Pasikartojantys skaičiai žmonių gyvenime – ką jie reiškia?

pasikartojantys-skaiciaiDaugelis žmonių susidūrė su tokiu reiškiniu, kaip „bepasikartojantys skaičiai“: 11:11, 13:13, 7:07 ir t.t. Vieni žmonės į tai nekreipia dėmesio, kiti tai priskiria mistikai, kaip ateities pranašams.

 

Psichologai priėjo tokios išvados, kad tai pasireiškia įtariems žmonėms: kiekvienas žmogus turi savo biologinį laikrodį, kurio pagalba žmogus laiką gali jausti intuityviai. Kada žmogaus dėmesys yra nukreiptas į kokį tai objektą ar uždavinio sprendimą, biologinis laikrodis atlieka žadintuvo vaidmenį ir todėl žmogaus atsitiktinis žvilgsnis į laikrodį ir parodo sutampančius skaičius.

 

Kiti mano kitaip. Bepasikartojantys skaičiai tai tik paprastas atsitiktinumas. Pavyzdžiui, žmogui suskambus žadintuvui 7 val. ryte ir jam staiga neatsikėlus, yra didelė tikimybė, kad žmogus truputį dar pagulėjęs laikrodyje pamatys skaičius 7:07.

 

Visai kitaip į bepasikartojančius skaičius žiūri numerologai. Numerologija – tai labai senas mokslas apie skaičius ir kurio atradėju įvardijamas Pitagoras. Numerologija leidžia nusakyti žmogaus charakterio savybes, įvardyti jo gerąsias ir blogąsias savybes ir netgi nuspėti ateitį.

 

Numerologijos principas yra gana paprastas, tereikia tik visus skaičius sudėti iki vieno skaitmens, nuo 1 iki 9. Skaičiai 11 ir 22, kai kada nesudedami, nes jie skaitomi Mokytojo skaičiais.

 

Kiekvienas skaičius turi savo maginę reikšmę. Ir jei skaičiai pasikartoja, tuomet jie nori kažką tai perduoti. Numerologai įsitikinę, kad ignoruoti tokius pranešimus tikrai neverta. Jei žmogus pradėjo pastebėti bepasikartojančius skaičius, reiškiasi, jis kažką praleido svarbaus. Ir kuo dažniau jis juos pastebi, tuo daugiau turi susirūpinti pats žmogus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ką reiškia skaičiai pagal numerologus:

 

Vienetukas tai energijos skaičius. Jei į Jūsų dėmesį vis papuola vienetukai, tai parodo Jūsų per didelį egocentriškumą, arba atvirkščiai – Jums kaip tik trūksta pasitikėjimo savimi.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Dvejetukas, tai parodo saikingumą tiek jausmuose, tiek santykiuose su kitais žmonėmis. Dažnai pastebimas skaičius 2, nurodo, kad tam žmogui reikia į pasaulį žiūrėti paprasčiau, keisti savo charakterį ir visada stengtis ieškoti kompromisų iš susidariusių situacijų.

 

Trejetukus dažniausiai pastebi tie žmonės, kuriems reikia stengtis patiems nuspręsti ir pasirinkti savo kelią, tikslus. Kurie turi apgalvoti savo praeitį, dabartį ir gerai apgalvoti savo ateitį.

 

Ketvirtuko šūkis – darbštumas. Jei žmogus pastoviai mato ketvirtukus, reiškiasi jam reikia paieškoti kitų, praktiškesnių sprendimų iš susidariusių situacijų ir žinoma nepamiršti pasirūpinti savo sveikata.

 

Penketukus dažniausiai pastebi tie žmonės, kurie mėgsta riziką ir nuotykius. penketukas nurodo, kad į gyvenimą reikia žiūrėti atsargiau, o nepagrysta ir nepamatuota rizika gali privesti tik iki praradimų.

 

Šešetukas – taikos ženklas. Jis nurodo, kad tam žmogui daugiau reikia vystyti sąžiningumo jausmą tiek bendravime su kitais žmonėmis, tiek sau.

