Vatikanas pasirengęs krikštyti ateivius

ateiviai-galvosVyriausiasis Vatikano astronomas ir vienuolis Guy Consolmagno pareiškė, kad Katalikų Bažnyčia džiaugtųsi, jeigu Žemėje apsireikštų ateiviai.

 

Kalbėdamas Didžiojoje Britanijoje vykusiame mokslo festivalyje G.Consolmagno patikino, kad mokslas ir religija gali būti puikiai suderinami. Be to, pasak jo, Katalikų Bažnyčia daugelį amžių rėmė ir skatino mokslo progresą.

 

Mokslininko nuomone, šiais laikais mintis apie nežemiškas gyvybės formas Vatikane nieko nebaugina. Dar daugiau, jis pats pasirengęs pakrikštyti ateivį, tačiau, „tik tokiu atveju, jeigu jis pats to paprašys“.

 

Klausantis G.Consolmagno galima pamanyti, kad Katalikų Bažnyčia žygiuoja koja kojon su laiku, tačiau kitų jos atstovų pareiškimai verčia tuo abejoti, pažymi užsienio žiniasklaida.

 

Štai vyriausiasis Vatikano egzorcistas Gabriele Amorthas prieš kelias dienas pareiškė, kad joga ir Haris Poteris – tai šėtono kūriniai.

 

„Užsiėmimai joga – tai šėtoniška. Jie veda ten pat, kur ir Haris Poteris“, – perspėjo G.Amorthas. Pasak jo, iš pirmo žvilgsnio nekaltos knygos apie mažąjį burtininką verčia vaikus patikėti juodąja magija. O joga, G.Amortho nuomone, žalinga kaip ir visos Rytų religijos, nes jos paremtos „melagingu reinkarnacijos principu“. Jogos pozos gali sukelti apgaulingus geros savijautos ir kūno lengvumo pojūčius, tačiau jais pasitikėti nederėtų.

 

Kaip pažymi Rusijos laikraštis „Komsomolskaja pravda“, buvusio popiežiaus Benedikto XVI požiūris žymiau nesiskiria nuo egzorcisto G.Amortho nuomonės. Anksčiau Katalikų Bažnyčios galva perspėjo, kad knygos apie Harį Poterį gali nuvesti į pagundas, o joga gali „degeneruoti į kūno kultą“.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Magas

>> knygos apie mažąjį burtininką verčia vaikus patikėti juodąja magija.

Ten to kūrinio “blogumas” tame, kad visa gyvenimo esmė pateikiama kaip vientisa magija. Taigi asmeninės žmogaus pastangos parodomos kaip beprasmės.

Laurita

…nebent patis paprasys. Seriously? Jeigu jie & yra, tai jiems tikrai nerupi kazkoks palaiminimas. Ta prasme juokinga galvoti, jog apskritai kazkam (is kitur) tai rupes & kazkas nores priimti Zemes gyvent kriksta.

meškeriotojas

Aš irgi kai kasiau sliekus žvejybai net nesuvokiau kad jie ketina mane apkrikštyti… Bet man buvo svarbiausia, kad ant jų gerai žuvys kibtų.

Laimingasis

Haris cool ;) o mintis rimtas dalykas!!! Norisi kad butu ju tik daugiau, bet yara geris ir blogis tai logiska kad turi buti pusiausvira, kaip sakau yra 10% geru minciu ir 90% kvailu adabptuotu ir blogu minciu, tad jas tiesiog ignaruokime ir valikime karma, juk nezudisi kvailu, ar dauniuku vien del ju mastimo, vien tai blogis! O egzorcistu ir as galiu buti, tik tau rinktis tuo tikesi ar ne.

Eris

Tai jau tikrai, debilizmui ribu nera.

Klencorius

ir myšt ir šikt šėtoniška vienoliams.

SKYWALKER

Tokios nesamones dar nesu skaites…cha..cha…
:):)

jjjj

“„Užsiėmimai joga – tai šėtoniška. Jie veda ten pat, kur ir Haris Poteris“”
debilai visiški…

Taip pat skaitykite