Mirę daktarai nemeluoja

7. Infarktas. Ar kas nors, iš čia esančių, girdėjote apie Stewart Berger? Jis parašė penkias triukšmingas knygas apie sveikatą, dietą, mitybą; jis gavo medicinos magistro laipsnį Tuft’o medicinos mokykloje, kuri yra vienas iš didžiausių medicinos autoritetų. Jo knygose pateikiamos dietos, padedančios numesti svorį. Jis rašė šias savo knygas dvidešimtmetėms ir jaunesnėms, o pats numirė būdamas 40 metų. Ar jūs norite sekti šio žmogaus pavyzdžiu ir dietomis? Jis mirė nuo miokardo infarkto, kurio priežastis seleno trūkumas. Kai kurie fermeriai paprasčiausiai nueina į parduotuvę kur parduodami pašarai ir nusiperka seleno ampulių ar tablečių gyvuliams, kad apsaugotų juos nuo šios ligos. Vyrukas, kuris parašė 5 knygas apie maisto produktus, mirė 40 metų dėl seleno stokos savo maiste. Jo šlapimas irgi nebuvo “brangus”. Patikėkite, jūs galite pakankamai apsisaugoti nuo infarkto už 10 centų per dieną; ir jeigu mes nevartojame kasdien už 10 centų seleno, norėdami apsaugoti savo gyvybę – mes prasčiausiai beviltiški kvailiai. Kita moteris – Gail Clark. Ji buvo Sant-Luis apygardos vyriausia kardiologė. Ji sulaukė 48 metų. Jūs turbūt atspėsite nuo ko ji mirė?- Taip, nuo infarkto.

 

8. Liguistas potraukis. Jūs tikriausiai esate matę, kaip karvės, kurios su pienu praranda labai daug kalcio, graužia akmenis, kalkakmenius, kaulus… Geras fermeris žino, kad būtina jos racioną papildyti mineralais. Priešingu atveju tokios karvės gali sugraužti ir visą daržinę… Toks fenomenas gana dažnai pastebimas ir tarp žmonių. Nėščios moterys gana dažnai nori ko nors neįprasto. Tai būna dėl to, kad augantis vaisius paima iš organizmo labai daug mineralų.

 

9. Senatvinės dėmės. Pažiūrėkite į savo veidą ir rankas. Jei pastebėsite rožines dėmes, žinokite – tai seleno trūkumo požymis. Pavartokite 4-6 mėnesius koloidinį seleną ir dėmelės dings. Kai jų neliks ant veido, jos taip pat išnyks ir nuo vidaus organų: smegenų, širdies, kepenų, inkstų. Per pusmetį jums pavyks pasukti šį procesą tinkama linkme, nelaukiant kol ištiks infarktas.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

10. Diabetas. Tikriausiai jums teko sutikti žmonių, puolančių prie saldumynų. Chromo ir vanadžio trūkumas iššaukia cukraus kiekio kraujyje sumažėjimą. Jei nekreipsime dėmesio, išsivystys visiems žinomas cukrinis diabetas.

 

11. Nuplikimas ir kurtumas. Alavo trūkumas organizme – vyrų plikimo priežastis. Ilgiau užsitęsus šiam alavo trūkumui, žmogus gali apkursti.

 

12. Boro deficitas. Boras padeda išsaugoti kaulams reikalingą kalcio kiekį ir apsaugoti mus nuo osteoporozės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

13. Hormonai. Boras taip pat dalyvauja moterų organizme gaminantis estrogenui, o jums vaikinai -testosteroną. Esant boro trūkumui moterys smarkiau kenčia menopauzės metu, o vyrams gresia ankstyva impotencija.

 

14. Uoslės ir skonio praradimas. Pirmas cinko deficito požymis – uoslės ir skonio praradimas. Jums nepatinka anksčiau mėgstamas maistas, nebejaučiate jo skonio.

