Ar galima išmokti pamatyti aurą

Bioenergetikų teigimu, kiekvienas žmogus turi savo energinį lauką, arba vadinamąją aurą, kuri rodo asmenybės ypatumus. Aplinkiniai jaučia tą energinį lauką ir atitinkamai į jį reaguoja. Štai kodėl bendraudami su žmonėmis jaučiame, kad vieni mus tarytum traukia, o kiti – atstumia, nors iš pažiūros kartais jie beveik nesiskiria. Beje, aurą galima ne tik jausti, bet ir matyti.

 

Ezoterikoje žodis „aura“ suvokiamas kaip „subtili nematoma substancija, sklindanti iš žmogaus ir kitų gyvų kūnų“. Išvertus iš graikų kalbos, aura reiškia „vėjelio pūstelėjimas“, arba srovė. Pas mus pats žodis atėjo iš Rytų filosofijos, kur aurą, oru sklindančią subtilią substanciją arba jautrią materiją, dar vadina emanacija. Rytų mistikai tvirtina, kad emanacija yra materialus darinys, fiziškai išreikštas kaip kūno skleidžiamas ir jį gaubiantis dujinis debesis arba sublimacija (t. y. tiesiogiai kaitinamos kietosios medžiagos virtimas garais, garavimas, aplenkus skysčio stadiją).

 

Aurą ekstrasensai regi beveik visada. Parapsichologai tvirtina, kad jos egzistavimas įrodomas vaikų piešiniais, kuriuose pavaizduoti žali šunys ir oranžiniai medžiai. Egzistuoja metodikos, leidžiančios paprastam žmogui išmokti plika akimi matyti aurą.

 

Kaip pamatyti aurą

 

Vien panorėti matyti savo ir kito žmogaus aurą neužtenka – reikia specialiai to mokytis. Kodėl verta tai daryti? Ogi todėl, kad matant aurą galima daug sužinoti apie save ir kitus žmones. Žinant apie save, galima tobulėti, o žinant apie kitus, galima išvengti tam tikrų bendravimo problemų.

 

Jei norite išmokti “skaityti” auras, pirmiausia turite tvirtai tikėti, kad iš tikrųjų galite tai daryti. Mat tikėjimas savo sugebėjimais šiuo atveju vaidina ypatingą vaidmenį. Kai tik tuo nebeabejosite, išbandykite tokius būdus:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Pažiūrėję į žmogų, užmerkite akis ir pagalvokite, kokia spalva jam labiausiai “tinka”. Iš pradžių gali būti sunkoka, bet nepraraskite vilties.

 

– Pažiūrėję į žmogų, pasirinkite du spalvotus pieštukus ir nupieškite jo aurą ant popieriaus lapo. Viena spalva nuspalvinkite pagrindinę aurą, kuri yra stabili ir nepriklausoma nuo aplinkybių, o kitą – laikiną, besikeičiančią pagal nuotaikas ir kitokius veiksnius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Paimkite kompaktinį diską, paverskite jį taip, kad žvilgančioje jo pusėje pasimatytų visos vaivorykštės spalvos, ir atidžiai į jį įsižiūrėkite – spalva aplinkui galvą yra jūsų auros spalva.

 

Auros spalvų reikšmės

 

Žmogaus aura nuspalvinta visomis vaivorykštės spalvomis, bet viena arba dvi iš jų yra ryškesnės. Pagal jas galima spręsti apie asmenybės bruožus:

 

– Raudona auros spalva rodo aistringumą, drąsumą, ryžtingumą (tamsiai raudona – piktumą).

 

– Oranžinė – nepriklausomybę ir pasitikėjimą savimi (šviesiai oranžinė – nerimastingumą).

 

– Geltona – racionalumą ir smalsumą.

 

– Raudonai violetinė – sumanumą, dvasingumą ir stabilumą.

 

– Rožinė – meilę, taurumą ir kilnumą.

