Farmacinės kompanijos pakeičia ginekologus

Piliulės, vadinamosios per os (lot. os, osis — burna) vartojamos kontraceptinės priemonės, turi tris žinomus veikimo mechanizmus. Du apskritai priimami kaip “kontraceptiniai”, nes jų veikimas ir tikslas nėra sunaikinti žmogaus gyvybę. Tačiau trečias, kuris veikia kaip palaikantis pirmus du, faktiškai iš viso nėra kontraceptinis, o užkerta užsimezgusio kūdikio kelią į motinos gimdą.

 

Šiam sukeliančiam persileidimą veiksmui — tiksliau, cheminei žmogžudystei — ilgainiui vis labiau lemta tapti norma; pirmiausia dėl to, kad per os vartojamos kontraceptinės priemonės (POK) paplitusios Jungtinėse Amerikos Valstijose (nuo 1988 m. spalio mėnesio) tik mažomis dozėmis. Kadangi jose yra mažiau aktyvių sudėtinių dalių, mažų dozių POK sąlygoja dažnesnę ovuliaciją, dažnesnį pastojimą ir todėl dažniau įvyksta cheminis abortas.

 

Moterys gali iškelti bylą, o vaikai – ne

 

Iš tikrųjų, kadangi akušeriai, chirurginiu būdu atliekantys kriminalinius abortus, tolydžio įveikiami dėl padažnėjusių bylų, kurias iškelia moterys, kenčiančios nuo fizinių ir psichologinių komplikacijų po abortų, jų vietą užims cheminės priemonės, kurios veikia tyliau, švariau ir efektyviau, ypač ankstyvose nėštumo stadijose. Taigi motina net nežinos, ar jos “menstruacinis periodas” faktiškai buvo normalus ar ne, ar vos užsimezgęs jos vaikas nepateko į… tualetą. Šis palaimingas nemokšiškumas atvers naują rinką moterims, kurios galės noriai atiduoti savo įsčių vaisių “išgerdamos piliulę vieną kartą per mėnesį” ir kurios priešingu atveju nesutiktų, kad jų vaikas būtų sunaikintas kitaip.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kitaip sakant, individualius chirurginiu būdu abortus atliekančius specialistus — ginekologus — laipsniškai pakeis milžiniškos daugianacionalinės labai galingos farmacijos kompanijos — naujieji abortų meistrai.

 

Kūno chemija: sunaikinimo būdai ir priemonės

 

Priešo veidas keičiasi, o jo ginklų veiksmingumas ir falsifikacija didėja. Todėl, kovodami už gyvybę, “kareiviai” turi apsiginkluoti faktais, žiniomis apie naujas cheminio ir biologinio karo formas prieš negimusius vaikus ir jų motinas arba pralaimėti mūšį, nors jis, atrodo, yra ant laimėjimo slenksčio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žemiau pateikiama trumpa santrauka žinių apie įvairias chemines medžiagas ir mirties priemones, kurios dabar yra ar greitai bus prieinamos šioje šalyje ir pasauliniu mastu. Pridedami trumpi paaiškinimai, kaip jos veikia, ir informacija apie pašalinius poveikius bei šių priemonių gamintojus.

 

Per os vartojamos kontraceptinės priemonės (POK)

 

Kaip pažymėta aukščiau, remiamasi tik trečiu persileidimą skatinančiu mechanizmu, užkertančiu kelią naujai užsimezgusio kūdikio implantacijai. Tai įvyks nuo 2 iki 10% moterų ciklų, arba apytiksliai vienam ciklui per metus, atmetant kitus veiksnius (hormoninius, antrinių ligų stadijas ir t.t.), kurie padidintų tą procentą.

 

Galimybė POK sukelti persileidimą dar padidėja moterims, vartojusioms antibiotikus ar kitus vaistus, kurie slopintų ovuliacinį POK poveikį. Vartojančios POK moterys dažnai turi griebtis antibiotikų, nes vartojant kontraceptikus susilpnėja moters imuninė sistema, jos nėra atsparios bakterijų, rūgimo ir grybelinėms infekcijoms (dažniausiai vaginalinio pobūdžio) dėl hipotaliaminės-gleivių-antinksčių (HGA) ašies susilpnėjimo, nes kasdien gaunamos POK esančių steroidų dozės. HGA ašis kontroliuoja imuninės sistemos reakcijas.