 

15. Ilgaamžiškumas. Eksperimentuojant su laboratoriniais gyvūnais paaiškėjo, kad yra mažiausiai septyni retieji elementai, kurie bent dvigubai prailgino, tų gyvūnų gyvenimą. Šių elementų organizmui reikia labai mažais kiekiais. Jie nėra išbandyti su žmogumi, bet aš neketinu laukti 500 metų, kol daktarai tai patvirtins. Jie vis dar ginčijasi dėl vitamino C ir kalcio. Tie retieji mineralai yra lantanas, prazeodimas, neodimas, samaris, europis, jiderbis ir tulis. Matyt tai prasminga, nes jie pavadinti Senajame Testamente minimais miestų vardais.

 

Aš jau kalbėjau – mums būtina 90 maisto elementų: 60 mineralų, 16 vitaminų, 12 aminorūgščių, 3 riebalinės rūgštys. Ir mums labai pasisekė, kad augalai sugeba gaminti mums reikalingas aminorūgštis, vitaminus ir riebalines rūgštis. Augalai tai sugeba. Bet mums būtina naudoti maistui bent 15-25 skirtingus augalus per dieną, teisingai juos derinant, kad gautume tuos būtinus 90 elementų. Teoriškai tai įmanoma, bet daugelis žmonių taip nedaro. Dauguma žmonių mano, kad jei jie suvalgę truputį keptų bulvių, tai jie jau patenkino dienos daržovių normą. Taigi, nedaugelis iš mūsų gauname reikiamą kiekį vitaminų, amino ir riebiųjų rūgščių su maistu. Todėl, jeigu jums brangi jūsų sveikata ir gyvybė, jūs turite patys tuo pasirūpinti, be to – gyventi sveikam bent 120 metų neįmanoma.

 

Kita istorija – tai mineralai

 

Su jais susijusi iš tiesų tragiška istorija, nes augalai nebeturi mums reikalingų mineralų. Jų nėra dirvoje, nėra ir pačiuose augaluose. Dabar dirvos taip nualintos, kad jose išaugintame derliuje, nesvarbu, ar tai būtų grūdinės kultūros, daržovės ar vaisiai, juose nėra mineralų. Žmonės vartojantys tuos produktus, automatiškai įsigyja ligas, sukeliamas mineralų stokos. Ir vienintelis būdas nuo jų apsisaugoti ir išsigydyti – naudoti maisto papildus, turinčius mineralų. Kaip bėgant laikui keičiasi situacija? Deja ji blogėja. Fermeriai tręšia dirvą azotu, fosforu ir kaliu. Viso trys komponentai, tik skirtingomis proporcijomis ir kombinacijomis. Ir niekas fermerių neprivers į dirvą dėti dar 60 mineralų, kadangi nuo jų derliaus kiekis nepriklauso. Todėl kiekvienas sekantis derlius išsiurbia iš dirvožemio dar daugiau mineralų, kurių dirvožemis vis labiau netenka. Ir jeigu mes dedame į dirvą 3 mineralus, o iš jos paimame 60 -situacija primena tuštėjančią banko sąskaitą… Mūsų sveikata taip pat artėja prie katastrofos ribos. Kadangi nebėra mineralų mūsų dirvožemyje, kiekvienas iš mūsų atsakome už savo sveikatą ir sėmoningą mineralinių maisto papildų vartojimą.

 

Manęs dažnai klausia: “O ką žmonės darė prieš 1000 metų, kai neturėjo trąšų? Tačiau tarp jų buvo ilgaamžių. Egiptiečiai, kiniečiai, indai.” Jie gyveno prie didelių upių: Nilas, Gangas ir Geltonoji Kinijoje, kurios beveik kasmet

 

