Interviu su ateiviu – Reptilija (II)

Klausimas: Jūs paminėjot kitus, artimus jūsų vardui. Ar tai jūsų šeima?

 

Ne. Jūs tai pavadintumėt „šeima”, bet tuo žodžiu jūs vadinate tik tuos kurie genetiškai jums artimi, kaip tėvas, mama ir vaikas. Kaip aš jau minėjau mūsų vardas labai sudėtingas. Dalis mūsų vardo priklauso tik mums ir nėra nei vieno kito su panašiu, bet dalis vardo, jo vidurys, nusako kokiai „šeimai” mes priklausome (aš turiu naudoti žodį „šeima” nes jūs savo žodynuose neturite nieko tinkamesnio). Tai nereiškia, kad mes giminingi genetiškai, kadangi tos grupės gana didelės, juose nuo 40 iki 70 asmenų. Žinoma ryšys su tėvu ir motina yra stipriausias, bet man būtu labai sunku nupasakoti visą mūsų labai seną ir sudėtingą socialinę sistemą, kad suprastumėt tam reikėtu daug valandų vien tik įvadui. Gal mes galėtume susitikti kitą kartą ir jeigu bus poreikis aš bandyčiau visą tai paaiškinti.

 

Klausimas: Ar jūs turite uodegą, kaip kitos reptilijos?

 

Atsakymas: O ar jūs matote ją? Ne mes neturime jokios matomos uodegos. Jei pažiūrėsite į mūsų skeletą, matosi tik nedidelis apvalumas stuburo pabaigoje. Tai nereikalingas mūsų protėvių palikimas. Mūsų embrionai pirmuose vystymosi mėnesiuose turi uodegą, bet jos dingsta prieš gimstant. Uodegos reikalingos tik primityvioms rūšims, kurios vaikščiodamos ant dviejų kojų, tokiu būdu palaiko pusiausvyrą. Mūsų skeletai per ilgą evoliuciją pasikeitė ir dabar atrodo beveik kaip jūsų.

 

Klausimas: Jūs minėjote, kad gimstate kitaip nei mes. Ar jūs dedate kiaušinius?

 

Atsakymas: Taip, bet ne taip kaip jūsų paukščiai ar primityvios reptilijos. Faktiškai embrionas auga baltyminiame skystyje, motinos gimdoje, bet yra ir ovalo formos kreidinis plonas apvalkalas, kuris užpildo visą gimdą. Ruošiantis gimdyti, kiaušinis paspaudus išeina pro makštį. Po kelių minučių vaikelis išeina iš to kiaušinio pats, tam pasinaudoja tais dviem rageliai ant vidurinių pirštų krumplių, kad prasidraskytu kevalą ir atliktu pirmą įkvėpimą. Mūsų naujagimis nėra toks didelis kaip pas jus. Jis siekia 30 cm. Kiaušinis 40 cm.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Klausimas: Ką gali papasakoti apie savo kūno temperatūrą?

 

Atsakymas: Mes ne žinduoliai ir mūsų kūno temperatūra priklauso nuo mus supančios aplinkos temperatūros. Jei paliesite mano ranką, pajusite kad ji žymiai šaltesnė nei jūsų. Mūsų temperatūra svyruoja 30-33 laipsnių ribose, bet po to kai pasišildome saulėje, ji siekia 40 laipsnių. Tai suaktyvina visą organizmo veiklą. Tai tas pats kaip jums užsiiminėti intymiais veiksmais, mes gauname didžiausią malonumą. Mes taip pat mėgstame plaukioti šiltame vandenyje ar kituose skysčiuose, kad pakelti savo kūno temperatūrą. Pabuvus keletą valandų pavėsyje mūsų temperatūra vėl tampa 30-33. Tai nėra mums kenksminga, bet geriau jaučiamės po saule.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Klausimas: Ką jūs valgote?

 

Atsakymas: Aplamai tai tą patį ką ir jūs: augalus, vaisius, daržoves, tam tikros rūšies grybus iš požeminių ūkių. Taip pat mes valgome kai kurias būtybes ar jų dalis, kurios jums yra nuodingos.

