Miegas, sapnai ir siela (III dalis)

sapnaisielaIštraukos iš L. Seklitovos knygos “Siela ir jos sudarymo paslaptys”

 

Antrąją dalį skaitykite čia.

 

Kodėl egzistuoja žmonės, kurie niekada nemato sapnų?

 

Žemėje egzistuoja žmonės, kuriems nereikia sapnų, tai yra dieninės informacijos perdirbimas vyksta be sapnų.

 

O kas tai per ypatumai, dėl kurių jie nemato sapnų?

 

Kita žmogaus konstrukcija. Nebūtinai viskas turi būti standartiška. Pas tokius žmones jau pakankamai gyvenimiškos patirties, sielos ir atminties formavimui.

 

Tai labiau subrendusios sielos, nei tos kurios mato sapnus?

 

Ne. Pas juos apie sapnus nesuveikia atmintis, kadangi sapnai praleidžiami pro tokį subtilų kūną, kuris nesusijęs su žmogaus atmintimi, tai yra duotuoju atveju sapnai nepraeina per žemiškos atminties bloką. Todėl galima sakyti, kad pas tokius žmones, kurie nemato sapnų, labai silpnas jų sielų ryšys su materialiu apvalkalu ir tie signalai, arba tie įspūdžiai, kurie gaunami sapnuose, nenueina iki fizinio kūno atminties blokų.

 

Ar tai susiję su aukštu, ar atvirkščiai su žemu sielos išsivystymu?

 

Ne, nesusiję. Tokio žmogaus sudarymo konstrukcija išskaičiuota dviems paralelėms programoms, nesurištoms tarp savęs atmintimi. Viena programa eina sapne, kita – realiame gyvenime. Ir tai, ką žmogus daro sapne, ta patirtis, kurią jis jame įgyja, turi būti išnešta į pasąmoninį lygį, tai yra sapno žmogus neatsimins, bet tai, ką siela įgijo situacijose, ant tiek tampriai turi užsifiksuoti sielos charakteryje, tiksliau vidinėse subtiliose konstrukcijose, kad paprastame gyvenime žmogus jau negalės kartoti tų pačių klaidų, kurias darė sapne. Tame ir yra eksperimento švarumas. Pas tokį žmogų netgi gali būti vienodos situacijos sapne ir tikrovėje. Ir jis, neatsimindamas dienos rezultatų, neturi kartoti tų pačių klaidų sapne.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vadinasi žmonių, be sapnų, nebūna?

 

Ne. Visi mato sapnus, skirtumas tik tame, kad vieni juos atsimena, kiti – ne. Bet kuriuo atveju vyksta sielos patirties ir žinių kaupimas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodėl ne visi žmonės mato pranašiškus sapnus?

 

Ne visiems žmonėms jie reikalingi. Žmonės skirtingi: vieniems reikia matyti tai, kas jų laukia ateityje, kitiems – ne. Kai kurioms asmenybėms atvirkščiai, Nurodantysis labai dažnai siunčia pranašiškus sapnus, kada mato, jog globotinis domisi informacija, perduota sapnuose ir kas kartą stengiasi ją išanalizuoti, pamatyti analogiškas situacijos įprastame gyvenime. Visa tai sulyginant žmogus vystosi. Todėl Nurodantysis stengiasi jam duoti įvairius pranašiškus sapnus.

 

O ką reiškia pasikartojantys sapnai?

 

Iš esmės, pasikartojantys irgi reiškia pranašiškus sapnus. Paprastai, jie duodami žymiai anksčiau prieš būsimus įvykius. Bet žmogus iš karto intuityviai jaučia duotojo sapno ypatingumą, bando suprasti, ką gi jis išreiškia ir kokie įvykiai seks po jo. Kadangi tie įvykiai ištempti laike, tai paprastai žmogus užmiršta apie savo pranašišką sapną. Ir artėjant tam momentui, Nurodantysis siunčia dar vieną tokį pat sapną savo globotiniui, po to žmogus pastebi, kad tas, kas atspindėta sapne, realizavosi gyvenime. Pagal laiką tai gali būti ištemptą 10-20 metų.

 

Tokiu būdu sustiprinamas žmogaus tikėjimas į kažką ypatinga, Aukštesnių lygių buvimą ir jis pradeda domėtis ne tik fizinėmis žiniomis, bet ir ezoterinėmis, mistinėmis – vienu žodžiu, ieškoti atsakymo už matomo pasaulio ribų. O tai labai svarbu mastančiam žmogui, jis išeina iš aklavietės, į kurį įvaro švaraus materializmo intelektas. Evoliuciniu atžvilgiu jaunos, nesubrendusios sielos, paprastai yra aršūs materialistai ir tiki tik tuo, ką gali pačiupinėti. Žymiai labiau subrendusios sielos, savo reinkarnacijų patirties dėka, jau pradeda suprasti, kad be matomojo pasaulio egzistuoja ir nematomas.

 

Kaip žmogus gali atskirti išorinį sapną nuo paprasto kasdieninio?

 

Tik per intuiciją. Siela, jei ji pakankamai išsivysčiusi, turi jausti gauto sapno reikšmingumą, palyginus su kitais. bet reikia pasakyti ir tai, kad tuščių sapnų nebūna, kadangi visi jie atstovauja tą sritį, kurioje dirba ir tobulėja siela.

