Moteriai vaidenasi mirusio vaikino dvasia

sharonAmerikietė Sharon Grant ir jos draugas Shaunas Eddlestonas buvo vienas kitam prisižadėję, kad niekada gyvenime neišsiskirs.

 

Deja, Sharon negalėjo nė įsivaizduoti, kad jos vaikinas ir po savo mirties tesės pažadą.

 

Būdama 26 metų moteris susipažino su 24 metų Shaunu ir pametė dėl jo galvą. Pora gyveno meilėje ir santarvėje, kol, sulaukęs 37 metų, jis mirė dėl bronchų pneumonijos. Prieš mirtį velionis pažadėjo mylimajai, kad visada bus šalia jos ir neleis jai susitikinėti su kitais vyrais.

 

Moteris nė neįsivaizdavo, kad šį pažadą jos antroji pusė ištesės. „Aš pažadėjau jam, kad niekas niekada neišdrįs mūsų išskirti, tačiau po kurio laiko supratau, kad aš – dar gyvas žmogus ir noriu meilės, santykių, šilumos“, – žurnalistams sakė Sharon, kuriai šiuo metu 44 metai.

 

Moteris pasakojo, kad po mylimo vaikino mirties namuose pradėjo vykti keisti dalykai. Kai moteris atsivedė į namus pirmąjį gerbėją ir pabučiavo jį, virtuvėje išgirdo triukšmą. Kai įėjo į virtuvę pamatė, kad sudaužyti visi indai buvę ant stalo.

 

„Mano naujas draugas šiuos dalykus kentė tol, kol jam kažkas nematomas čiupo už plaukų. Jis po šio incidento daugiau nebenorėjo tęsti santykių“, – pasakojo Sharon.

 

Antras amerikietės vaikinas pasidavė po to, kai naktimis vis kažkas lietė jo kūną.

 

O, kas atsitiko su trečiu gerbėju, nežino ir pati moteris. „Aš nuėjau į virtuvę pasiimti gėrimų, kai grįžau, mano naujas pažįstamas jau bėgo iš namų su iškreiptu veidu. Daugiau aš jo nebemačiau savo namuose“, – tęsė našlė.

 

Pasak moters, ji bandė pasikalbėti su Shaunu, kad, nors ir myli jį, bet nori turėti intymių santykių ir su kitais vyrais.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lol

Kaip sakoma jai vaidenas reik zeknotis :)

Taip pat skaitykite