Išsiliedavo ir viską aplinkui apsemdavo. Ir kasmet vanduo atnešdavo dumblą ir uolienų dulkes iš kalnų, esančių už tūkstančių mylių. Ir žmonės meldėsi dievams, dėkodami už potvynius. Dabar mes meldžiamės, kad potvynių nebūtų. O potvyniai praturtindavo dirvą nuosėdomis, dumblu ir mineralais, tuo pačiu praturtindami ir būsimą derlių. Karalius Pilypas, Aleksandro Didžiojo tėvas, vedė 12-metę mergaitę, Egipto karalaitę Kleopatrą. Ji toli gražu nebuvo Elizabeth Teylor, išsipusčiusi brangiais apdarais ir prancūziška kosmetika. Ji buvo plokščios krutinės, liesas negražus sutvėrimas, nepasižymintis ypatingu seksualumu. Karalius ją vedė dėl to, kad jos valdose buvo derlingiausi javų laukai. Visi žinojo, kad geresnių nei Egipte grūdų niekur nerasi, o didžiulė armija, vadovaujama jo sūnaus Aleksandro, ruošėsi užkariauti visą pasaulį. Kareiviams reikėjo labai gerų miltų, kad jie galėtų žygiuoti 20 valandų, kautis 6 valandas ir nugalėti. Jie žinojo, kad Egiptas – geriausia vieta auginti javams. Potvyniai gerai aprūpindavo dirvą mineralais ir visos pasaulinės kultūros, davusios pasauliui didį meną ir technologijas, kilusios iš tų vietų. Ten žmonės turėjo didžiausią proto potencialą būtent todėl, kad maistas, kurį jie valgė buvo turtingas mineralais. Dabar, kaip pavyzdį, aš panagrinėsiu tik porą mineralų. Bet žinokit, kad tai tinka visiems mineralams be išimčių.

 

Pirmasis mineralas – kalcis. Apie jį žino visi. Kalcio trūkumas gali būti 147 įvairių ligų priežastis. Pavyzdžiui, susirgimas, nuo kurio viena veido pusė išsikreipia. Tai ne paralyžius, o dėl kalcio trūkumo degradavęs veido nervas.

 

16. Osteoporozė. Tai susirgimas, užimantis 10-tą vietą suaugusių žmonių mirtingumo ligų sąraše. Jei ši liga užleista, jos gydymas būna labai brangus. Jeigu atsimenate, mano minėta misis Skates iš Virdžinijos, sulaukusi 115 metų mirė dėl komplikacijų po griūvimo, kurios gavosi dėl kalcio trūkumo organizme. Norint apsaugoti nuo šios ligos karves, joms kasdien duodama kalcio už dešimtadalį dolerio. Ir jos niekada nesirgs osteoporoze. Tai nejaugi mums reikia pavirsti karvėmis, kad apsisaugotume nuo kalcio trūkumo?

 

17. Gingivito, dantenų uždegimo profilaktikai dantistai ir odontologai pataria dantis valyti po kiekvieno valgymo ir naudoti specialias dantų pastas. Kaip veterinaras aš susidūriau su šimtais tūkstančių įvairių gyvūnų. Kartais jų burnos kvapas nėra labai šviežias ir gaivus, bet jie nekenčia nuo dantenų susirgimų, nors nesinaudoja dantų pastomis. Dantenų uždegimas – tai žandikaulių osteoporozės pasekmė.

 

18. Artritas. Mes jau kalbėjome apie vištų kremzles ir želatiną. 85% artritų sukelia osteoporozė, kuri vystosi kaulų galuose, prie sąnarių. Jūs kalbate apie artritą, sėdmens nervo skausmus, strėnų gėlą, reumatą – visos šios ligos, tai osteoporozės kaulų galuose išdava.

 

19. Padidėjęs kraujospūdis. Pirmiausia, ką rekomenduoja šiuo atveju daktarai – mažinti druskos kiekį maiste. Prisiminkime karves. Pirmiausia, ką fermeris deda joms į maistą – tai gabalėlis druskos. Jeigu jis to nedarytų – fermeris prarastų sveiką nuovoką nuo iš veterinaro užplūdusių sąskaitų. O mus verčia patikėti, kad druska nereikalinga, kad užtenka to kiekio, kurį gauname valgydami salotas. Situacija: gydytojas, miręs 58 metų, įtikinėdavo jus “nevalgyti druskos, nevartoti sviesto”, o tie, kas išgyveno 120 metų, valgė ir druską, ir sviestą. Pasirinkite patys. Buvo surinkta 5000 žmonių su padidintu kraujospūdžiu grupė ir dvigubai padidinta jų per dieną suvartojama kalcio norma. Po 6 savaičių eksperimentas buvo nutrauktas, nes 85% šios grupės žmonių kraujospūdis tapo normalus vien tik padvigubinus kalcio kiekį.

