Žmonės, su kuriais nesinorėtų likti vieniems

kalinysPer gyvenimą mes sutinkame daugybę žmonių. Jei visi mūsų pažįstami yra tik eiliniai asmenys besirūpinantys savo kasdieniais reikalais, galima tuo tik pasidžiaugti, nes be jų, šia žeme vaikščioja dar ir tokie ypatingi individai, kurių žiaurumas lenkia net baisiausius siaubo filmus.

 

1. Tamara Samsanova – senelė žudikė

 

Samsanova yra 68 metų amžiaus rusė, kuri nužudė ir suvalgė 11 žmonių (bent jau kiek žinoma). Savo dienoraštyje ji detaliai aprašė įvykdytus nusikaltimus. Tamara nužudė net savo draugę Valentiną Ulanovą, kuriai į salotas įpylė migdomųjų, o po to dar šiai esant gyvai, ėmė pjaustyti ją dalimis rankiniu pjūkleliu.

 

2. Isei Sagava (angl. Issei Sagawa)

 

Japonui besilankančiam Prancūzijoje, labai patiko viena moteris vardu Renė Hartevelt, todėl pasikvietė ją į svečius.

 

sagawa

 

Kol nieko neįtarianti moteris lankėsi pas jį, japonas stovėdamas už nugaros šovė jai galvą. Jis valgė jos mėsą, tačiau po 3 dienų buvo sučiuptas parke su dviem lagaminais, kuriuose gabeno moters kūno dalis.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

3. Liza Montgomeri (angl. Lisa Montgomery)

 

Liza dažnai melavo apie savo nėštumą ir nuolatinius persileidimus. 2004 metais ji susipažino su tikrai nėščia moterimi Bobi Džo Stinet (angl. Bobbie Jo Stinnett).

 

Būdama jos namuose, Liza pasmaugė ją su virve, prapjovė jos pilvą ir išėmė jos vaiką. Bet moteris dar nebuvo mirusi, o tik praradusi sąmonę. Kai ji atsipeikėjo, bandė nuo savęs nustumti Lizą, bet Lizai pavyko ją nužudyti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. H. H. Holmsas (angl. Holmes)

 

1893 metais Čikagoje vykstančios pasaulinės mugės metu, Holmsas užsiimdavo aukų viliojimu į savo vaiduoklių pilį, ten jis jas nužudydavo ir suslėpdavo sienose. Pilies kambariai buvo ankšti, koridoriai padaryti kaip labirintai, o juose įrengti dideli nuleidžiamieji vamzdžiai, kurie vedė į rūsį su paruoštais rūgšties kubilais aukoms įmesti.

 

5. Deividas Parkeris Rėjus (angl. David Parker Ray) – žaislų dėžės žudikas

 

Jis seksualiai kankindavo savo aukas specialiai įrengtame kambaryje, kurį vadino „Žaislų dėže“.

 

David-Parker

 

Kambarys buvo „papuoštas“ grandinėmis ir jame buvo galima rasti visko, ko reikia „žaidimams“, pavyzdžiui, botagus ar net pjūklus. Nors nėra tiesioginių įrodymų, kad jis kažką nužudė, tačiau manoma, kad jo sąžinę slegia 60 moterų lavonai.

 

6. Greihaundo autobuso žudikas

 

2008 metais pilnutėliame Greihaundo (angl. Greyhound) autobuse, Vincas Li (angl. Vince Li) nudūrė ir nupjovė galvą 22 metų Timui Maklynui (angl. Tim McLean). Jis niokojo Maklyno kūną ir valgė jo mėsą visų keleivių akivaizdoje. Įdomiausia dalis ta, kad dėl protinės negalios jis pripažintas nekaltu ir šiuo metu yra laisvėje.

 

7. Polas Bernardas ir Karla Hemelka (angl. Paul Bernardo, Karla Homolka)

 

Ši gerai atrodanti turtinga porelė nusprendė pažudyti. Jie išprievartavo ir nužudė 3 moteris. Tarp jų buvo ir mažoji Hemelkos sesutė, kuri buvo „padovanota“ Polui Kalėdų proga.

 

Homolka

Homolka

 

Negana to, kad ją apsvaigino, išprievartavo ir paliko mirti, visą šį procesą jie dar ir nufilmavo.

 

8. Kristoferis Porko (angl. Christopher Porco)

 

2004 metais namuose, savo paties kraujo klane, buvo surastas Porko tėvas. Jo mama gulėjo lovoje ir nors jos veidas sudaužytas priešgaisriniu kirviu, ji pati buvo vis dar gyva.

 

porco

 

Incidentas įsiliepsnojo tada, kai tėvai sužinojo apie Kristoferio machinaciją – jis padirbo tėvų parašus ir pasiėmė iš banko paskolą koledžui bei naujam džipui. Kristoferiui kažkodėl šovė mintis, kad žudynės viską užglaistys.