 

Taip pat manoma, kad dėl POK vartojimo sumažėjęs atsparumas yra padidėjusios apimties hetero seksualiai gautos ŽIV (AIDS) infekcijos pagrindinė priežastis. Taigi jos gali dažniau būti mirties veiksniais, negu anksčiau manyta.

 

Nuo XX a. septintojo dešimtmečio įtikinėdami Vakarų moteris, kad POK yra “puikios gimdymus reguliuojančios priemonės”, “naujieji ginekologai” tik sumažino, o ne paneigė žalingus pašalinius poveikius, tokius dažnus nuolat gaunant stipriai veikiančius steroidus net vadinamaisiais “saugesniais” mažų dozių multifaziniais junginiais.

 

Su POK vartojimu susijusios penkios rimtos rizikos: paaštrėjusi lytiškai perduodama liga, uždegiminė dubens liga, nevaisingumas, gimdos kaklelio vėžys ir pastojimas ne vietoje. Taip pat žinomi endometrinės atrofizijos (gimdos susitraukimo) ir nuolatinio sterilumo atvejai.

 

Be to, du svarbūs atvejai parodė tikrą pavojų, kurį sukelia POK vartojimas. Vienas buvo devyniolikametės sekretorės mirtis D. Britanijoje (1988 m. gegužės mėn.). Skrodimas parodė, kad jos mirtis buvo tiesiogiai susijusi su femodeno (Schering Ltd.) vartojimu.

 

Dėl saugumo vartojant POK taip pat buvo iškeltas klausimas, kai prof. Michael Briggs tyrimas tapo “rimta apgavyste”. Jis tyrė POK poveikį ilgai jas vartojančių moterų širdies ir kraujagyslių veiklai. “London Times” ir “Dundee Courier” smulkiai aprašė įvykių grandinę, susijusią su prof. M. Briggs “bet kaip sulipdytais” duomenimis dėl saugumo vartojant POK. Jis daugiausia tyrė trinordiolį, kurį gamino “Wyeth Laboratories”, gavusi licenciją iš Vokietijos firmos “Scheving AG”. (Wyeth Laboratories” kartu su savo giminingomis kompanijomis “Ayerst Laboratories” ir “Whitehall Laboratories” yra filialas “American Home Products”, gaminančio tokius įvairius gaminius kaip anacinas, premarinas, inderalis ir isordilas).

 

Žinoma, prof. M. Briggs 55 tyrimo dokumentai per dešimties metų laikotarpį vėlesnių tyrėjų buvo dažnai cituojami, todėl iškilo melo ir apgavystės piramidė, kol keli sąžiningi, kritiški mokslininkai ištyrė, kaip profesorius rado tiek daug idealių jaunų moterų savo gausiems eksperimentiniams tyrimams.

 

Galiausiai svarbu paminėti, kad POK vartotojos nusiunčia savo kūnui cheminį pranešimą, ir susidaro įspūdis, kad jos nuolat nėščios — dvylika mėnesių per metus. Aišku, moters anatomija nebuvo numatyta patirti tokį negailestingą hormoninį puolimą. Paveikiami visi POK vartojančios moters organai, o kartu ir jos vaiko organai.

 

Antiprogesteronai

 

Ši kategorija apima dvi chemines medžiagas, kurios jau yra rinkoje, ir dvi bandomąsias chemines medžiagas. “Upjohn” depo-proverą šiuo metu galima įsigyti Jungtinėse Amerikos Valstijose ir užsienyje, o RU-486 tik Prancūzijoje ir Kinijoje. Bandomas epostanas (“Sterling/Kodak”), vadinamoji “kontraceptinė vakcina (“Sandoz”).

 

Depo-provera, ant kurios užrašyta, jog tai ilgalaikė kontraceptinė priemonė, faktiškai yra sukelianti persileidimą, nes užkerta kelią jau užsimezgusio kūdikio implantacijai. Federalinė gydytojų asociacija mano, kad ši priemonė nėra saugi Amerikos moterims, tačiau tai nenuslopino “Upjohn” kompanijai noro pateikti ją trečiojo pasaulio šalims.