 

Pagrindinis skirtumas tarp jūsų ir mūsų yra tas, kad mes turime valgyti žalią mėsą, kadangi mūsų kūnas reikalauja baltymų. Mes negalime egzistuoti kaip visiški vegetarai, nes mūsų organizmas nustotu funkcionuoti ir mes mirtume jau po kelių savaičių, gal mėnesių jei nevalgytume mėsos.

 

Daugelis iš mūsų valgo žalią mėsą ir panašius dalykus, nors asmeniškai man labiau patinka virta, taip pat mėgstu tokius vaisius kaip obuoliai ir apelsinai.

 

Klausimas: Ar galite man papasakoti ką nors apie jūsų rūšies istoriją ir vystymosi evoliuciją? Kokio amžiaus jūsų rūšis? Ar jūs išsivystėte iš primityvių roplių?

 

Atsakymas: O, tai labai ilga ir sudėtinga istorija ir tai pasirodys jums visiškai neįtikėtina, bet tai visiška tiesa. Aš pasistengsiu paaiškinti trumpai.

 

Maždaug prieš 65 milijonus metų, daugelis iš mūsų neišsivysčiusių protėvių iš dinozaurų rasės išmirė per globalinį kataklizmą. To priežastis nebuvo natūrali katastrofa – asteroido susidūrimas su Žeme (jūsų mokslininkai taip manydami yra neteisūs) bet karas tarp dviejų nežemiškų civilizacijų, kuris vyko aukštai planetos atmosferoje ir orbitoje.

 

Remiantis mūsų ribotomis žiniomis tai buvo pirmasis ateivių karas Žemės planetoje, bet toli gražu ne paskutinis ir dar vienas karas nusimato netolimoj ateity, tuo tarpu kai šaltasis karas (kaip jūs jį vadinate) tarp ateivių vyksta paskutinius 73 metus.

 

Oponentai šiame 65 milijonų metų senumo kare buvo dvi išsivysčiusios nežemiškų civilizacijų rasės, kurių vardai ir vėl yra paprasčiausiai neištariami jūsų kalboje. Aš galiu juos ištarti, bet tai pažeistu jūsų ausų būgnelius jei padaryčiau tai originaliu būdu.

 

Viena rasė buvo humanoidai, kaip jūsų rūšis, bet daug vyresnė. Ji iš šitos visatos, iš Saulės sistemos žvaigždyno, kuri jūs savo žemėlapiuose vadinate „Procyon”. Kita rūšis, apie kurią mes žinome ne tiek daug, buvo reptilijų rūšis, bet ji neturi nieko bendro su mumis, kadangi mes išsivystėme iš vietinių Saurians be išorinės įtakos, neskaitant tam tikro mūsų pačiu genetinio pasitobulinimo, bet apie tai vėliau. Pažengusi reptilijų rasė atvyko ne iš šios visatos, bet iš, hm….kaip čia jums paaiškinus… Jūsų mokslininkai lyg šiol nesupranta tikros visatos struktūros, kadangi jūsų nelogiškas protas nesugeba matyti paprasčiausių dalykų ir remiasi klaidingais matematiniais skaičiavimais. Tai yra jūsų rūšies genetinio programavimo dalis apie kurią aš papasakosiu vėliau. Leiskite man pasakyti, kad jūsų supratimas apie visatą toks, koks buvo prieš 500 metų.

 

Pabandysiu panaudoti jums suprantamą terminą: kita rūšis atėjo ne iš šitos visatos, bet iš kito „burbulo” putoje iš kurios sudaryta visa kūrinija. Jūs pavadintumėt tai kitu išmatavimu, bet tai neteisingas žodis, jūs aplamai klaidingai suprantate net tai kas yra kita dimensija.