 

Septintukas – sėkmės ženklas. Pamatyti bepasikartojantį septintuką reiškiasi tam žmogui yra visos galimybės pažinti Visatos dėsnius ir atrasti pasaulio harmoniją.

 

Aštuntukas simbolizuoja begalybę ir jis nurodo į greitai ateinančius įvykius ir pasikeitimus. Žmonės kurie dažniausiai susitinka su bepasikartojančiu skaičiumi 8, turi daugiausiai atkreipti dėmesį į tuo reiškinius, kuriems reikalinga detali analizė ir gerai apgalvoti sprendimai. Visai galimas daiktas, kad šiandien priimti sprendimai, turės labai didelę reikšmę ateityje.

 

Devintukas nurodo į vystymąsi. Dažnai pasirodantis devintukas primena žmogui, kad situacijos jo gyvenime ir Likime yra pasikartojančios. Ir jei jis nori toliau vystytis, turi panaikinti priežastis.

 

Orakulai įsitikinę, kad tik antradieniais ir ketvirtadieniais pastebėti bepasikartojantys skaičiai gali nors kiek tai pakelti skraistę į ateitį.

 

Bepasikartojančių skaičių reikšmės pasižiūrėjus į laikrodį:

 

00:00 – pamačius tokį sutapimą reikia sugalvoti norą. Jei tai bus nesavanaudiškas noras jis išsipildys;
01:01 – sulauksite malonaus pranešimo iš pažįstamo vyriškio;
01:10 – naujas, tik ką pradėtas projektas neatneš naudos;
01:11 – galimas daiktas, sulauksite naudingo pasiūlymo;
02:02 – laukite pasiūlymo atsipalaiduoti arba pasilinksminti bare ar restorane;
02:20 – valdykite savo emocijas, parinkite tik gerai apgalvotus sakinius, dėl ko ateityje nereikėtų gailėtis;
02:22 – greitai sužinosite paslaptį;
03:03 – greitai jus aplankys meilė;
03:30 – perspėjimas – artimiausiu laiku jūs nusivilsite. Jūsų jausmai pasiliks be atsako;
03:33 – sėkmė ir pasisekimas;
04:04 – pasižiūrėkite į susiklosčiusią situacija kitu žvilgsniu, tai ir bus problemos sprendimas;
04:40 – šiandien nieko gero nebus. Fortūna ne jūsų pusėje;
04:44 – šią dieną galimi nemalonumai darbe;
05:05 – būkit atsargus – jūsų slapti priešai prieš jus rengia intrigą;
05:50 – pasisaugokite ugnies ir vandens;
05:55 – laukia susitikimas su išmintingu žmogumi;
06:06 – laukia gera diena. Vienišiems žmonėms puiki proga susipažinimui ar sužadėtuvėms;
07:07 – pasisaugokite uniformuotų žmonių, ypač kariškių;
08:08 – karjera. Laukite paaukštinimo;
09:09 – būkite atsargūs, galite netekti rankinuko ar piniginės;
10:01 – galite susipažinti su įtakingu žmogumi. Visai galimas daiktas, kad tai bus vyriškis;
10:10 – laukia žymūs pasikeitimai;
11:11 – pasisaugokite, galite tapti priklausomi nuo kito žmogaus;
12:12 – geros permainos asmeniniame gyvenime;
12:21 – maloni pažintis su priešingos lyties žmogumi;
13:13 – varžovai nemiega – būkite atsargūs;
13:31 – greitu laiku išsipildys jūsų pats slapčiausias noras;
14:14 – meilė užvaldys jus visą;
14:41 – laukite nemalonumų;
15:15 – tik išmintingi žmonės padės išeiti iš susiklosčiusios situacijos;
15:51 – laukia staigus ir trumpalaikis romanas;
16:16 – atsargiai vairuokite automobilį;
17:17 – jus gali užpulti chuliganai;
18:18 – būkite atsargūs kelyje;
19:19 – sėkmė visame kame;
20:02 – pasistenkite valdyti tave veiksmus ir emocijas. Galimas pyktis tarp sutuoktinių, ar su jūsų artimu žmogumi;
20:20 – laukia šeimyninis skandalas;
21:12 – laukia šeimos pagausėjimas, arba naujas projektas;
21:21 – ne už kalnų aistringas romanas;
22:22 – laukia įdomi pažintis;
23:23 – nenaudingi ryšiai;
23:32 – skirkite dėmesį savo sveikatai. Gali būti, kad artimiausiu laiku ji gali pablogėti.