 

Jei žmogui dažnai sapnuojasi stichinės nelaimės, potvyniai, gaisrai, kurių jis gyvenime niekada nematė, kam yra skirti tokie sapnai?

 

Tai reiškia. Kad žmogus sapne praeina antrą programą. Sakysime, gyvenime jam nereikia praeiti baisias katastrofas, avarijas ir panašiai tam, kad nesuluošinti kūno ir išsaugoti fizinį kūną sveiku, todėl duotuosius įvykius jis praeina tik sapne. Tai analogiška tam, kaip žmogus pažino kitas šalis, žiūrėdamas kino filmus. Patirtis gauna, kadangi siela reaguoja į įvykius, priklausomai nuo asmenybės charakterio savybių: pasimeta, bijo, arba šaltakraujiškai ieško sprendimo iš susidariusios situacijos. Siela mokosi nepasimesti katastrofų periodu. Jeigu siela jau turėjo tokią patirtį sapne, tai jai bus lengviau veikti realiose kritinėse situacijose. Sapnuose gauta sielos patirtis, taip pat turi didelės reikšmės žmogaus charakterio formavimuisi. Tokiu būdu, jeigu žmogui dažnai sapnuojasi katastrofos, avarijos ir panašiai, tai reiškia – jo fizinį kūną saugo, kad jis nenukentėtų. Ir jis gali gyventi du gyvenimus, visiškai skirtingus, sapne ir tikrovėje.

 

Ar būna sapnuose paveikslėliai iš praeito, buvusio gyvenimo?

 

Būna ir pakankamai dažnai. Tikrinama žmogaus atitikimas kokiems tai atitinkamiems parametrams dabartiniame gyvenime ir praeitame, sulyginama – ant kiek jis pakilo savo vystymesi.

 

Ar galima atskirti sapnus iš praeito gyvenimo ir dabarties?

 

Tai duota ne visiems žmonėms. Kai kurie gali, kai kurie – ne. Viskas priklauso nuo žmogaus pastabumo, nuo jo sugebėjimo analizuoti tai ką pamatė. Bet kai kuriems žmonėms praeitus gyvenimus nerodo, taip kad tai irgi reikia įvertinti.

 

Kokiu organu žmogus mato sapnus, jei regėjimas ir akys priklauso materialiam kūnui, o siela – išskrido?

 

Galima sakyti – sielos akimis. Pas visus apvalkalus yra savo regėjimas, jų konstrukcijos gerai įdirbtos.

 

Ar yra žemėje būtybės, kurios niekada nemiega?

 

Ne, visos fizinės būtybės, vienokiu ar kitokiu būdu miega. To reikalauja jų organizmas. Kad pilnai nemiegotų, tokių nėra. Jeigu žmogus randa tokių gyvūnų, tai reiškia kad jis juos nepakankamai išstudijavo.

 

Ar yra kitose planetose būtybių, kurios nemiega?

 

Taip yra, bet kaip taisyklė, jų gyvenimas trečdaliu trumpesnis. Jūsų fiziniam kūnui išskiriama vienokio pajėgumo energija. Jiems išskiriama irgi, bet kitokio pajėgumo.

 

Ar miega būtybės subtiliuose lygiuose?

 

Žiūrint kokiuose subtiliuose. Subtilūs apvalkalai nereikalauja poilsio, kaip fiziniai apvalkalai ir būtybės, pradedant nuo Nurodančiųjų, niekada nemiega. Jie visada dirba.

 

Kas tai yra letarginis miegas, kai žmonės užmiega keletai mėnesių ar metų?

 

Letarginis miegas prasideda kai siela yra kitame pasaulyje. Ji išskrenda iš kūno, bet ryšys su juo išlieka ir todėl, pakrovimas energijomis, iš subtilių apvalkalų, tęsiasi. Todėl, siela, esanti sapne, nežūsta. Tai yra tokia žmogaus programa. Priežastis slepiasi stipriuose sielos įspūdžiuose. Žmogus negali atlaikyti gyvenimiškų situacijų, dėl savo emocijų, kurios gali atvesti jį prie mirties. Todėl, jo situacijos pernešamos į šiek tiek kitokį pasaulį, kur jis jas praeina be žymaus kenkimo savo gyvybei. Svarbiausia – duotasis žmogus turi įvykdyti savo programą iki pabaigos ir įdirbti žemiško tipo energijas.

 

Bet juk būna, kad juos pagal klaidą palaidoja?

 

Taip būna, bet tai jau žmonių klaidos

 

Pabaiga.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kikas

Dr.Maiklas Niutonas (Newton), tyrimejantis zmones, hipnozes pagalba panardina zmogu i auksciausia transo busena ir galiausiai susisiekia su to zmogaus siela. Ir siuo atveju manau alternatyvi situacija,ka domina,yra 3 knygos ” sielu kelione,sielu lemtis,gyvenimas tarp gyvenimu”

napalmas

tai autore ir pateikia atsakymus.

rutulys

Tos ištraukos pateiktos interviu forma. Jei teisingai suprantu, klausinėja knygos autorė? O kas pateikia atsakymus?

Taip pat skaitykite