Žmogaus veiksmų atoveiksmis jo gyvenimo kelyje

Daugelis žmonių stebisi, kodėl jiems atsitinka vieni ar kiti nemalonūs ar malonūs dalykai. Štai žmogus gyvena ir staiga jam nutinka nelaimė. Jis stebisi, kodėl tai nutiko, lyg ir nieko blogo nepadarė. Pamėginkime išanalizuoti šį reiškinį.

 

Įsivaizduokime, kad žmogaus gyvenimas yra linija, t.y. žmogus gimė, ir prasidėjo jo gyvenimo linija (kelias). Dabar įsivaizduokime kad eidami savo keliu, mes sutinkame daug kliūčių. Vienos jų reikalauja mažai pastangų padaryti teisingam sprendimui, kitos mažai. Imkime vieną gyvenimo kliūtį ir išanalizuokime.

 

Daugelis iš mūsų patiriame sielos skausmą (kada skauda širdį). Štai jums kažkoks žmogus padarė šunybę, apkalbėjo, iškoneveikė ir tuo jus labai įskaudino. Kas nutiko tuo metu to žmogaus gyvenimo kelyje? Kai tik kas nors padaro negerą veiksmą kito atžvilgiu, jo kelyje atsiranda atoveiksmis.

 

Nebūtinai atoveiksmis bus tuojau pat. Jis gali įstrigti jo gyvenimo kelio atkarpoje žymiai vėlesniame laike. Primityviai kalbant, šį veiksmą galėtume išreikšti šitaip: einate keliu ir kai tik padarote negatyvų veiksmą kito atžvilgiu, iš jūsų kišenės išskrenda strėlė su to veiksmo atoveiksmių (skauduliu, kurį patyrė žmogus).

 

Ta strėlė įstringa į jūsų gyvenimo kelio atkarpą tam tikrame ateities laike. Taigi jums beeinant savo gyvenimo keliu, jūs prieinate šią strėlę, kurioje yra ano meto žmogaus skausmas. Tik žengiate žingsnį į tą laiko tarpsnį, jūs patiriate atoveiksmį. Jums lygiai taip pat, o kartais su dar stipresniu skausmu nutinka jau jums sudarytas nutikimas, kurio pasekoje, jūs patiriate tai ką patyrė kadaise jūsų įskaudintas žmogus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galima sakyti, kad beeidami savo gyvenimo keliu, jūs mėtote akmenis į savo kelią ir jame susidaro nuopoliai – jūsų nuopoliai. Ar galima tuos nuopolius ištaisyti? Taip, galima. Reikia stengtis kuo daugiau suteikti kitiems džiaugsmo, suteikti kitiems laimės, atjautos. Taip besielgdami, jūs užtaisinėjate, savo gyvenimo kelio duobes ir jūsų gyvenimo kelias tampa lygesnis.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Ne veltui, visos filosofinėse knygose yra užrašyti tekstai, kuriuose pabrėžiama – nedaryk to, ko nenorėtum kad darytu tau pačiam. Taip pat yra parašytas terminas atgaila. Atgaila, tai ir yra tas duobių užtaisymas, savo gyvenimo kelio išlyginimas.

 

Tai labai sudėtingas tarpusavyje susijęs raizginys, kadangi mes visi vienas su kitu susiję gyvenimo keliais. Net mūsų protėvių kelių duobės, vienaip ar kitaip persipina su mūsų gyvenimo keliu. Tai mes vadiname Karma. Tai trumpinys iš visos šios raizgalynės. Mes visi gimstame ir jau mūsų gyvenimo kelias būna pilnas mažesnių ar didesnių duobių. Tad vos tik pradėjus samoningėti, mes privalome elgtis kuo pagarbiau su sutiktais gyvenimo įvykiais.

 

Kuo daugiau savo gyvenime kitiems suteiksime gėrio palaimos ir atjautos kitiems, tuo mūsų gyvenimo kelias bus lygesnis ir net mūsų palikuoniams jis bus su mažesniais nuopoliais.

 

Ar galima išgryninti savo gyvenimo kelią? Deja, per vieną gyvenimą ne. Galima tik padaryti jį su mažesnėmis duobėmis. Bet jai stengsimės ir to paties mokinsime savo vaikus o jie savo vaikus – po kelių kartų gyvenimo kelias mūsų palikuoniams išsilygins. Tad gyvenkime ir elkimės taip, kaip kad norėtume kad elgtusi su mumis.

 

Parengė: Ričardas Auglys

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Magdalene

Straipsnis izvalgus,pamokantis ,bet kartais ziurint,kuris zmogus suteike tau daug skausmo,tiesiog tavo akyse dejo nezmoniska skausma, tyciojosi.. bet ji gyvenimas ir toliau einasi geras,jis laimingas ir tesia kitiems awards. Kodel ,tokiems zmonems karma leidzia dziaugtis gyvenimu,kur uz nugaros paliko zmonems skausmus. As tikrai juos pazystu.. Prasau,paaiskinkite ? Aciukas ..

pamestinukas

labai atsiprašau kad taip ilgai neatsakiau. turbūt teko girdėti kad žmogus turi ne vieną gyvenimą. tai reinkarnacija. Pirmaisiais gyvenimais žmogus būna jau žmogaus sandaroje, bet dar gyvulio mastyme. Žemose vibracijose. Todėl tokiam žmogui duodami lengvi gyvenimai. O tiems kurie gyvena jau kelioliktą gyvenimą, jiems duodami kur kas sudėtingesni gyvenimai. O tie pirmokai pradinukai, kai kurie iš jų buvo plėšrūnais, tad juose ir išlikęs tas jausmas. Manau kad supratote. nepykite ant jų. Jie tik mokosi būti žmonėmis. Atleidimas įskaudinusiam, yra didelė dvasinė vertybė

Reaper

Labai įdomus faktas bet gaila kad tem kūrė kenkia kitiems žmonėms visai nesvarbu

Taip pat skaitykite