukdo prigimtinis atsargumas ir svajingumas. Gamta apdovanojo Vėžius daugybe teigiamų bruožų, tačiau gyvenimą jie neretai eikvoja ne kovai už laimę. Jų strategija – pasislėpti nuo grėsmės savo vidiniame pasaulyje ir perlaukti nemalonumus svajonėse, susigalvotuose laiminguose vaizdiniuose.

 

Tapti Fortūnos numylėtiniu Vėžys galės išmokęs siekti išsikelto tikslo ir pasitikdamas sunkumus aukštai iškelta galva. Tokia strategija padės išvengti pesimistiškų minčių ir suteiks jėgų kovai su vidiniu netikrumu bei troškimu perlaukti „prastą orą už lango“.

 

AVINAS

 

Apie šio ženklo atstovų kategoriškumą ir patologišką polinkį viską perdėti galima kurti legendas. Unikalus sugebėjimas išpūsti iš musės dramblį trukdo jiems pastebėti pačioje panosėje gulinčius sprendimus. Šis bruožas gimdo vieną problemą po kitos. Avinams vertėtų priimti pasaulį tokiu, koks jis yra ir išmokti labiau pasitikėti žmonėmis.

 

Avinams kaip oro reikia sugebėjimo nusileisti žmonėms ten, kur tai tikslinga ir nesistengti viską daryti išdidžioje vienatvėje. Išmokę kantrybės, jie turės visus šansus pasiekti sėkmę. Emocijų kontrolė, protingas problemų sprendimas „šalta galva“ labai supaprastins jiems gyvenimą. Priešingu atveju Avinai pasmerkti visą gyvenimą laipioti ant vienų ir tų pačių grėblių.

 

Šaltinis: seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite