Kas aš buvau ankstesniame gyvenime?

Sielos tobulėjimo kelias

 

Nelengva, o žodžiais beveik neįmanoma kalbėti apie dvasinį pasaulį ir sielos lygmenis. Vis dėlto žodžiais galima daug ką paaiškinti, atskleisti prasmę.

 

Šioje planetoje esame todėl, kad ji suteikia puikias galimybes gyventi visai kitokiame, materialiame ir poliarizuotame, pasaulyje Žemės sąlygomis. Kiekvienas individualus gyvenimas gauna tik jam vienam skirtas sąlygas, tačiau tikslas visuomet tas pats – kaupti ir integruoti naują patirtį.

 

Kyla begalė esminių klausimų. Visas mokymosi procesas reiškia tobulėjimą, nes gyventi į Žemę nusileidusi sielos dalis kaupia patirtį, skatinančią ją augti ir bręsti. Tiesą sakant, visi išgyvenimai ir jų dėka sukauptos žinios bei išmintis jau glūdi sieloje. Tačiau ji, “apsivilkusi” žmogaus kūną, prie ankstesniuose gyvenimuose sukauptos patirties gali prieiti su išlyga.

 

Gyvenimo būdo pasirinkimas

 

Kiekvieno žmogaus gyvenimas Žemėje parengiamas dvasiniame pasaulyje. Čia sielai į pagalbą ateina Sielos vedlys. Beveik visuomet suteikiama galimybę pasirinkti būsimo gyvenimo būdą. Orientuojamasi pagal tai, kokios patirtys jau sukauptos, kokios užduotys liko neatliktos, kas domina pačią sielą.

 

Likimo smūgius reikia priimti kaip vertingas pamokas, ypač jei švelnesnius ženklus anksčiau žmogus ignoravo. Pavyzdžiui, iškamuotas džiovininkas galėjo žymiai lengviau pasiekti ramybės būseną, ir efektybus galėjo būti meditacijos kursas apie kurį jis jau seniai mąstė. Vis dėlto laiko jam nerado.

 

Galų gale jis įsivarė ligą, privertusią jį atsigulti ir nurimti. Atrodo, kad likimo paskirtis – padėti sielai įgyvendinti gyvenimo planą. Tokia jau Žemėje tvarka, kad mes, žmonės, čia prarandame visus sielos sąmonės pasirinkimus.

 

Naujos galimybės

 

Mums, kaip sieloms, žvelgiant iš dvasinio pasaulio, būsimas gyvenimas Žemėje atrodo kaip žavus intriguojantis žaidimas. Gyvendami Žemėje į viską žiūrime jau daug rimčiau. Aišku, Žemėje ne viskas pasiseka: žmogus pamiršta, ko turėjo mokytis, nesuvokia savo galimybių, nuolat nepatenkintas ir nepuoselėja savybių, be kurių siela praranda savo tapatybę. Tačiau visiškai nesvarbu, su kokiomis problemomis jis susiduria.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei planas A neefektyvus, yra planas B, planas C, planas D, o jeigu reikės, bus ir planas E, ir planas F. Jei tik žmogus nori, visada gali kažką koreguoti, gerinti ir mokytis, gal tik ne tokiu mastu ir ne taip lengvai, kaip galėjo būti, jei iš pat pradžių nebūtų išklydęs iš kelio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Siekti geriausių rezultatų reikia kiekvieną dieną žingsnis po žingsnio, neprarandant tikėjimo. Ar rezultatai bus tikrai geri, kartais sužinoma tik įgijus patirtus, o vėliausiai – po mirties, kai siela sugrįžta į dvasinį pasaulį. O rimtos klaidos daromos tuomet, kai nutrūksta ryšys su vidiniu balsu, su siela.

 

Ko negalime tikėtis?

 

“Į praeitą gyvenimą grįžtame todėl, kad galėtume tobulėti dabartiniame”, – taip taikliai apibūdino dvasinių kelionių naudą viena klientė iš Jungtinių Valstijų. Aišku, teigiamų pokyčių būna tada, kai klientas pats to labai nori. Kai kas laukia ir tikisi pašalinių efektų. Apie juos taip pat reikėtų pasakyti keletą žodžių.

 

Žmonės romantiškai įsivaizduoja, kad nukeliavę į praeitą gyvenimą, staiga prabils egzotiška, seniai mirusia kalba. Tokių retų atvejų pasitaikė, tačiau nebūna, kad klientas per sesiją ir jai pasibaigus kalbėtų įprasta praeito gyvenimo, pavyzdžiui, portugalų kalba. Keliaudami per laiką jie kalba savo gimtąja kalba.

 

Dar kiti tikisi, kad sesija į dabartį padės perkelti gebėjimą groti kokiu nors muzikos instrumentu. Žinoma, yra galimybių hipnozės pagalba atgaivinti kai kuriuos ankstesnius dalykus, tačiau tikrai ne tiek, kad žmogus staiga pradėtų muzikuoti.

 

Emocinių blokų pašalinimas

 

Šioje srityje iš sesijos galima tikėtis gerų rezultatų, pavyzdžiui: išsivadavimo iš varginančių praeito gyvenimo emocijų, ligos simptomų švelninimo, ligos įveikimo, suvokimo giluminių negalios priežasčių ar kančios prasmės.

