Žinomo psichologo kurtas testas – „Atrakinkite savo Asmenybę“

Dažnai pristatome įdomius asmenybės testus, iš kurių galite sužinoti daug idomių dalykų apie žmogaus prigimtį. Galbūt jūs net atrasite detales, kurios apibrėžia jus ir apie kurias anksčiau neturėjote jokios idėjos. Paprastas pasirinkimas gali atskleisti jūsų skonį, pageidavimus, stipriąsias ir silpnąsias puses ir daugelį kitų dalykų. Kaip tai įmanoma? Visa tai dėka psichologinių reiškinių, kuriuos sudaro NEsąmoningi veiksniai, asmeninės tendencijos ir gilūs troškimai. Specialistai sugeba suprasti šį procesą ir rasti veiksnius, kurie turėjo įtakos mūsų pasirinkimui.

 

1. Vienybės raktas

 

Jūs pasirinkote paprasčiausią ir labiausiai paplitusį raktą iš visų pateiktų. Jis nėra papuoštas ir yra pats veiksmingiausias raktas atidaryti duris. Kitaip tariant, per daug nesukate galvos apie naujoves ir “puošmenas”, tačiau turite gerai apibrėžtas idėjas, tikslus gyvenime ir jūs žinote, ką darote. Jūs esate labai racionalus žmogus, analitinis ir labai ryžtingas. Papuošalų trūkumas gali reikšti, kad jūs ne visada patenkinate kitų žmonių požiūrius. Jūsų būties būdas yra toks tiesioginis ir paprastas, kad galite jaustis pažeidžiamas ir trapus, bet vis dėl to randate išeitį įveikti visas situacijas, kai sutelkiate dėmesį į savo tikslą.

 

2. Patikimas raktas

 

Jei atkreipiate dėmesį į 2 numerį, jūs turite žinoti, kad pasirinkote patikimumo raktą, kuris gali atidaryti bet kokias duris į betkokią pilį. Kiti mato jus kaip charizmatišką, novatorišką ir patikimą asmenį. Jūs žinote, kaip vertinti draugystę, esate ištikimas ir tikitės to iš savo draugų. Štai kodėl jūsų draugų ratas gali būti pats didžiausias pasaulyje, bet tik maža grupė, kuria pasitikite.

 

3. Retas raktas

 

Jei pasirinkote raktą su trijų numeriu, pasirinkote išskirtinumą. Ką tai reiškia? Esate labai pasitikintis žmonėmis ir tikite savimi. Kokiu kitu atveju galėtumėte rizikuoti ir pasirinkti šį raktą? Šio rakto dantys gali būti labai klaidinantys ir jūs negalite tiksliai žinoti, ar iš tikrųjų bus atidarytos durys, kurias norite atidaryti. Jūs esate viskam pasiruošęs žmogus, o jūsų galva yra pilna idėjų. Jei jums kyla iššūkis, jūs sutinkate, neklausdami antrąkart. Jums patinka kontroliuoti savo gyvenimą ir jūs visada pasiruošę imtis bet kokio nuotykio, kuris laukia jūsų už kampo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Dobilo raktas

 

Ar pasirinkote ketvirtą raktą? Ar pastebėjote, kad šis raktas yra kaip keturių lapų dobilas? Taip? Ne? Tikriausiai taip! Jūs esate labai linksmas žmogus, atsipalaidavęs ir visada optimistiškas, kuris žiūri į gerą kiekvienos situacijos pusę. Deja, jūsų didysis džiaugsmas gali paskatinti jus priimti impulsinius sprendimus. Bet kokiu atveju, jūs turite puikią dovaną, kurią norėtų turėti daug žmonių: gebėjimą praleisti savo gyvenimą su šypsena nuo ausų iki kojų!

 

5. Dekoruotas raktas

 

Jūs pasirinkote labiausiai papuoštą raktą iš visų pateiktų. Tai reiškia, kad esate kūrybingas svajotojas su įdomia asmenybe ir ryškia vaizduote. Jūs esate tikras menininkas ir, jei kas nors jus apibūdina savo srities profesionalu, tai tik dėl to kad darbui jūs skiriate visą savo širdį. Jūs prisiimate dalykus asmeniškai, kartais jūsų unikali ir nepakartojama asmenybė gali būti suprasta ir dviprasmiškai. Štai kodėl jūs kartais jaučiatės blogai nors ir esate nuostabių draugų buryje.

 

6. Klasikinis raktas

 

Ar pasirinkote klasikinį raktą? Esame įsitikinę, kad esate labai racionali asmenybė ir vadovaujatės vien logika. Jūs galite lengvai susikaupti, bet tuo pačiu metu jums labai sunku palikti savo komforto zoną. Štai kodėl jūs kartais galite atrodyti per daug “saugiu” žmonėms kurie jums patinka, įskaitant jūsų šeimą, jūsų partnerį ar draugus. Jūsų gyvenimas labai greitas, visos jūsų idėjos aiškios, ir jei dar neivykdytos, artimiausiu metu taps. Jus domitės viskuo, nes visur lengvai galite įžvelgti juodą ar baltą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kęstas

Nesąmonė. Pasirinkau vieną raktą, o tiko aprašymai visi. Aprašymai sudaryti taip, kad tiktų visiems.

No UFO

Tau tik dabar tai dasilo? :D

Taip pat skaitykite