 

– Rusva – patikimumą.

 

– Žalsvai melsva – brandumą ir sumanumą.

 

– Žalia – kilnumą, geraširdiškumą, dosnumą ir sugebėjimą nuoširdžiai mylėti.

 

– Žydra – nepriklausomybę ir polinkį idealizuoti.

 

– Pilka – neryžtingumą, nedėmesingumą ir polinkį į kompromisus.

 

– Balta – energingumą, ištvermingumą (pilkšvai balkšva – gali rodyti psichikos sutrikimus).

 

– Juoda auros spalva gali rodyti žmogaus polinkį į vampyrizmą, galintį aplinkiniams sukelti depresiją.

 

Aura tiesiogiai susijusi su čakromis. Čakros – tai nerviniai centrai, kaupiantys ir skirstantys fizinę, protinę, emocinę ir dvasinę energiją. Egzistuoja septynios pagrindinės ir keturiasdešimt dvi antrinės čakros (beje, įvairios pasaulio dvasinės mokyklos jų priskaičiuoja daugiau nei 360). Čakra, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „ratas“ arba „diskas“, taigi tai atspindi idėją, kad kiekviena jų sukasi tik jai būdingu dažniu.

 

Rytų šalyse čakros lyginamos su lotoso žiedais. Manoma, kad dvasiškai pažengusių žmonių lotosų lapeliai palaipsniui išsiskleidžia ir energetiniai ratai patys pradeda suktis.

 

Pagrindiniai centrai išsidėstę išilgai centrinio energetinio kanalo – Sušumn, kuris eina stuburu. Kiekviena čakra turi savo funkciją ir pavadinimą (iš viršaus žemyn): Sahasrara, Adžna, Vishuddha, Anahata, Manipura, Svadhisthana, Muladhara.

 

Šie centrai atitinka septynias vaivorykštės spektro spalvas ir septynias muzikinio eilėgarsio natas. Todėl žmogaus aura būna spalvota, o tai priklauso nuo subtiliųjų kūnų išsivystymo ir energetinių kanalų (čakrų) atvirumo.

 

Saltinis: sapnai.net

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Indigo

As matau kartais auras bet nevisada iseina..

Janina

Dabar jau yra kompiuterines programos, kur prijungus prie zmogaus koju ir ranku pirstu, galima matyt ekrane kaip spinduliuoja zmogus ir kokiom spalvom. O tai dar ir matomos zmogaus ligos, nes spalva nurodo kas nesveika organizme…

ropke

hms tu gal vakar gimes, cia i kaniu jasna , kad visos materijos spinduliuoja aura, medziai , geles, visatoj viskas vibruoja, , vibracija aplink daikta ir matoma kaip aura, mano viena pazistama mato, kai gerai isiziuri. nuo dvasiskumo indekso priklauso auros matymas, galima ir tobulinti ta gebejima

Vikingas

Jei matai auras, reiškias tavo aura baltai pilkšva.

Hmz

Minde, auros buvimas nėra niekaip įrodytas. Vieninteliai “įrodymai”, kuriuos galima rasti, tėra “auros fotografijos” – dujų išlydžio (panašiai kaip neoninėje lemputėje ar šv. Elmo ugnelėje), gaubiančio objektą, nuotraukos. Dujų išlydis elektriniame lauke susidaro praktiškai aplink bet kurį kūną, nesvarbu, ar tai gyvas organizmas, ar ne, ir niekaip nėra susijęs su “čakromis” ar “emanacijomis”
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Plasma_wheel_2_med_DSIR2018.jpg – akivaizdžiai negyvas objektas su “aura” :)

Mindė

Aura yra moksliskai irodyta jeigu ka :P Pasidomek daugiau. Siaip pats noreciau ja matyti, tada nors galeciau suzinoti ar su patikimu zmogumi kalbu

Belekas

Cia jau wow’o per daug prisizaide…

Taip pat skaitykite