Ko reikia sėkmingam astraliniam skrydžiui?

Šventoje indų knygoje Rigvedoje, parašytoje prieš 4000 metų, pasakyta, kad žmogus panašus į vežiką. Vežimas yra jo fizinis kūnas, o vežikas – jo tikrasis “aš”, dvasia, siela arba visatos gyvybės jėga. Norint atlikti astralines keliones, pirmiausia reikia išsiaiškinti skirtumą tarp žmogaus sielos ir fizinio kūno.

 

Astralinės teorijos projekcija pagrįsta teiginiu, kad žmogus turi du kūnus: fizinį, kuris auga, sensta bei miršta ir jo antrininką – astralinį kūną. Būtent astralinis kūnas gali visiškai sąmoningai palikti fizinį pavidalą ir stebėti jį iš šalies. Nesąmoningai mes paliekame savo fizinį kūną sapne, kai visiškai atsipalaiduojame, nekontroliuojame savęs ir miegame.

 

Sugebėjimas keliauti astrale suteiks jums daug privalumų. Pirmiausia, jūs galėsite pažvelgti į pasaulį kitomis akimis: prieš jus atsivers nauji pasaulio kūrimo horizontai. Suvokę, kad protas gali egzistuoti ne kūne, jus suprasite, kad dvasia yra nemirtinga ir nereikia rūpintis, kas bus su jos pavidalu.

 

Savo nemirtingumo suvokimas yra tik pirmas žingsnis nepaprastos kelionės link. Pirmos kelionės metu naujokas gali susidurti su įvairiomis kliūtimis, taip pat išsigąsti. Dažniausiai naujokai bijo, kad jiems nepavyks grįžti į savo kūną. Ši baimė nepagrįsta. Kai jūs einate miegoti, jus nebijote, nes žinote, kad prabusite. Tas pat vyksta ir astralinės kelionės metu. Dažnai jūsų astralinė kelionė nutrūksta prieš jūsų norą ir jus priverstinai grąžinami į fizinį kūną.

 

Palyginkite, kai jus ryte prabundate patys ir kai jus pažadina žadintuvas. Kai kurie naujokai bijo, kad gali mirti astralinės kelionės metu. Tai mirties baimė. Tačiau nereikia pamiršti, kad astralinės kelionės metu eterinis antrininkas (kaip ir sapne) palaiko tiesioginį ryšį su fiziniu kūnu energetiškai elastiniu ir begaliniai ilgu “siūlu”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nereikia bijoti, kad šis “jungiantis siūlas” bus fiziškai pažeistas, nes jo substancija skiriasi nuo tvirto fizinio kūno struktūros. Kai kas galvoja, kad astralinės kelionės metu gali sustoti širdis ar kvėpavimas. Taip niekuomet neatsitiks, nors priimta galvoti, kad išėjus astraliniam kūnui temperatūra truputį pakyla (tas pat vyksta ir gilaus miego metu), visi pagrindiniai gyvybiniai organai toliau dirba normaliu ritmu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai, kad galite patekti į keblią padėtį, jūsų neturėtų bauginti. Bet kuriuo momentu jūs galite grįžti į savo kūną per kelias sekundes. Prisiminkite: vos pajutęs pavojų, astralinis antrininkas tuoj pat grįžta į fizinį kūną. Ir vis dėlto, jeigu jus įkyriai persekioja neramios mintys (baimė ar pan.), pirmiausia pamėginkite nuo jų išsivaduoti ir tik po to pradėkite studijuoti astralinės kelionės techniką.

 

Egzistuoja ir kitos priežastys, trukdančios astraliniam išėjimui. Viena jų – per sotus pietūs. Tomis dienomis, kai vyksta astralinės kelionės, reikėtų apriboti savo racioną, nes maisto virškinimas sunaudoja daug energijos. Pilnu skrandžiu žmogus greičiau užmigs, nei pradės astralinę kelionę. Vykstant į astralinę kelionę, nereikia valgyti mėsos, geriau vengti riebaus maisto.

 

Galima valgyti žuvį. Reikia atsisakyti alkoholio, narkotikų, cigarečių, nes šie svaigalai trukdo išeiti astraliniam kūnui. Tiems, kurie pripratę prie cigarečių ar kavos, reikia šito atsisakyti nors tris valandas iki seanso. Astralinė kelionė netinka širdininkams ir kitiems sunkiems ligoniams. Teigiama, kad sergantys mirtina liga žmonės, palyginus su sveikais, turi padidintą sugebėjimą psichometrijai, mūsų atveju – astralinei kelionei.

 

Prieš astralinės kelionės seansą galima eiti pasivaikščioti ir pasistengti susikaupti. Pirma būtina sąlyga astralinei kelionei – stiprus noras, įsitikinimas, kad tai galima padaryti. Prieš seansą reikia vengti bet kokio susierzinimo. Geriau tuo užsiimti naktį, kai visi miega, išjungti telefoną. Bet koks pašalinis poveikis gali jums sutrukdyti. Kambaryje turėtų būti ne mažesnė nei +20°C temperatūra.

 

Drabužiai turi būti laisvi ir patogūs. Laikinai pamirškite visas problemas ir rūpesčius. Jeigu nepavyksta pamiršti, tai jų sprendimą reikia atidėti po seanso. Po to reikia nusiteikti pozityviai. Reikia atsipalaiduoti, pamiršti baimes ir laukti seanso pradžios. Atsipalaiduoti galima klausantis muzikos. Atsisėskite patogiai, užmerkite akis ir klausykitės muzikos.