 

RU-486 yra daug reklamuota aborto piliulė, kurią pagamino “Roussel-Uclaf” kompanija “Hoechst A.G.” (Frankfurtas, Vokietija) filialas ir gimininga kompanija kitam “Hoechst” filialui “Hoechst-Roussel”. Prancūzijos vyriausybė turi 36% “Roussel-Uclaf” akcijų. 60% akcijų priklauso “Hoechst A. G.”, vienai iš kelių korporacijų, išlikusių po Antrojo pasaulinio karo iš didžiulio “… G. Farben” kombinato, kuris aprūpindavo Hitlerį, be kitų dalykų, ir Zyklon B dujomis, kuriomis buvo žudomi žydai, slavai, čigonai ir kitų tautybių kaliniai koncentracijos stovyklose.

 

Ru-486 neleidžia absorbuoti progesteroną, ankstyvose nėštumo stadijose labai reikalingą hormoną. Ši piliulė sukelia persileidimą tik pirmas 8-10 savaičių po kūdikio gemalo užsimezgimo. Daug Europoje atliktų bandymų vartojant Ru-486 kartu su prostaglandinais (žr. žemiau) sugebėjo “padidinti” jo mirtino poveikio kūdikiui efektyvumą nuo 80 iki 95%. Prancūzijos vyriausybė patvirtino Ru-486 vartojimą su prostaglandinais ir tuo padidino savo šalies kūdikių sunaikinimo koeficientą.

 

Ru-486 kai kurioms moterims sukelia stiprius ir kartais ilgai, iki 42 dienų besitęsiančius kraujavimus nutraukus cheminės medžiagos vartojimą. Ji buvo įsitvirtinusi kaip “kontraceptinė medžiaga” keliuose JAV miestuose, įskaitant Dr. David Mishell tyrimą Pietų Kalifornijos universitete.

 

Kitos šalys, įskaitant Švediją, Belgiją, Olandiją ir Vokietiją, gali patvirtinti Ru-486 netolimoje ateityje. Už gyvybę kovojančių aktyvistų grasinimai surengti boikotą Jungtinėse Amerikos Valstijose privertė — iki šiol — Amerikos kompanijas ieškoti rinkos kitose šalyse.

 

Panašų poveikį kaip ir Ru-486 turi cheminė priemonė epostanas (gamintojas — “Sterling” kompanija, “Eastman-Kodak” filialas). “Kodak” viešai kelioms kovotojų už gyvybę grupėms paskelbė, kad neketina plėsti epostano gamybos ir jį pardavinėti, nes jis “netinka prie mūsų gaminių”.

 

Visiškai skirtinga vadinamoji “kontraceptinė vakcina”, sukurta “Sandor” kompanijos. Jos sudėtyje yra hormono, žmonių choriono gonadotropino, kurį gamina kiaušinėlis tuoj po apvaisinimo ir kuris reikalingas išlaikyti nėštumą per pirmąsias šešias savaites. Vakcina sukuria antikūnius žmonių choriono gonadotropinui ir taip užkerta kelią implantacijai. Taigi vakcina iš tikrųjų yra persileidimą sukelianti priemonė, kuri “imunizuoja” moterį prieš savo kūną. D. Britanijos medicininis žurnalas “The Lancet” (1988 m. birželio 11 d.) paskelbė, kad vakcina, tyrėjų žodžiais, yra “veiksminga kaip kontraceptinė priemonė šešis mėnesius”.

 

Į gimdą įvedamos priemonės

 

Šios persileidimą sukeliančios priemonės vario ar progesterono pagalba kliudo fermentiniams procesams ir/ar 7-14 dienų amžiaus kūdikio implantacijai į motinos gimdos sienelę.

 

Vienintelės Jungtinėse Amerikos Valstijose prieinamos įvedamos į gimdą priemonės yra progestasert (“Alza”) ir ParaGard (Vazinė T 38OA) (“GynoPharma”). Tai buvo padaryta norint apriboti atsakomybės galimybę, nes dėl šių į gimdą įvedamų priemonių kilo daug teismo procesų ir milijardų dolerių nuostolius patyrė nusistatę prieš gyvybę jų gamintojai. Dalkono skydo fiasko ir byla, kuri sudavė smūgį G.D. Searle dėl jo Tartum-T ir Cu 7, privertė atsargesnes kompanijas gerai apgalvoti, ar verta įeiti į šią mirties rinką.