 

Svarbu, kad liga nebūtų laikoma asmenine nesėkme. Sesijų pageidauja daug žmonių, kamuojamų kaltės jausmo, neva jie padarę kažką blogo ir liksią blogi, kol neišnyks visi simptomai.
Tačiau kartais iš tiesų nesveika gyvensena tampa pirmąja ligos priežastimi, tačiau daug dažnesnis atvejis – mūsų vidiniai įsitikinimai. Jei galvojame, kad mums kažkas pakenks, tačiau nė piršto nepajudiname bėdai išvengti, lieka didelė tikimybę, kad taip ir nutiks.

 

Jei apie savo sveikatą mąstytume džiaugsmingai ir lengvai, ji tikrai būtų kitokia. Šia prasme liga gali būti puikus patarėjas, kaip gyventi sąmoningai ir visapusiškai. Apskritai ligos eiga gali daug ką pasakyti.

 

Dvasinio tobulėjimo blokų pašalinimas

 

Sesija skatina dvasiškai tobulėti. Tobulėjimo procesas prasideda tuojau pat, vos tik žmogus patiria, kad jau sykį gyveno Žemėje, ir suvokia savo egzistenciją kitame kūne.

 

Pradėjus suvokti save kaip sielą ir jaučiant Sielos vedlio buvimą, prasideda didžiuliai augimo ir sąmonės plėtros procesai. Kai žmogus jaučia, kad dvasinis pasaulis iš tikrųjų yra kažkas daug didingesnio ir aukštesnio už žemiškąją būtį, kad jis pats yra tos Visumos dalis ir jai priklauso, asmenybės tobulėjimui ir savęs pažinimui kliūčių nebelieka.

 

Esame daug daugiau, nei matome ar juntame savo juslėmis! Kas sykį tą suprato, savaime suprantam, stengsis ir toliau tobulinti sugebėjimą pažinti.

 

Gyvenimo misija ir prasmė

 

Retas žmogus gauna gyvenime vieną užduotį. Galbūt sulaukus dvidešimties jos vienokios, o trisdešimt penkerių ar septyniasdešimties – jau visai kitokios. Tačiau jų pobūdis kaip aidas atsikartoja per visus gyvenimus.

 

Atrodo, kad daugeliu atvejų nėra nei reikalo, nei prasmės jau iš pat pradžių žinoti gyvenimo užduotį. Tačiau svarbi yra patirtis, per kurią ir suvokiame savo užduotį. Todėl kelionėje per laiką žmogus dažnai sužino galimus artimiausius tikslus. Tikroji gyvenimo misija ryškėja iš lėto.

 

Kiekvieno žmogaus gyvenimą užpildo skirtingi dalykai, tačiau tie, kurie daro teisingus darbus, vienodai išgyvena vidinį džiaugsmą ir susižavėjimą. Jie tada pasijunta lengvi, lyg nešami sparnų, kupini energijos ir jėgų. Kas gyvena džiaugsmingai, nekelia klausimo apie gyvenimo prasmę: jie tiesiog gyvena atsakymą.

 

Straipsnis buvo paremtas šveicarų hipnozės ekspertės Uršulos Demarmels knyga “Kas aš buvau ankstesniame gyvenime?”, straipsnio autorė: Diana Šimanskytė

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
atgimimas

ar esate buve komos busenoje nors vienas. kitaip sakant jau mires ir prisikeles. jeigu kuris este tada suprantate, kad visa tai yra tiesa. man teko ir as tikiu visuo tuo, nes pati patyriau ir maciau, pajutau

Kikas

Jaigu nieko nera ir ties grabu viskas pasibaigia,tai kaip tada reikia paaiskint “dezavu” jausma ar sapnus,kai kazka susapnuoji ir pakartoji ta veiksma ar aplankai vieta kurioje nesi buves,bet sapnavai?

faktai

Yra irodyta , kad dezavu yra ,tik smegenu perkrovimas ir tiek.

Exposeporn

Žinai kaip penkiameciai papasakoja savo praeita gyvenimą ?susisieka televizija su tėvais ,pasiūlo ne menka sukelia,duoda istorija tevams .Tie vaikui pažada žaislu jai jis kai dėde su kamera ateis tai papasakos ,vuolia.

Ieva

man tai idomu tas, kad pavyziui pries kelis simtus metu buvo daugiau nei per pus maziau zmoniu tai is kur dabar atsirado ju tiek daug. Ir isvis kaip atsiranda, susikuria siela ? Man cia viskas labai idomu, bet ir laabai daug klausimu

deividas

as netikiu tokiumi dalyku nes nesu patires

Lins

Kaip tuomet paaiskinti fakta kuomet penkiameciai atpasakoja savo praeita gyvenima, ivikius, vieta, nors niekada ten nebuve, tai reinkarnacija, bet viskas vistiek susyje.

lolita

Jei tik Lietuvoje yra galimybiu- sudalyvaukite regresines hipnozes seanse.Tada patys isitikinsite ir padarysite isvadas. Sekmes!

Mopsas

O tai kur rast?

garnett

sielos vedlys tai zmoniu7mlrd tada ir vedliu tiek reik:)

pol

atsargiai tik nebudinkit mieganciu atsibude buna labai pikti kam nutrauke majos skraiste

XXX

ką tu svaigsti :D:DD

FeN

Nesu didelis skeptikas, bet esu skaitęs, kad “prisiminimai” himpnozės metu yra sukuriami. Kaip bebūtu šaunus straipsnis pamąstymui :)

Taip pat skaitykite