 

Prieš kelionę reikia žinoti, kur jūs norite nukeliauti. Kadangi jūsų nevaržo fizinio kūno apribojimai, galima paprasčiausiai nuspręsti ir per kelias sekundes atsidurti ten, kur jūs norite. Kaip matote, viskas labai paprasta. Daugelis žmonių, kurie reguliariai atlieka astralines keliones, laikosi sveiko gyvenimo būdo ir astraliniai skrydžiai praturtina jų gyvenimą.

 

Astralinės kelionės praktikoje yra keli momentai, į kuriuos reikėtų atkreipti ypatingą dėmesį. Niekuomet nemėginkite keliauti astralu blogu oru: kai pučia stiprus vėjas, lyja lietus, girdėti griaustinis, smarkiai sninga, t. y. kai būna padidėjusi drėgmė. Geriau palaukti gero oro, ir jūsų astralinės kelionės sėkmė garantuota. Daugelis žmonių galvoja, kad pradėti kelionę geriausia gulint lovoje. Tai logiška, nes visos spontaniškos kelionės vyksta miego metu.

 

Tačiau geriausia pirmąją kelionę atlikti sėdint patogiame krėsle. Taip reikėtų padaryti todėl, kad lova asocijuojasi su miegu ir būtų nedovanotina užmigti, kai atsipalaidavę ruošiatės kelionei. Iš atliktų bandymų tapo aišku, kad sėdint išeiti į astralą yra žymiai geriau ir greičiau. Šalia krėslo padėkite bloknotą ir pieštuką, kad grįžę iš kelionės iš karto užrašytumėte savo įspūdžius. Kartais astralinė patirtis būna tokia įspūdinga ir turtinga, kad prisiminimai lieka ilgam. Tačiau kartais prisiminimai gali išsisklaidyti kaip ir sapnas.

 

Prieš vykstant į kelionę reikia atlikti kūno apsaugos ritualą. Kaip mes jau minėjome, daugeliu atveju tai daryti visiškai nėra jokios būtinybės. Tačiau norėdami visiškai užtikrinti kūno saugumą, atlikite vieną iš žemiau išvardintų apeigų. Visi ritualai turi vieną tikslą, todėl ir pavadinimas vienas: “Psichinė apsauga”.

 

Čia jau naudojami baltosios magijos elementai. Daugeliu atvejų naudojama vanduo ir druska. Druskos kristalai atitinka žemės elementus, jie gerai sugeria neigiamą energiją ir informaciją, o vanduo atitinka paralelinį “psichinį” pasaulį ir gerai nuplauna visą neigiamą “purvą”. Taigi, prieš kelionę būtų gerai išsimaudyti sūriame vandenyje. Maudantis reikia galvoti apie apsaugą, kurią atlieka sūrus vanduo. Išsimaudę ištrinkite kūną šiukščiu rankšluosčiu ir vykite į astralą apsirengę laisvais drabužiais.

 

Vandenį ir druską galima naudoti ir kitu būdu. Kartais druska dedama keturiose vietose, kurios simbolizuoja keturias pasaulio puses. Galima druska išbarstyti įsivaizduojamą apsaugos ratą. Indelį su vandeniu pastatykite už rato. Galima ir atvirkščiai, pašlakstyti vandenį Įsivaizduojamame rate, o lėkštutę su druska padėkite už rato.

 

Būtų gerai, kad už rato ribų degtų pašventinta žvakė. Galima uždegti keturias žvakes keturiose pasaulio pusėse ir ištarti trumpą maldą ar mantrą “AUM” ar “OM”. Kuriant įsivaizduojamą apsaugą galima pasinaudoti balta šviesa. Galima įsivaizduoti, kaip šviesa jus apgaubia, o po to prasiskverbia į kiekvieną kūno ląstelę. Tuo metu, kai šviesos apsauga pasilieka su fiziniu kūnu, jūs pasiimsite jos dalelę į astralinę kelionę.

 

Perskaitę ankstesnes rekomendacijas sėkmingam astraliniam skrydžiui, toliau pereisime prie praktinės dalies.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
įdomu

Sveiki, gal galit pasakyti ar įmanoma nusikelti tenai kur jau esi buvęs? Ir būti tenai ne vieną dieną, o diena po dienos keisti? nu nemoku paaiškinti :D

Verona

Įmanoma viskas..

aakona

Galit man paaiskinti, kodel man neiseina pakilti nuo kuno? as bunu pilnai atsipalaidavus jauciu tas vibracijas netgi nusiprausiau tuo suriu vandeniu jauciu nora pakilti nuo kuno kartoju tuos dalykus galvoje be to nebijau pakilti ir vistiek neiseina ;/

zalia.arbata

Išjunk emocijas. Turi jausti visišką ramybę, tokią, lyg iš vis neegzistuotum. Kūnas taip pat turi būt VISIŠKAI atpalaiduotas.

Saule

Mani niekados negirdejai apie astralinius skrydzius? ;o Mazai ta tematika duomiesi, paskaityk daugiau apie OOBE, LD ;)

Manis

Wow,kazin cia tiesa?

Taip pat skaitykite