 

Faktas, kurį jums reikėtu prisiminti yra tas, kad labiau pažengusios rūšys sugeba keliauti per „burbulus” persikeldami iš vieno į kitą, naudodami, kaip jūs tai pavadintumėte, kvantines technologijas, bet kartais jos tai daro naudodamos vien tik savo protą (mano rūšis taip pat turi išvystytus protinius sugebėjimus lyginant su jūsų rūšimi) bet mes nesugebame pereiti iš vieno burbulo į kitą be technologijų pagalbos. Kiti gyvenantys šioje planetoje tai sugeba ir jums tai atrodo kaip stebuklai, lygiai kaip tai atrodė ir jūsų protėviams.(Virgio trigrašis: moka ir mūsų žmonės, pavyzdžiui akademikas N.Levašovas ir be jokios technikos, protinių sugebėjimų būdu kaip čia išsireiškė)

 

Bet grįžkime prie mūsų istorijos. Pirmoji rūšis (humanoidai) atskrido į Žemę apie 150 metų anksčiau už reptilijas ir įkūrė čia kelias kolonijas tada egzistavusiuose kontinentuose. Buvo įkurta gana didelė gyvenvietė vietovėje, kurią jūs šiuo metu vadinate „Antarktida” ir dar viena kontinente kuris šiuo metu vadinamas „Azija”. Tie žmonės gyveno, kartu su į gyvūnus panašiais Saurians, be jokių problemų.

 

Kai išsivysčiusi reptilijų rūšis taip pat atvyko į šią planetą, humanoidai iš „Procyono” bandė bendrauti taikingai, bet jiems tai nepavyko ir po kelių mėnesių prasidėjo karas. Turi suprasti, kad abi rūšys domėjosi šia jauna planeta ne dėl jos biologijos ar neišsivysčiusių jos gyventojų, bet tik dėl vienos priežasties: žaliavos, labiausiai vario. Kad suprastum priežastį turi žinoti, kad varis yra labai svarbi žaliava kai kurioms išsivysčiusioms rūšims, netgi šiandien, kadangi jisai junginyje su nepatvariomis medžiagomis sukuria naujas stabilias medžiagas, kai jis yra paveikiamas aukšto dažnio elektromagnetine iškrova, nustačius teisingą kampą ir apšvitinus stipriu branduolinės radiacijos lauku ir toms energijoms paveikiant vienai kitą. Tokio tipo vario lydinys su kitom medžiagom, atliktas stipriame magnetiniame-radiaciniame lauke gali sukurti ypatingo tipo ir stiprumo jėgos lauką, kuris labai naudingas įvairiems technologiniams sprendimams (bet tai yra ypatingai sudėtinga formulė, kurios jūs neatrasite dėl savo primityvaus proto). Abiem rūšimis reikėjo Žemės vario atsargų ir dėl to jos pradėjo neilgai trunkanti karą, kuris vyko ne tik pačioje planetoje, bet ir jos orbitoje ir atmosferoje. Pradžioje atrodė, kad humanoidai laimi, bet paskutinėje kovoje reptilijos nusprendė panaudoti eksperimentinį ginklą – bombą, kuri turėjo sunaikinti visą gyvybę planetoje, bet nepaliesti vertingų žaliavų ir vario atsargų.

 

Bomba buvo paleista iš kosmoso į vietą, kurią jūs šiandien vadintumėt „Centrine Amerika”. Kadangi ji sprogo vandenyne įvyko nenumatytas susijungimas su vandeniliu ir rezultatas buvo visai ne toks kokio tikėjosi reptilijos. Sprogimas buvo per daug galingas. Mirtina radiacija, milžiniškas kiekis anglies dvideginio ir branduolinė žiema kuri tesėsi beveik 200 metų buvo viso to rezultatas.

 

Dauguma humanoidų žuvo o reptilijos prarado susidomėjimą planeta dėl net mums nežinomų priežasčių – galbūt dėl radiacijos. Žemė buvo palikta likimo valiai o visa kas gyva jos paviršiuje – žuvo. Beje viena iš bombos pasekmių buvo įvairių elementų nuosėdos planetos paviršiuje, vienas iš jų buvo Iridis. Jūsų šiandieniniai mokslininkai mano, kad Iridis dirvožemyje atsirado kai Žemė susidūrė su asteroidu, dėl kurio išmirė dinozaurai. Tai netiesa, bet iš kur jums žinoti.

