Įrodyta moksliškai: malda pakeičia žmogaus kraują

kraujas-maldaMalda pakeičia žmogaus kraują – tai įrodė medicinos mokslų kandidatas Michailas Lazorikas iš Užgorodo.
 
Tai, kad giedant giesmes šventykloje žmogus jaučia ramybę, dvasinį palengvėjimą, pasakys jums dauguma tikinčių žmonių.
 
Moksliškai patvirtinti gydomąjį maldos poveikį žmogaus organizmui nusprendė Michailas Lazorikas iš Užgorodo. Ir po to užpatentavo savo tyrimų rezultatus.
 
Michailas Lazorikas – medicinos mokslų kandidatas, Užgorodo nacionalinio universiteto fakultetinės terapijos katedros docentas, nusipelnęs Ukrainos išradėjas, homeopatas, patentų specialistas. Jis užpatentavo 166 išradimus, su kuriais dirbo drauge su savo studentais, daugelio darbų bendraautoriais.
 
Idėja tirti maldos poveikį kraujui Michailui Ivanovičiui kilo prieš 15 metų – jis irgi tikintis žmogus, neretai lankosi cerkvėse.

 

Gydomųjų vonių įtakos kraujui tyrimus jis jau atliko. Dėl to susidomėjo: ar keičiasi kraujo sudėtis maldos metu? Ir kartu su savo geriausiais studentais ėmėsi darbo. Dvasininkų nutarė nepasitelkti, kad jie nesuabejotų gydomąja maldos galia.

 

Dalyvauti eksperimente sutiko 15 vyrų ir moterų, kurie iškėlė sąlygą neskelbti jų pavardžių. Tai buvo teisininkai, medikai ir žmonės be jokio išsilavinimo. Pacientai sirgo ateroskleroze, hepatitu B, kentė širdies patologijas ir kitas ligas.

 

Reikia pažymėti, kad tyrimai buvo vykdomi ne iš karto su visa grupe, kadangi vieno žmogaus kraujo analizė užima nemažai laiko.

 

Prieš bandymą mokslininkai paimdavo kapiliarinį ir veninį kraują, atlikdavo analizę. Paskui ligonis (arba kažkas iš jo pažįstamų) meldėsi 15-20 minučių mintyse, arba iš maldynėlio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Maldos metu buvo kalbamos populiariausios maldos tokios kaip “Tėve mūsų”, “Tikiu”, “Dangaus viešpačiui”, 50-oji psalmė, maldos šventiesiems ir dangiškiems globėjams.

 

Po to vėl atlikdavo veninio ir kapiliarinio kraujo analizę.

 

“Jau pirmosios analizės rezultatai smarkiai nustebino!”, – pasakoja Michailas Lazorikas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vyras, kuris vos išgyveno per avariją, kurios metu žuvo jo brolis, turėjo osteomielitą (kojų kaulų pūliavimas). Kai palygino kraujo, paimto prieš ir po maldos, rodiklius, paaiškėjo, kad vieno iš rodiklių – fagocitozės – lygis buvo net šešis kartus žemesnis nei prieš eksperimentą. Pas kitus vyrus – tris kartus žemesnis, pas moteris – mažiau, juk jos labiau emocingos.

 

Kai buvo sugretinti tyrimo rezultatai, paaiškėjo, kad malda turi stiprų poveikį. Paaiškinama tai tuo, kad uždegiminio proceso metu prasideda agresija prieš ligos sukėlėją, o malda veikia raminančiai.

 

“Nors dar darysime ne vieną tyrimą, tačiau jau aišku, kad malda – tai ne opiumas liaudžiai. Kai meldžiamasi, garso virpesiai daro poveikį žmogaus organizmui ir sukelia kraujo parametrų pokyčius. Kaip tai paaiškinti moksliškai, kol kas nežinome, tačiau manau, kad tai įvyksta todėl, kad maldos metu mes įjungiame sąmonę, akis, klausą ir kalbos aparatą.”, – pareiškė medicinos mokslų kandidatas Michailas Lazorikas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite