Patvirtinta: pasaulio valdymo centrai egzistuoja

Mes ne kartą minėjome faktą, kad egzistuoja centralizuota Pasaulinė vyriausybė ir kad tai yra atviras sąmokslas. Tokios grupės kaip Bilderbergo klubas (Bilderberg group), Trišalė komisija (Trilateral commission), Tarptautinių santykių taryba (Council on foreign relations), yra pagrindinės grandys, formuojančios sąjungą tarp politikų ir galingų finansinių verteivų, kurie tuos politikus nusipirko.

 

Gana įdomus straipsnis pasirodė įtakingame leidinyje Economist, paskirtas šiai galingai struktūrai. Straipsnis tolimas nuo to, kad išsklaidytų egzistuojančias sąmokslo teorija: jis tik patvirtina faktą, kad „kosmopolitinis elitas“ iš tiesų renkasi į panašaus pobūdžio susirinkimus slaptuose klubuose, kad padarytų pasaulį tokį, kokį jį norėtų matyti ši „superklasė“.

 

Suprantama, Economist yra puiki vieta reklamuoti atvirą sąmokslą, turint galvoje faktą, kad žurnalo leidėjas yra nuolatinis Bilderbergo konferencijos dalyvis: prisipažinimas apie tai išdidžiai puikuojasi jau pirmose pastraipose.

 

Autorius cituoja sąmokslo teorijos šalininkus ir su dirbtine ironija aprašo Bilderbergą, kaip „piktadarišką konspiraciją, kurios tikslas – užgrobti valdžią pasaulyje) ir čia pat tęsia, patvirtindamas, kad taip, iš tikrųjų siaura grupelė žmonių tampo už virvučių pasaulinius procesus. Iš dalies toji grupė yra atsakinga už vieningos Europos valiutos sukūrimą, ji apjungia įtakingiausius aristokratus ir verslo elito atstovus, o taip pat siaurą žurnalistų ratelį – stambiausių pasaulio žiniasklaidos korporacijų atstovus, duodančius priesaiką laikytis Čatemo (Chatham House) taisyklių, pagal kurias jie neturi teisės atskleisti Bilderberge išgirstų „didžių idėjų“, tačiau turi teisę naudotis gauta informacija savais tikslais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Pasaulis – tai sudėtinga vieta, skalaujama informacinio okeano bangų“, – tęsia straipsnio autorius, „ir žinojimas, kas vyksta pasaulyje, padeda valdyti multinacionalines organizacijas. Taip pat naudinga artima pažintis su kitais globokratais. Dėl to kosmopolitinis elitas, tarptautiniai finansininkai, biurokratai, labdaros pažibos ir mąstytojai pastoviai susitikinėja ir bendrauja. Jie suvažiuoja į elitinius susitikimus… jie formuoja klubus“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pagal šį straipsnį, įtakingiausias iš tų klubų yra Bilderbergas, taip pat Tarptautinių santykių taryba, Trišalė komisija, Karnegio fondas už taiką pasaulyje ir Grupė 30. Atėjo momentas, kai jie nusprendė nutraukti žaidimą slėpynėmis ir atsiveria pasauliui. „Nuo šiol globokratų vakarėliai atviri“, tikina straipsnio autorius.

 

Jis tęsia, duodamas mums kelis pavyzdžius pagrindinių tarptautinių įvykių, kuriuos apiformino elitiniuose susitikimuose nuo jų pradžios momento, įskaitant diplomatinius susitarimus ir netgi sprendimus dėl stambiausių karų rezultatų.

 

Tokie susitikimai „yra svarbi superklasės istorijos dalis“. Economist cituoja buvusį Kisindžerio šviesulį ir tarptautinį elitininką Deividą Rotkopfą, knygos „Globalinis valdžios elitas ir pasaulis, kurį jis formuoja“: „Susitikimai tokiuose klubuose suteikia priėjimą prie labiausiai izoliuotų ir nesugaunamų šio pasaulio lyderių. Ir, kaipo tokie, jie yra vienas iš neformalių globalios valdžios mechanizmų“.

 

Žinoma, kiekvienas, kas iš arti seka tokių elitinių grupių aktyvumą, pasakys jums, kad juos sunku užklupti netikėtai, pavyzdžiui, dar 2006 metais jiems buvo žinoma, kad artėjančios krizės požymius stengiamasi kruopščiai užmaskuoti. Pranešimai iš Bilderbergo susitikimų Kanadoje 2006 ir Turkijoje 2007 metais pranašavo globalų nekilnojamo turto rinkos krachą ir tolesnį ilgalaikį finansinį nuosmukį, kaip to kracho rezultatą. Nuo to laiko grupė diskutuoja apie tai, kokių veiksmų reikia imtis, kad suformuoti ekonominę situaciją tokiu būdu, kad būtų galima dar labiau išplėsti savo globalią įtaką.

 

Tuo tarpu jau prieš dešimt metų kiekvienas, kas bent žodeliu užsimindavo apie Bilderbergo klubo egzistavimą ta prasme, kad tai yra pagrindinis pasaulinių įvykių manipuliatorius, buvo tučtuojau apšaukiamas išprotėjusiu marginalu. Šiandien apie tai kalba stambiausių pasaulio leidinių redaktoriai.

 

Inf. šaltinis: versijos.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dasdad

suda rasot rusai bus isnaikinti!!

Taip pat skaitykite