 

Tai ar reikia tikėti pasikartojančiais skaičiais? Su jais mes susiduriame beveik kasdieną. Vieni juos pastebime atsitiktinai ant automobilių numerių, kiti bet kokioje situacijoje, o dažniausiai tai pasižiūrėjus į laikrodį. Kiekvienoje religijoje skaičiai turi savo mistinę reikšmę. Daugelyje Amerikos pastatuose nėra 13 aukšto. Po 11 iš karto seka 14. Kinijoje, Japonijoje ir Korėjoje nemėgsta skaičiaus „4“, todėl ten po 3 aukšto iš karto eina 5 aukštas. Italijoje baiminamasi penktadienio 17 dienos, Ispanijoje skaičių „4“ ir „44“, Vokietijoje garbinamas skaičius „15“ ir t.t.

 

Daugelis ginčijasi dėl skaičiaus „11“ reikšmės. Pagal indiškas religijas, yra 11 griaunančių Dievo įsikūnijimų, saulės aktyvumas pasireiškia kas 11 metų. Daugelis 2001 rugsėjo 11 dieną sieja kaip mistinę dieną, kada du lėktuvai įsirėžė į Niujorko dangoraižius dvynius. Reiso numeriai buvo 77 ir 11. Niujorkas randasi 11 Amerikos Valstijoje. Viena lėktuve buvo 92 keleiviai, 9+2=11, antrame skrido 65 keleiviai, 6+5=11. 2011 metų balandžio 11 dieną, nuo bombos sprogimo Minske metro sustojime, nukentėjo 203 žmonės, 15 žmonių žuvo, 2+3+1+5=11.

 

Nepaaiškinami sutapimai persekiojo žinomą vokiečių kompozitorių Vagnerį. Jis gimė 1813 metais, suma 13. 13 metų praleido emigracijoje. Parašė 13 operų. Jo iniciatyva buvo atidarytas teatras rugpjūčio 13 dieną. Mirė vasario 13 dieną. Kas tai sutapimas ar dėsningumas?

 

Yra tokia teorija, kad sutampantys ir bepasikartojantys skaičiai neturi jokios įtakos esantiems ar dar įvyksiantiems atsitikimams ar įvykiams. Skaičius – tai paprasčiausias raktas paleidžiantis įvykių grandinę. Viskas šiame pasaulyje yra cikliška ir todėl visi įvykiai pasikartoja, bet tiktai jau kitame lygmenyje. Kiekvienas veiksmas, turi pasekmes ateityje. Pagal teoretikų aiškinimus nėra nei praeities, nei dabarties, nei ateities. Laikas – tai tik išmatavimas ir jei už Visatos ribų Laiko nėra, tuomet mūsų Visata, praeitis ir ateitis yra visuma. Tai reiškia, kad visi atsitiktinumai – dėsningi. Taip yra teoretiškai, viskas kas turėjo įvykti – jau įvyko. Todėl ir bijoti kažkokių tai skaičių, paprasčiausias kvailumas.

 

Kai kurie žmonės 2018 metais laukia naujo žmogaus gimimo tokio kaip Napoleonas ar Hitleris. Visa tai aiškina taip, kad tarp Hitlerio ir Napoleono yra skaičius 129. Napoleonas gimė 1760 metais, Hitleris – 1889 metais. Skirtumas 129 metai. Hitleris į valdžią atėjo 1933 metais, Napoleonas – 1804 metais. Skirtumas 129 metai. Hitleris įžengė į Vieną 1941 m., o Napoleonas 1812 m. Napoleonas pralaimėjo 1816 m., Hitleris 1945 m. Abu į valdžią atėjo būdami 44 metų, Rusiją užpuolė kada jiems buvo po 52 metus, fiasko patyrė turėdami po 56 metus. 1889 m. Hitlerio gimimo metai + 129, lygu 2018 m. – nauja data gimimo naujo diktatoriaus.