 

Šiuo metu „naujieji abortų meistrai“ kovoja prieš tiesą, kad į gimdą įvedamos priemonės skatina persileidimą, teigdami, jog tai “kontraceptinės” priemonės, kurios kažkaip stebuklingai “užkerta kelią kiaušinėlio apvaisinimui sperma”, kaip pasakė “GynoPharma” atstovas. Jų pašaliniai poveikiai — dubens uždegiminė liga, ne vietoj pastojimas (tuboje) ir laikinas ar nuolatinis sterilumas.

 

Prostaglandinai

 

Prostaglandinai yra labiausiai visur paplitusios kūno aktyviosios medžiagos ir sintetine forma gali būti panaudojamos skatinti gimdymui komplikuotais atvejais. Sintetiniai prostaglandinai, sukeliantys intensyviausius gimdos susitraukimus ir todėl dominantys “naujuosius akušerius”, yra E ir F serijų.

 

Prostaglandinai daugiausia naudojami dviejų trijų mėnesių laikotarpio abortams nuo 13 iki 22 nėštumo savaičių. “Naujieji aborto meistrai”, skiriantys prostaglandinus, dažnai susiduria su “baisia gyvo aborto komplikacija”, nes prostaglandinai nėra tiesiogiai nuodingi kūdikiui. Tokia “komplikacija” tuomet yra aiški vaikžudystė.

 

Kaip pažymėta aukščiau, prostaglandinai dabar naudojami kartu su “persileidimo piliule” RU-486 didesnio veiksmingumo dėlei.

 

Naujas prostaglandino sferos gaminys — D.D. Searle sukurtas cytotec (misoprostol), kurį Federalinė gydytojų asociacija patvirtino JAV rinkai. Jis reklamuojamas kaip turintis gerą poveikį gydant dvylikapirštės žarnos ir virškinamojo trakto žaizdas. Tačiau kovotojų už gyvybę protestuose nurodoma, kad jis taip pat sukelia persileidimą gavus vos vieną terapinę dozę. Tuo gali pasinaudoti nesąžiningi gydytojai.

 

Iki šiol “Upjohn” ir “Searle” mažai ar visai nerodė jokių ketinimų sustabdyti žudikų prostaglandinų (nereikia jų painioti su naudingaisiais prostaglandinais) tyrimą, gamybą ir realizavimą.

 

Todėl “Upjohn” kompanija prieš kelerius metus gavo “mirties komersanto” vardą.

 

Pagal: Human Life International Report Nr. 12 ir visokybes.com inf.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wqwq

OS – kaulas lotyniskai seip

Exon

“gal ras kur pavalgyti” “koks skirtumas kas juos prižiūrės ir ka jie veiks” ? Tu juokauji? Pagimdys, neaugins, neprižiūrės, neduos valgyti tai ir numirs tas vaikas. Neprižiūrimas jis gali pakliūti pedofilijon ir tai čia jau geriausia išeitis, nes vaikas 1-4 metų kaip jis gali ieškotis maisto? galų gale gulės vienoje vietoje ir mirtinai sušals, numirs iš bado. Tai kam to reikia? jeigu moteris/mergina nepasiruošusi ir neturi salygų prižiūrėti vaiko, tai jo ir neverta gimdyti. Žinoma bus tokių nuomonių kaip tai nereikėjo mylėtis ir nebūtų problemu, bet neatmeskime ir išprievartavimo varianto, plius koks malonumas auginti neplanuotą, kažkokio iškrypelio vaiką? Taip kad… Skaityti daugiau »

hash

Taip, reikia priversti visas moteris gimdyti, gimdyti gimdyti. Lai gimdo, nesvarbu kad jos nenori tu vaiku, vis tiek lai gimdo. Koks skirtumas kas juos priziures ir ka jie veiks, svarbiausia pagimdyt,paskui kaip dievas duos, gal ras kur pavalgyt.Arba i vienuolynus.

Taip pat skaitykite