 

20. Mėšlungis. Visais be išimčių atvejais – tai kalcio deficitas.

 

21. PMS. Prieš menstruacinis sindromas – emocinis ir fizinis savijautos pablogėjimas. Bandomosioms moterims buvo pasiūlyta padvigubinti suvartojamo kalcio dienos norma, po to 85% emocinių ir fizinių simptomų dingo.

 

22. Juosmens skausmai. 85% žmonių skundžiasi nugaros skausmais, nepriklausomai nuo to ar jie sėdi prie kompiuterio, dirba krovikais, ar vairuoja autobusus. Skausmai juosmenyje – tai stuburo osteoporozė, nepriklausomai nuo to ar yra problemų su stuburo diskais, ar ne. Jeigu diskui nėra ant ko laikytis, stuburas plonėja, lūžta, ypač, jeigu jums dar trūksta ir vario.

 

Ir visa tai yra tik kalcio trūkumas organizme!

 

Kitas pavyzdys – chromas ir vanadis.

 

23. Diabetas. Pakalbėkime apie diabetą. Tai trečia pagal mirtingumą JAV suaugusių žmonių liga. Ji būna su įvairiomis komplikacijomis, įskaitant apakimą, kepenų veiklos sutrikimus, įvairias širdies ir kraujagyslių ligas. Jeigu jūs sergate diabetu, bet kuriuo atveju jūs gyvensite trumpiau, nei be jo. 1957 metais veterinarijoje jau žinojome, kad mineralų chromo ir vanadžio pagalba galima ne tik apsisaugoti nuo diabeto, bet ir išsigydyti nuo jo. Vankuverio universiteto duomenimis tik vienas vanadis gali suaugusiems diabetikams pakeisti insuliną. Aišku, iš karto ne visas insulinas pakeičiamas. Daugeliui žmonių šis procesas tęsiasi 4-6 mėnesius, tai laipsniškas procesas, kurio metu vartojamas padidintas chromo ir vanadžio kiekis. Ir aš matau, kaip tai padeda šimtams žmonių. Ir aš manau, kad tai yra nusikaltimas. Nes jei jūs užklaustumėt “Hills Packing” kompanijos gaminančios šunų maistą, ir kitus “Science Diet” produktus gyvūnams, kiek mineralų yra jų gaminamame šunų maiste? Jie atsakytų apie 40 mineralų. Jei paklaustumėte “Ralston Purina”, kurie gamina maistą laboratorinėms žiurkėms, jie atsakytų – 28 mineralus. Bet kuriam iš čia sėdinčių duosiu 100 dolerių, jei ras man parduotuvėje kūdikių maistelio, kuriame būtų daugiau nei 11 mineralų. Šunys gauna 40 mineralų, todėl Mike Murphy visiškai teisus: “Šuo niekada nesijaus blogai”, nes jo maisto dėžutėje yra visi būtini vitaminai ir mineralai. Taigi šunims – 40, žiurkėms – 28, žmonių kūdikiams – 11 mineralų. Būtų gerai, jei man pavyktų įtikinti jus pačius vartoti mineralinius maisto papildus, kurių jūs nerasite maiste, ypač maiste, kuris yra dėžutėse, buteliuose ar kitaip supakuotas. Yra trys skirtingi mineralų tipai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį. Pirmas tipas – metaliniai mineralai. Tai tokie, kurie gaunami dažniausiai iš uolienų ar rūdos. Organizmas juos pasisavina tik iki 8-12%, o sulaukus 25-30 metų, tik 3-5%. Tarkim jūs vartojate kalcio tabletes, kuriose yra 1000mg kalcio laktato. Tai yra paprastas uolienų mineralas. Jei suvartojate 2 tokias tabletes, jūs negaunate 2000mg kalcio per dieną. Žmogus klausia: ” Aš vartoju tiek daug kalcio, bet mano artritas nepraeina, naudoju 2000 mg kalcio kasdien, bet man dar prasčiau”. Atsakau: ” Kokios rūšies kalcį jūs vartojate?”. “Kalcio laktatą”. Tai ir yra jūsų problema, kadangi vienoje tabletėje yra tik 250mg metalinio kalcio. Likę 750mg yra laktozė arba pieno cukrus. Jūs galite pasisavinti apie 10% iš 250mg, t.y. 25mg. Jei vartojate 2 tabletes jūs gaunate ne 2000 , o 50mg kalcio.

