10 paslaptingai dingusių žmonių

shadow-people045. Michaelis Hearonas

 

2008 metų rugpjūčio 23 dieną 51-erių Michaelis Hearonas keliavo į savo fermą Linksmajame slėnyje (Tenesis) planuodamas nupjauti veją. Tą ryta kaimynai matė, kaip Michaelis išvyko su savo keturračiu motociklu. Kitą dieną vyriškio draugai aplankė jo fermą ir pamatė jo sunkvežimį vidury kelio priešais fermą su atidarytais langais. Prie sunkvežimio taip pat buvo pritvirtina priekaba, ant jos pakrauta vejos pjovimo įranga. Tačiau pievos žolė nebuvo nupjauta. Kitą dieną sugrįžę draugai susirūpino, kadangi niekas nebuvo pajudinta iš vietos – mašinoje nepaliesti gulėjo vyriškio asmeniniai daiktai – telefonas, piniginė ir raktai.

 

 

Praėjus trims dienoms po Michaelio dingimo tyrėjai rado Michaelio keturratį motociklą ant stačios kalvos apytiksliai 1,5 kilometro atstumu nuo namų. Nebuvo žinoma, kad vyriškis lankytųsi šioje vietoje. Jokių kitų užuominų nepavyko aptikti, tai pat nepavyko rasti įrodymų, kad įvykdytas nusikaltimas. M. Hearono dingimo iki šiol nepavyko išaiškinti.

 

4. April Fabb

 

Vienas garsiausių dingimų Didžiosios Britanijos istorijoje įvyko Norfolke, Anglijoje, 1969 metų balandžio 8 dieną. Trylikametė moksleivė April Fabb iš savo namų Mettine išvyko aplankyti sesers, gyvenusios netoli, buvusiame Roughtono kaime. Mergaitė važiavo dviračiu. Ją paskutinį kartą matė kaimo keliuku važiavęs sunkvežimio vairuotojas apytiksliai 14 valandą 6 minutės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

14 val.12 minučių už kelių šimtų metrų du „Orsinance Survey“ darbuotojai rado dviratį lauko viduryje, tačiau mergaitės niekur nebuvo matyti.Pagrobimas atrodytų kaip realus scenarijus, bet nusikaltėlis/ai turėjo veikti labai greitai. Jie turėjo tik 6 minutes ne tik pagriebti mergaitę, bet ir nepastebėtiems pasišalinti iš įvykio vietos. Buvo suorganizuotos didžiulio masto mergaitės paieškos, tačiau nerasta jokių užuominų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pareigūnai laiko April dingimą panašių į kitos jaunos britės – Genette Tate – dingimą 1978 metais. Atsakingu už jį laikomas vaikų žudikas Robertas Blackas. Tačiau nėra jokių įrodymų ar bent užuominų, kurios leistų įžvelgti ryšį tarp šio nusikaltėlio ir April dingimo.

 

3. Brianas Shafferis

 

Brianas Shafferis buvo 27 metų Ohajo valstybinio universiteto medicinos studentas, kuris 2006 metų balandžio 1 dieną nuėjo į „Ugly Tuna Saloona” barą. Tarp 1 val. 30 minučių ir 2 val. vaikinas paslaptingai dingo. Tą naktį jis daug gėrė ir, pakalbėjęs su savo mergina telefonu, buvo pastebėtas kalbantis su dviem jaunomis moterimis. Tačiau niekas neatsiminė jį matęs po to.

 

Pagrindinis klausimas yra, kaip B. Shafferis išėjo iš baro. Baro kamerų filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vaikinas atėjo į barą, tačiau jo išėjimas neužfiksuotas. Niekas iš jo draugų ar šeimos narių netikėjo, kad jis galėjo pradingti savo noru. Visi žinojo, kad jis liūdėjo prieš tris savaites mirusios motinos, tačiau vis tik gerai mokėsi ir planavo vykti atostogauti su savo mergina. Jei jis buvo pagrobtas arba užpultas, kaip nusikaltėlis/iai galėjo ji išgabenti iš baro taip, kad niekas nieko nepamatytų ir apsaugos kameros nieko neužfiksuotų?