 

Ir taip, dauguma dinozaurų išmirė, ne dėl sprogimo, bet dėka viso to kas sekė po karo, labiausiai dėl branduolinės žiemos ir radioaktyvių nuosėdų. Beveik visi dinozaurai ir reptilijos išmirė per ateinančius 20 metų. Kai kurie iš jų gyvenantys vandenynuose sugebėjo išgyventi dar apie 200-300 metų, bet vėliau išmirė ir jie kadangi pasikeitė klimatas. Nors branduolinė žiema po 200 metų pasibaigė, Žemėje buvo gerokai šalčiau nei anksčiau.

 

Nežiūrint į kataklizmus, kai kurios rūšys sugebėjo išgyventi: žuvys (kaip rykliai) kai kurie paukščiai ir keisti išsigimę žinduoliai, įvairios reptilijos, kaip krokodilai ir maži, bet išsivystę dinozaurai, kuriuos jūs šiuo metu vadinate – Tiranozaurais.

 

Ši naujoji reptilija vaikščiojo ant dviejų kojų ir atrodė panašiai kaip mūsų atkurtasis Iguanodonas, bet buvo mažesnė, apie1.5 metro, turėjo kai kurias humanoidų savybes, kitokią kaulų struktūrą, didesnę kaukolę ir smegenis, kitokius organus, virškinimo sistemą ir ranką su nykščiu ir galėjo suimti daiktus. Jų smegenų struktūra buvo geresnė ir jie turėjo akis visai kaip mūsų. Tai buvo mūsų tiesioginis protėvis. Yra teorija, kad radiacija privedė prie šitos rūšies mutacijos, bet tai neįrodyta. Šis į žmogų panašus dinozauras vystėsi sekančius 30 milijonų metų (kaip aš sakiau anksčiau, rūšims reikia daug daugiau laiko evoliucijai, nei jūs galite įsivaizduoti) ir tik jūsų atveju tai buvo dirbtinai pagreitinta. Tos būtybės buvo pakankamai protingos, kad neišmirtu per kelis milijonus metų, kadangi jos išmoko keisti savo įpročius, gyveno urvuose, kad nebūtu šaltame ore, išmoko naudotis primityviais įrankiais ir svarbiausia naudoti ugnį, kad galėtu sušildyti savo kraują kas mūsų rūšiai yra labai svarbu. Per kitus 20 milijonų metų ši rūšis pasidalino į 27 porūšis ir tarp jų vyko daug primityvių karų dėl dominavimo.

 

Pasirodo gamta nebuvo labai draugiška mūsų rūšiai ir 24 iš 27 porūšių išnyko evoliucijos eigoje, kadangi jų organizmas ir protas nebuvo pakankamai gerai išsivystęs, kad išgyventu ir pagrindinė to priežastis buvo ta, kad jie nesugebėjo keisti savo kraujo temperatūros jeigu pasikeisdavo klimatas. 50 milijonų metų po karo kai išnyko dinozaurai, tik 3 dabar jau technologiškai pažengusios reptilijų rūšys liko planetoje su visais kitais gyvūnais. Vėliau natūralus ir dirbtinis kryžminimas sujungė visas tris rūšis į vieną ir dėka išrasto genetinio modifikavimo mes sugebėjome sunaikinti geną kuris mus skirdavo į porūšis. Mes tikime, kad tai ir buvo laikas kai mūsų pagrindinė reptilijų rūšis, tokia kokią tu matai mane šiandien, buvo sukurta per genetinius modifikavimus. Tai buvo maždaug prieš 10 milijonų metų ir mūsų evoliucija tuo metu beveik sustojo neskaitant nedidelių patobulinimų ateityje.

 

Kaip matai, mes esame labai sena rasė lyginant su jumis, kurie tuo metu karstėsi po medžius kaip maži į beždžiones panašūs gyvūnai, tuo metu kai mes kūrėme technologijas ir kolonizavome kitas planetas šioje sistemoje, statėme didžiulius miestus (kurie per amžius pradingo be pėdsakų) ir manipuliavome su savo genais tuo tarpu kai jūs dar buvot tik beždžionės.

