Mirusį žmogų kitame pasaulyje pasitinka artimieji ir draugai


Žmonės, turintys beveik mirties patirties, pasakoja, kad po mirties juos sutiko anksčiau mirę artimieji ir draugai.

 

Virginie R. iš Prancūzijos pasakojo, kad ją sutiko jaunesnysis brolis. Jis mirė nuo leukemijos, kai jam buvo 12 metų. Moteris pridūrė, kad artėjo prie baltos šviesos, kuri buvo didelio tunelio gale. Šviesa buvo nepaprastai ryški. Jaunesnysis Virginie brolis Philipas, miręs prieš 12 metų, paėmė ją už rankos ir nuvedė į šviesą. Tada labai garsus balsas paklausė moters, kodėl ji nori mirti. Ji atsakė, kad priežastis buvo brolio mirtis.

 

Dar vienas asmuo – Williamas S., kuris buvo sužeistas per autoavariją, pasakė kažką panašaus. Jis sutiko mirusią močiutę, kuri stovėjo tiesiai prieš ryškiai baltą šviesą. Jis taip pat pastebėjo dar keletą figūrų šone. Močiutė vyrui davė pasirinkimą. Jis galėjo eiti su ja arba grįžti. Ji taip pat pridūrė, kad jei jis pasiliks, tada viskas bus gerai, o jei jis nuspręs grįžti atgal, tada ši patirtis jam bus sunkiausia per visą gyvenimą.

 

Lauren K., partrenkta automobilio, paliko kūną ir visiškai pasinėrė į baltą šviesą. Tą pačią akimirką prieš ją pasirodė miręs senelis, kuris taip pat pateikė mergaitei pasirinkimą. Ji turėjo nuspręsti, ar ji nori grįžti, ar išvykti su juo.

 

Yra daugybė panašių pavyzdžių. Daugelis žmonių, patyrusių beveik mirtį, kalba apie ryškios baltos šviesos ir pakeliui į savo artimųjų ratą, kurie pasirinko juos.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Araga

Tikrai yra ne tik tunelis daug daugiau esu gavęs tiek žinių per operacijas tiek sapnuose tiek real paaiškino kad daug kas nesupras to nereikia aiškint bet visi mirė yra ten kur gyviems negalima. Mano artimas pasakė ka paaukojo kad galėtų pasakyt kaip viskas vyksta. Gaunu pamokų ir iš angelų ir žinau kada žmonės miršta tik ne visada koks žinau tik kad moteris ar vyras ir tiek. Tokiu žmonių nėra kaip aš visi skirtingi bet viskas egzistuoja tiek dievo pasaulis nesvarbu kaip ji vadinat ir tikit ar ne. Jūsų lemtis visada yra parašyta. Nenoriu daug pasakot nes labai plati tema daug… Skaityti daugiau »

Niekas

galima matyti į priek5į tik savo protui rekia sukurti-užduti tan tikras sąlygas,plius valia,ryžtas,tikėjimas…

Taip pat skaitykite