 

2. Jasonas Jolkowskis

 

2001 metų liepos 13-osios rytą Omahoje, Nebraskoje devyniolikmetis Jasonas Jolkowskis buvo pakviestas ateiti į darbą anksčiau. Jis paprašė draugo, kad šis jį paimtų prie netoliese esančios mokyklos, bet susitikimo vietoje niekada taip ir nepasirodė.Paskutinį kartą Jasoną matė likus maždaug pusvalandžiui iki susitikimo su draugu – pasak kaimyno, vaikinas į garažą nešė šiukšliadėžę. Mokyklos pastate, prie kurio vaikinas turėjo ateiti, įrengtos kameros jo neužfiksavo.

 

 

Pagal turimą informaciją, Jasonas neturėjo jokių asmeninių problemų ar priežasties pradingti, bet taip pat nerasta jokių užuominų apie tai, kas galėjo jam nutikti. Jo dingimas išlieka paslaptimi jau 12 metų.2003 metais Jimas ir Kelly Jolkowskiai sūnui atminti įkūrė pelno nesiekiančią organizaciją “Project Jason”, kuri yra vienas svarbiausių resursų pradingusių asmenų šeimoms.

 

1. Nicole Morin

 

1985 metų liepos 30 dieną aštuonmetė Nicole Morin išėjo iš savo mamos buto, buvusio „West Mall“ name, Toronte, Ontario valstijoje. Paėmusi laiškus iš pašto dėžutės 10.30 ryte Nicole suplanavo eiti maudytis namo baseine su drauge. Ji atsisveikino su mama ir išėjo. Po penkiolikos minučių paskambino mergaitės draugė ir paklausė, kodėl Nicole dar nepasirodė.

 

 

Nicole dingimo tyrimas buvo viena didžiausių operacijų Toronto istorijoje, bet nebuvo rasta jokių pėdsakų. Įtikinamiausia teorija – kad mergaitė buvo pagrobta iškart išėjusi iš buto, tačiau tai 20 aukštų pastatas ir būtų labai sudėtinga ją iš ten išgabenti niekieno nepastebėtam/ai. Vienas nuomininkas teigė, kad matė Nicole įeinančią į liftą, tačiau daugiau liudininkų neatsirado. Per 30 metų nebuvo pasiekta jokių išvadų.

 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Liutte

” 1985 metų liepos 30 dieną aštuonmetė Nicole Morin išėjo iš savo mamos buto, buvusio „West Mall“ name, Toronte, Ontario valstijoje”.
“Per 30 metų nebuvo pasiekta jokių išvadų”.

Pagal tekstą,mergaitės nerado iki 2015-ųjų,nors straipsnis įkeltas 2013-aisiais.

Koks skirtumas...

Suapvalino metus genijau tu

paslaptis

Daug kas dingsta taip na ir kas is to

Neisitikines

Tai gali buti pasiklydimas laike ar pareleriniame pasaulyje …

asdf

parduoda organus arba vykdo medicininius bandymus

shin

tikrai keisti kai kurie dingimai… bet gal kada nors ras kokioj nors durnoj vietoj…..

That's

Fuckin’ creepy

FSSSS

ropke chronui, juokauni. Tiki filmu…

ropke chronui

slaptom tarnybom pritruksta genialiu zmoniu ir grobia. seriale nikita, ir gi buvo pagrobta. arba nuzudo manau, del kazkokios svarbios informacijos zinojimo

incognito

manau su tuo susijusios slaptosios tarnybos arba žmones grobiantys nusikaltėliai

Ezekiel

Ar šie dingimai kaip susiję su anomalija.lt . Šiaip žmonės pastoviai dingsta ir Lietuvoje.

Coke

Gal but ne taip paslaptingai… Bent ne visi :)

Taip pat skaitykite