 

Tokiu atveju jums, norint gauti pakankama kalcio kiekį, reikėtų suvalgyti po 90 tokių tablečių per dieną – tris kartus per dieną po 30 tablečių. Ir dar nepamirškite apie kitus 59 mineralus. Apie 1960 metus žemės ūkyje imta naudoti mineralų chelatus, Tai uolienų mineralai su amino rūgštimis, proteinais arba enzimais, apgaubiančiais mineralo atomą. Tokiam būvyje mineralai pasisavinami apie 40%. Todėl vėliau ir maisto pramonė griebėsi šios idėjos. Efektyviausiai organizmas įsisavina koloidiniame būvyje esančius mineralus. Koloidiniai mineralai absorbuojami 98 %. Du su puse karto daugiau nei chelatai ir 10 kartų daugiau nei uolienų mineralai. Tai labai įdomu, nes jie skysčiai. Jie gali būti tik skystam pavidale. Jie labai smulkūs, dalelės 7000 kartų mažesnės nei eritrocitai – raudonieji kraujo kūneliai. Šios dalelės įkrautos neigiamai, o žarnyno paviršius teigiamai. Taip atsiranda elektromagnetinis laukas, kuris sukoncentruoja mineralus žarnyno paviršiuje. Viso to pasėkoje koloidiniai mineralai įsisavinami 98%. Labai įdomus yra augalų vaidmuo susidarant koloidiniams mineralams. Mes sakėme, kad augalai negali sukurti mineralų. Jei jų nėra dirvoje, augalai mineralų nepagamins. Mineralai iš uolienų gali būti įsisavinami augalų, jei jų yra dirvožemyje. Augalai savo audiniuose juos paverčia koloidiniais mineralais. Mums valgant tokius augalus mineralai patenka į mūsų kūną, čia kaupiasi ir yra panaudojami. Bet ir dirvožemyje, ir augaluose trūksta mineralų. Ar tai svarbu? Visi ilgaamžiai nugyvenę 120-140 metų turi daug bendro. Jie visi gyvena 8500-14000 pėdų virš jūros lygio kalnų gyvenvietėse. Ten iškrenta tik apie 2 colius kritulių per metus, praktiškai nelyja ir nesninga. Tai labai sausos vietos. Ir kaip jūs manote jie gauna vandens sau ir pasėliams? Tirpstant kalnų ledynams. Tas vanduo, nėra švarus ir skaidrus, stiklinėje jis atrodo balsvai gelsvas arba balsvai melsvas. Bet jame yra apie 60-72 mineralai. Tibete ar prie Titi-Kakos jų taip ir vadina, ledo pienu. Ir vietiniai gyventojai ne tik geria šį vandenį absorbuodami iš jo 8-12% mineralų, bet žymiai svarbiau yra tai, kad jie laisto šiuo vandeniu pasėlius, metai po metų, karta po kartos jau apie 2500-5000 metų. Ten nėra diabeto, širdies-kraujagyslių ligų, aukšto kraujo spaudimo, artrito, osteoporozės, vėžio, nėra apsigimusių vaikų, kalėjimų, mokesčių, nėra gydytojų ir jie gyvena 120-140 metų be ligų. Ar jums atrodo svarbūs tie koloidiniai mineralai?