 

Prieš 10 milijonų metų mažosios beždžionės pradėjo augti, ir jos nusileido iš medžių ant žemės (ir vėl dėl to, kad pasikeitė klimatas – ypač taip vadinamam Afrikos žemyne). Bet jie vystėsi labai lėtai, kaip tai yra normalu žinduoliams ir jei nieko neeilinio nebūtu nutikę jūsų rūšiai, mes negalėtume sėdėti dabar čia ir kalbėtis, nes aš sėdėčiau savo patogiame, moderniame name o jūs sėdėtumėt savo urvuose apsirengę kailiais ir bandytumėt atspėti ugnies paslaptį arba galbūt sėdėtumėt viename iš mūsų zoologijos sodų. Bet aplinkybės pasisuko kitaip, ir dabar jūs manote, kad esate tobulybės viršūnėje ir galite sėdėti moderniuose namuose, o mes turime slėptis ir gyventi po žeme ir atokiose vietovėse. Maždaug prieš 1,5 milijonų metų, kita ateivių rūšis atvyko į Žemę (ji, kad ir kaip keista, buvo pirmoji humanoidų rūšis per daugiau nei 60 milijonų metų. Tai dar labiau stebintu, jei jūs žinotumėt, kiek skirtingų rūšių yra čia šiandien.) Ši humanoidų rūšis – kuriuos jus vadinate “Illojiim” šiandien – mūsų nuostabai domėjosi ne žaliava ir variu, bet neišsivysčiusiomis beždžionėm. Nepaisant mūsų buvimo šioje planetoje, ateiviai nusprendė padėti beždžionėms vystytis šiek tiek greičiau, kad galėtu pasinaudoti jomis kaip vergų rase savo ateities karuose. Jūsų rūšies likimas mums nebuvo labai svarbus , bet mums nepatiko Illojiimų buvimas mūsų planetoje, ir jiems nelabai patiko mūsų buvimas jų naujame “galaktikos zoologijos sode” ir todėl tai buvo priežastis kilusio karo tarp mūsų ir jų. Jūs galite pasiskaityti apie tą karą knygoje, kurią jūs vadinate “Biblija”, kurioje jis aprašytas gana keista forma. Tikroji tiesa yra labai ilgas ir sudėtingas pasakojimas. Ar galiu tęsti?

 

Klausimas: Ne, ne dabar. Aš pasižymėjau šiek tiek apie jūsų istoriją, ir dabar aš turiu keletą klausimų. Visų pirma, jūs apimate labai platų laikotarpį. Jūs sakote, kad jūsų primityvūs protėviai gyveno kartu su dinozaurais, išgyveno – kaip jūs pavadinote – dirbtinę katastrofą ir išsivystė per 40 milijonų metų, o savo evoliuciją baigė prieš 10 milijonų metų. Tai skamba per daug neįtikėtinai. Ką galite apie tai pasakyti?

 

Atsakymas: Aš suprantu, kad tai jums skamba nesuprantamai, nes jūs jauna, genetiškai sukurta rasė. Jūsų istorijos horizontas tik už kelių tūkstančių metų ir jums atrodo, kad taip ir turi būti. Bet taip nėra. Tai neįmanoma. Jūsų užprogramuotas protas visiškai nepajėgus suvokti tokios plačios laiko juostos. Mūsų evoliucija jums gali pasirodyti neįtikėtinai ilga, bet tai yra normalu. Prisiminkite, keli iš jūsų protėvių vystėsi kartu su dinozaurais, išgyvenę bombos sprogimą kaip ir mes. Jie vystėsi lėtai, milijonus metu pasidalindami į įvairias porūšis, kai kurie tapdami didesniais, kiti mažesniais ir tai yra kūno evoliucija. Bet tai neliečia proto ir išminties. Jie paprasčiausi gyvuliai. Žinduoliai vystosi 150 milijonų metų ir tik per paskutinius 2 milijonus metų jie ištobulina savo protą ir mastymą. O jūs sukurti per tokį trumpą laikotarpį manote, kad tai padarė gamta ? 148 milijonai metų yra normali kūno evoliucija ir dar 2 milijonai metų, kad tapti mastančiais, tokiais kaip jūs. Paklausk savęs. Ar tikrai manai, kad jūsų evoliucija buvo natūrali ? Tada jūsų rūšis dar labiau neišmananti nei aš galvojau. Ne mes išsivystėme neteisingai, bet jūs.