 

9. Karlas Penzramas (angl. Carl Panzram)

 

Penzramo teigimu, jis nužudė virš 20 žmonių ir išniekino virš 1000 berniukų ir vyrų. Vienas iš žiauriausių jo žmogžudysčių įvyko 1920 metais, kai jis pasamdė 6 vyrus kartu su juo padirbėti laivelyje Angolijoje. Karlas visus juos nušovė ir sumaitino krokodilams. Savo paties autobiografijoje jis rašė: „Nė vienas iš mano padarytų nusikaltimų man nesukelia gailesčio“.

 

10. Brenda Endriu (angl. Brenda Andrew)

 

2001 metais Oklahomoje moteris įtikino savo vyrą padidinti sumą už gyvybės draudimą, tuo tarpu pati rezgė romaną su vienu darbuotoju iš draudimo kompanijos. Viskas baigėsi tuo, kad Brenda šovė į savo vyrą sužeisdama jo kaklą ir krūtinę. Vyras mirtinai nukraujavo, o ji pati tapo pirmąja moterimi Oklahomoje nuteista mirties bausme.

 

11. Dynas Korlas (angl. Dean Corll) ir Hjustono masinės žudynės

 

Dynas Korlas, Elmeris Veinas Henlis (angl. Elmer Wayne Henley) ir Deividas Bruksas (angl. David Brooks) 1970-1973 metais pagrobė, kankino ir nužudė 28 jaunus berniukus. Kiekviena auka buvo arba pasmaugta, arba nušauta. Patys žudikai tuo metu buvo vadinami blogiausiais Amerikos istorijoje. Žudynės pasibaigė, kai Henlis nušovė patį Korlą.

 

12. Ukrainos žvėris (dar vadinamas terminatoriumi)

 

Jis keliaudavo po Ukrainą ieškodamas tinkamo namo. Tokį radęs, išžudydavo jame visus gyventojus. Tarp 1989 ir 1996 jis nužudė 52 žmones naudodamasis medžiokliniu šautuvu, kirviu ir šratiniu šautuvu. Taip pat vogė aukų daiktus ir dovanojo juos savo sužadėtinei. Tiesą sakant, viena iš tų dovanų tapo jos sužieduotuvių žiedu.

 

13. Žudikai su įrankių dėže

 

1979 metais Rojus Levisas (angl. Roy Lewis) ir Lorencas Zigmundas Biteikeris (angl. Lawrence Sigmund Bittaker) Pietų Karolinoje per penkis mėnesius pagrobė, išprievartavo ir nužudė penkias paaugles.

 

peilis

 

Tačiau žiauriausia dalis ta, kad kankindami šias vargšes merginas, jie naudojo įprastus garažinius įrankius.

 

14. Karla Fei Taker (angl. Karla Faye Tucker)

 

Vieną 1983 metų naktį ji ir jos vaikinas įsilaužė į draugo namus. Jos vaikinas trenkė tam draugui plaktuku per galvą. Šiam pradėjus gurguliuoti Taker susinervino, tad ji nučiupo kirstuvą ir juo nužudė kitus du namo gyventojus. Už tai ji nuteista mirties bausme ir 1998 metais gavo mirtiną injekciją.

 

15. Edmundas Kemperis

 

Jis žiauriai nužudė 6 studentes, du savo paties senelius ir savo mamą kai jam dar buvo 24. Studentes jis atrado Kalifornijos kalnuose, nukirto joms galvas ir pasimylėjo su jų lavonais.

 

kemper

 

O mamą jis nužudė plaktuku, pasimylėjo su jos galva, o tada paskambino policijai ir prisipažino dėl nusikaltimo.

 

16. Kendės Niumeiker (angl. Candace Newmaker) žmogžudystė

 

2000 metais įdukrinta 10 metų Kendė buvo atiduota intensyviai terapijai, kuri jai turėjo padėti ištverti atskyrimą nuo biologinių tėvų. „Atgimimo“ terapijos metu, ji buvo suvyniota į flanelinę medžiagą, kuri turėjo atstoti motinos įsčias. Jai buvo liepta išsivaduoti. Kendė muistėsi, rėkė ir vėmė, tačiau išsivaduoti nepavyko. Netekęs kantrybės terapiautas pasakė: „Nori mirti? Tada mirk“. Terapija baigėsi tuo, kad mergaitė užduso.

 

17. Silvijos Linkens (angl. Sylvia Linkens) mirtis

 

1965 metų spalio mėnesį, policija surado paauglės Silvijos Linkens kūną. Sužalotas kūnas buvo kankinamas badu, šimtus kartų deginamas ir pjaustomas. Tam vadovavo moteris vardu Gertrūda Beniševski (angl. Gertrude Beniszewski) – mergaitė tuo metu gyveno pas ją. Žiauriausia dalis ta, kad Silviją kankino jos pačios draugai, vaikinas ir net pati sesuo.

 

Parengė: Giedrius Abugelis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Peily po paduska

Nu kaip penktadieniui neblogai.

Beprotis

Kas gali būti “neblogai” iš proto ligonių darbelių? gal pats toks? Sveikam žmogui tik apmaudu dėl vargšų bepročių, mėginusių “save išreikšti”.

Taip pat skaitykite