 

Ir kas kart, kai jūs vieną dieną nepavartojate mineralų, jūs pasitrumpinate savo gyvenimą keliomis valandomis ar net dienomis.

 

Prisiminkite tai ir būkite sveiki!

 

Išvertė: Saulius Krulickas

Rekomenduojami video:


2500
25 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sharpa

Šių laikų medicina yra pažengusi daug toliau negu tikėtasi.Jei kvalifikuoti gydytojai už savo sunkų ir atsakingą darbą gauna ir didesnį atlygį,tai labai teisinga.Tikri ir geri gydytojai turtėja,o tinginiai ir nevėkšlos ne.Atranka tai turi būti? Šiandien nei vieno žmogaus jau nenusiųsi traukti dantų pas barzdaskutį.Dabar internetas visiem suteikia vienodas galimybes informacijos gavimui ir asmeniniam tobulėjimui.Todėl pilnai nesutinku su dvigubu ,trigubu ,ar dar kokigubu vitaminų naudojimu.Yra toks terminas hipervitaminozė,kada vitaminai gyvūnui ar žmogui panaudojami 30-40 kartų didesnėmis dozėmis.Pvz.šunelis sveria 5 kg,jo maiste vitaminų kiekis subalansuotas,bet šeimininkas paveiktas vitaminų mados bumo, nuperka vaistinėje žmonėms skirtų vitaminų,o ten viena tabletė skirta 60 kg.asmeniui.Tai užberiama… Skaityti daugiau »

Barbora

Dėl aneurizmų. Stambių arterijų sienelės tampa nepilnavertiškos, išsiplečia dėl kolageno nepilnavertiškumo. Biochemikai teigia, kad kokybiško kolageno sintezei būtinas varis ir vit. C.
Kolagenas – siūlo pavidalo baltymas, vienas svarbiausių atraminių tarpląstelinės medžiagos baltymų jungiamuosiuose audiniuose ir epitelinio audinio pamatinėje membranoje. Sudaro kolagenines skaidulas
Šiuo metu žinomi beveik 28 tipai kolagenų. Visų jų molekulės yra trimerai. Iš kitų baltymų kolagenai išsiskiria ypatingu atsparumu tempimui. Žmogaus organizme kolagenai sudaro 25 % visų kūno baltymų.

pagarba!

Ne viskas Dievo rankose Gerb.Aldona :) vat Kunigas tare : Viskas Dievo rankose ir pravazinejo vasarinem padangom visa ziema :) Sitas straipsnis labai nustebino ir pritariu 100% yra faktu apie tai… Mociute geria vaistus visa gyvenima, pati medike buvus bet nieko neismano apie vitaminus, tik chemija pasitiki galvoja vienintelis variantas isgyventi ir nieko tie vaistai nepadiada. :( labai geras straipsnis skatysiu kol isiminciu atmintinai manau daugumai praverstų.. super aciu labai!

aldona

viskas dievo rankose

rita

nesąmonės…. taip taip,gerkit tetraciklino grupės vaistus ir turėsite pilkus dantis

STEPAS

TAIP NORS PILKUS BET SAVUS O NE PROTEZUS PAVARTOJUS PASTOS SU SUPER NUODINGU FTORU-CHEMIJOS PRAMONĖS ATLIEKA GOJAMS NUODYTI.

kestutis

Tikrai reklama paoiktino

brone

Ačiū už tokius naudingus straipsnius.

DrunkCat

Šitas straipsnis tikrai puikus ir rekomenduoju visiem perskaityti.

Pacientas

Daug visko suzinojom. Tuoj issigydisim alsheimerius ir vezius. Drasu, sakyciau!
Beja meslungis yra magnio trukumas, bet magnis visada eina su kalciu, todel kaip ir beveik tas pats ;) Tik priklauso kokiu paros laiku ji priiminesi.
Vitamino C isgerk nors ir kibira, vistiek su slapimu pasisalins. Aisku kazkiek liks

dianaaallalama

hmmm o kur saltiniai ir pan ? neitikinamas tekstas kaip ir visi sio puslapio straipsniai

Taip pat skaitykite