 

III dalis

 

Vertė: Saulius Krulickas
Soleadas9@gmail.com

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kkj

Rasytojas juoko duju apsipises turbut buvo. IR tada paeme interviu pats is saves.

Akmuo

Logiška, kad jie išsivystė tik per 40milijonų metų…
Akivaizdžiai kažkas paspartino ž.onių evoliuciją… Nes kitaip žemę dalytumėmės su KIAULAŽMOGIAIS, KARVIAŽMOGIAIS ŠUNŽMOGIAIS ir visokiais kitokiais…

rolandas

kas nezino apie reptilijas = skaitykit (kvantine magija.lt) apie kirlianines nuotraukas straipsni.,Dar galit zvilgtelt youtube.com woman reptilian ar pope reptilian – pamatysit idomiu vaizdu… Sis str. turi realaus pagrindo,bet del bezdzioniu nzn… ,tada,kodel taip naikinama istorija,kodel ji iskreipiama,kodel musu protevius nori parodyti,kaip silpnaprocius,kodel nori viska perimti i vienas rankas??? Sakykim kodel dabar nebegioja pusiau bezdziones gatvese,…. Tikiu,kad tai tik dalis istorijos,o kita turetu buti apie humanoidus,kurie manau tam priesinosi (galejo tai buti ir kitos civilizacijos),o si tik nori pasiimti galutinius nuopelnus. Visame-kame yra jegu pusiausvyra – turejo buti ir cia.Cia manau Vedos viska aiskiausiai apraso ir apie karus su branduoliniu-taciau… Skaityti daugiau »

Čiuožėja

Norėčiau sužinoti kokiu būdu ėmė interviu iš reptilijos :D Ateiviais tikiu, bet šitas „interviu“ keistokai atrodo :D

LOL

joo su tokiais klausimais pana kabint ;))

bam

nieko pikto neizvelgiau sitose istorijose, ar jos tikros ar ne, bet kada idomiai ir logiskai skamba, as kazka anksiciau apie tai galvojau, kad yra turbut visokiu rusiu padaru mastanciu visatoje, visi tie gyvunai kurie yra jie nesiaipsau, nes ir kitaip negaletu buti, ir net mitologijos ta pati rodo, kad visur buvo visokiu rusiu humanoidu panasiu i gyvunus, ir matyt tu gyvunai kurie gyvena su mumis yra bendras visatos strandartas, pagal juos atsirado tie humanoidai, zinoma pries tai pati pirma turbut buvo pazangiausia kuri issivyste taip ir padejo kitoms vystitis, saukau net kitaip ir negaletu buti.

Heh

NESAMONE :) Nors pats tikiu tais ateiviais. :)

atsakovas

“>As manau todel, kad zmogus yra visu
dalyku matas – ir kad per daug
>nesididzioutumete budami zmonemis
– priduriu: sioje zemeje! Ka manot
>jus?
Bet ar gali buti kitaip? Ar mes galime ka
nors spresti, sakysim, apie tai,
kaip pasauli jaucia augalai? Galime
fantazuoti, bet nebudami augalais ir
ju potyriu nesuzinosime. Jeigu i NSO-
iecius ziuresime, kaip kitu planetu
butybes, is kur galime zinoti, kokiu
budu ir koki jie suvokia pasauli? Esame
apriboti savojo zmogiskumo… Kitaip
sakant, sioje zemeje duoto kuno.. “

aha

Idomu kiek tas durnelis suruke, kad reptilijos interviu eme duot? Ot lochai :DDDDD

Zvengas

Ei šitas geras pritariu

Taip pat skaitykite