 

Visa tai atrodo įspūdingai, tačiau jei nebūtų vieno „bet“. Napoleonas gimė ne 1760 m., o 1769 m. Reiškiasi jokių 129 metų nėra, todėl ir visi kiti faktai tai tik išsigalvojimas.

 

Kiekvienam žmogui bet koks skaičius gali tapti sėkmingas, dėsningas ir pranašiškas, o kitiems žmonės tas skaičius gali visiškai nieko nereikšti. Kiekvienas mes galime susirasti savo skaičių, kuris mus lydės visą gyvenimą, tegul tai bus buto ar namo numeris, gimimo data, ar pasikartojantis skaičius pasižiūrėjus į laikrodį. Gali būti, kad tai bus skaičiai nulemiantys jūsų Likimą, o gal ir ne. Niekas nežino teisingo atsakymo. Visi klystame. Todėl ieškokite savos Tiesos, savo Kelio, savo Laimės. Tik Jums patiems nuspręsti „Tikėti“, ar „Netikėti“.

 

Straipsnio autorius: Rektorius ez. m. dr. Mindaugas Stravinskas, ezoterinismokslas.lt

Rekomenduojami video:


2500
25 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ignas

Nenoriu tiket nes krito 7netai kas darosi galvoju parduotuvei 3 kart kryto septynetai pas tą pačią pardavėja 2 kartus kažkur dar išlindo 7 poto atsiminiau kaina koke buvo 7.07 galvojau loterijos bilietą reikia pirkt aišku nieko nepirkau po menesio galvoju reikia išaiškinti kas čia yra kas buvo kaip kas žodžių.ir kai kryto tie 7 aš savo elpasto netikrnau net poto nustojo krist 7 trbut tada nustojo kai elpasta pasitykrinau. O pasitykrines radau šaukimą į kariuomene rezervo kariams. Nes jau baigęs. O planai kitokie buvo. Dbr pasitykrinu u jau po visko ką tas 7.07 reikst galėjo gal kažką netyčia. O čia… Skaityti daugiau »

Tikras Draugas

XX:38?

Elix

Nu čia šitie paaiškinimai tai nesąmonė. Numerologija reik žiūrėt. Pvz, 555 – reiškia pokyčius, 999 – kažko pabaiga, 333 – apsireiškimą, manifestą. Kai kur apsaugą iš aukščiau. 111 – nauja pradžia ir panašiai. O šiaip kaip kažkas čia gerai parašė, kiekvienam skirtingai būna reikia stebėti dalykus.

Haha im gonna die

Aš matau visus šitus skaičius. Nera taip kad būtent viena ar du skaičius tuos pačius pastoviai matau bet visiškai kaip papuola. Prieš puse metų irgi taip pat buvo.. Buvo nustoja dabar vėl tie skaičiai tai 20:20 tai 14:14..ir VISI kiti..

žiniuonis

apytiksliai čia manau tiesa, aš gi ŽINIUONIS…

•••••

Man ir mano sesei ir draugei kartojasi skaičius 52, ką jis galėtų reikšti?

žiniuonis

ką žinau

Bara

Skaiciau kaip repa skaiciu reiksmes, bet vistiek linksma 0808 karjera 20 20 zmona bara.

Laiko dvasia

Ne straipsnis cia esme, o jus… Is jusu tikraja informacija pasisemi.

Laiko dvasia

Ne straipsnis cia esme, o jus… Komentarai zmoniu kurie raso ne del to, kad sulaukti sekmes is “savo” zinutes..

uzkniso

neziuriu i laikrodi,niekur neskubu,nieko neplanuoju. bet isvis negaliu i ji ziuret .. bus vienodi arba veidrodinis atspindys,jau keli metai diena is dienos,po daug kartu per diena.daug galvojau ka jie tai reiskia,gal reiktu rasytis nes per diena oho daug skaiciu,gal loterijos bilietas :DDD seip nebekreipiu demesio,bet tai nenormalu,kai vis paziuri i laikrodi visada vienodi ir kurie raso reiksmes valandu tai visiskas absurdas nes mat viskas tinka per diena:))

Taip pat skaitykite