Jūsų bioritmai

Manoma, kad žmogaus gyvenimas yra valdomas trijų ciklinių procesų, vadinamų bioritmais. Tie ciklai aprašo žmogaus fizinę būklę, emocinę būseną ir intelektą. Bioritmai charakterizuoja mūsų būklės pakilimus ir kritimus.

 

Ką reiškia bioritmų diagrama?

 

Kreivės svyruoja nuo -100% iki +100%. Dienomis, kai kreivė artėja prie -100%, patartina nesiimti su ta sritimi susijusios veiklos. Turėtų pasisekti tomis dienomis, kai kreivė artėja prie +100%. Dienomis, kai kreivė kerta ribą tarp neigiamos ir teigiamos fazės, gali būti jaučiama įtampa ir nuotaikų kaita.

 

Fizinis Ciklas: veikia fizinius kūno aspektus, įskaitant energijos lygį, atsparumą ir bendrą fizinę jėgą, ištvermę. Kokie simptomai vadinami teigiamais ir neigiamais Fiziniame cikle? Teigiamos krypties fiziniame cikle jausitės taip, lyg galėtumėte nuversti kalnus: fiziškai pasirengę jėgos ir ištvermės reikalaujančiose užduotyse. Visiškai atvirkščiai, vyraujant neigiamiems fiziniams bioritmams – jausitės išsekę, mažiau gyvybingi. Būtinai stebėkite šį ciklą, jeigu Jūsų gyvenime svarbų vaidmenį atlieka fizinių gebėjimų reikalaujanti veikla – sportas, darbas.

 

Emocinis ciklas: taip pat vadinamas “jautrumo ritmu”. Šis ciklas koordinuoja nervų sistemą. Kokie yra teigiamų ir neigiamų emocijų simptomai? Būdami teigiamos emocinės būsenos, jaučiatės itin kūrybingi, meilūs, šilti, tarpusavio santykiuose – atlapaširdžiai ir nuoširdūs. Vyraujant neigiamoms emocijoms, mažiau bendraujate ir jaučiatės nusivylę, prastos nuotaikos, sudirgę ir irzlūs kasdieniams dalykams.

 

Intelektinis Ciklas: kilęs iš smegenų veiklos. Kokie simptomai yra teigiami ir neigiami intelektiniame cikle? Teigiamos intelektinis ciklas pasireiškia greita žmogaus intelektine reakcija: esate imlūs priimti ir suprasti naujas idėjas, teorijas ir metodus. Neigiamas intelektinis ciklas susijęs su sunkumais suvokiant, mokantis ir įsisavinant kažką nauja.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bioritmai – tai kiekvienam žmogui savita organizmo protinių, emocinių ir fizinių pojūčių kaita. Jie, kartodamiesi vienodais intervalais, lydi mus visą gyvenimą. Tai savotiška organizmo saugos sistema, neleidžianti pervargti ir išsekti. Išsiaiškinti savo bioritmus verta dėl to, kad galėtum lengviau prisitaikyti prie savo darbingumo, nuotaikų, gebėjimo susikaupti kaitos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš tikrųjų juk nėra blogų ar gerų dienų. Viskas priklauso nuo tavo požiūrio ir sugebėjimo prisitaikyti prie to, kas lemta gamtos. Jeigu laukia svarbus darbas ar reikšmingas įvykis, kurio datą gali nustatyti pats, peržvelk savo bioritmų ir išsirink sėkmingiausią dieną – kai visi bioritmai yra kilimo fazėje. Ką gali žinoti – gal tai iš tikrųjų padės?

 

Jeigu svarbaus įvykio datos negali pasirinkti, o tavo bioritmai tuo metu yra leidimosi stadijoje, paprasčiausiai pasistenk atitinkamai nusiteikti. Iš anksto žinodamas, kad tuo metu prasčiau jausiesi, būsi dirglesnis ar labiau išsiblaškęs, lengviau išvengsi nesusipratimų ir netikėtumų.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Loxinator

Pieva.:D višiškai klaidingai:)) fizine ir emocine bukle abu -99% nors sportuoju kasdien ir savijauta belekokia gera.:D tai, some shit cia. :)

Agronautas

Skeptikai atkreipkit demesy i tai kad diena veliau ar anskciau parasius keiciasi ne zymiai procentai, savaite taip pat, vadinasi bioritmai sieja zmones ne tiek individualiai su kiekvieno savybemis, bet su aplinka ir kokios tos dienos bukle, kaip astrologijoje pagal zvaigzdes kinta charakterio savybes, nuotaikos ir t.t taip ir cionais, tik kurkas glausciau ir aiskiu daznumu.

thairajus

Justi Cia px kad tau ka rodo

Owldies666

Vieno dalyko nesuprantu. Kaip šitie bioritmai gali parodyti individualaus asmens būseną, jei yra daug žmonių gimę tais pačiais metais, mėnesį ir dieną? Negali vienodi bioritmai tiems žmonėms būti.
O šiaip labai įdomus reikalas. Kiti šaltiniai man rodo vos ne tokią pačią informaciją, kai kurie skaičiai skiriasi 1%.

rozyte

Nesamones kazkokios,neverta demesio

Vilija

Noriu žinoti vardo prasme

Kraftas

Taip, jus visiskai teisus :/ Gaunu informacija, kad jus visiskai neislavine savo mastysenos, bioritmai puikiai parode tavo tuometine busena Justi. Vien is tavo vardo parasimo, matosi kas tavo intelektualinis lygis isties yra -98

Sios programeles atsakymas puikiai atitinka mano bioritmus. 1+

blet

O man siandien egzas tinklu :D o as durnas ir kiauras kaip retis pagal pateikta informacija:D

Justis

Pagal ta diagrama šiandien aš biški durnas -Fizinis -39 -Emocinis -78 – Intelektualinis -98

Taip pat skaitykite