RYTOJ įvyks pasaulinė revoliucija?

„Atėjo metas mums susivienyti. Atėjo metas jiems išklausyti. Pasaulio žmonės, sukilkit!“ Tokiu šūkiu viename iš internetinių tinklalapių žmonės iš viso pasaulio raginami spalio 15-ąją išeiti į gatves ir taikiomis demonstracijomis reikalauti pokyčių.

 

Įkvėpti metų pradžioje per Artimuosius Rytus ir Šiaurės Afriką nusiritusių revoliucijų bei pastaruoju metu Jungtinių Valstijų finansų centrą, Volstrytą, krečiančių protestų, tinklalapio http://15october.net/ įkūrėjai tvirtina, kad spalio 15-ąją į gatves išeis žmonės iš 78 valstybių ir 868 miestų. Tinklalapyje teigiama, kad šiose valstybėse minėtą dieną numatyti renginiai. Tarp šalių, kuriose numatomos taikios demonstracijos, minima ir Lietuva, tačiau kur ir kokie renginiai tądien turėtų čia vykti, nenurodoma.

 

Tinklalapio įkūrėjai skelbia:

 

„Spalio 15 d. žmonės iš viso pasaulio išeis į gatves ir aikštes. Reikalaudami savo teisių ir tikrosios demokratijos, žmonės sukyla Amerikoje, Azijoje, Afrikoje, Europoje. Atėjo metas ir visiems mums prisijungti prie taikių pasaulinių protestų.

 

Valdančiosios galios dirba tik kelių žmonių naudai, ignoruodamos didžiosios dalies piliečių valią bei žmonių ir aplinkos kainą, kurią visi turime mokėti. Ši netoleruotina situacija privalo pasibaigti.

 

Susivieniję vienu balsu leisime politikams ir finansų elitui, kuriam jie tarnauja, suprasti, kad mes patys, žmonės, galime lemti savo ateitį. Kad nesame tik į politikų ir bankininkų, kurie mums neatstovauja, rankas papuolę įrankiai.


 

Spalio 15 d. susitiksime gatvėse, siekdami pasaulinio pokyčio, kurio visi trokštame. Taikiai demonstruosime, kalbėsime ir organizuosime, kol jis galiausiai įvyks.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atėjo laikas mums susivienyti. Atėjo laikas jiems išklausyti.“


 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
James Heller

Kas ta revoliucija ? Paaiskinkit.

mekusa

O Sestadieni Klaipedoje irgi rinkosi radikalai. Suveskit i yuotube: Mekusa 15 October

1TinSoldier

to aa

Koks tau dar internetinis streikas? :) Ir kokie vaikai? :) Visame pasaulyje rinksis masės antikapitalistų, antiglobalistų, anarchistų ir t.t. ir pan. Jokie ne vaikai, o žmonės, tikintys, kad galime sukurti geresnį, teisingesnį pasaulį.

Jau panaši akcija vyko, kumet buvo užimamos pagrindinės miestų aikštės. Visame pasaulyje jos buvo užpildytos. Na, išskyrus lietuvoje, kur ant pievelės pasedėjo keletas anarchistų :) Jei kažkas rimto lietuvoje įvyks, tuomet tikrai bus anomalija :)

Tačiau likusiose šalyse žmonės renkasi, vienijasi, protestuoja, masto, linksinasi ir kuria ateities pasaulį.

http://www.youtube.com/watch?v=SKYWOwWAguk

aa

internetines streikas:DD, vaikai nulips nuo l2 ir eis i gatves:DD? jus bl galit tuom patiket :D?

faktas

kad tu cia parasei.tai ir yra anomalija

amon-ra

O kur čia jūs matot amomalijas?

Taip pat skaitykite