Pasirinkite vieną simbolį, ir sužinokite savo didžiausią nuodėmę!

Mes visi turime trūkumų. Nuodėmės yra mūsų gyvenimo dalis, tai atskleidžia mūsų mūsų vidinius bruožus, pasirinkite vieną iš 7 simbolių ir sužinokite, savo “nuodėmes”.

 

Simbolis nr. 1

 

Kai pykstate atsiskleidžia jumyse tūnantis žvėris, kurio jūs nekontroliuojate. Jums tai labai kenksminga, nes tai neleidžia jums racionaliai mąstyti ir kerta jūsų moralės ribas. Jei tai tiesa, reiškia, kad jūs turite demoną viduje. Jis slepisasi jūsų pyktyje. Dažniausiai savo pyktį kontroliuojate, bet kai jis pradeda valdyti jus, jūs tampate bejėgiai

 

Simbolis nr. 2

 

Yra didelis skirtumas tarp skanaus maisto mėgimo ir apsisvaiginimo nuodėmės. “Mėgti maistą nieko blogo, tačiau perdėtai dievinti, yra kenksminga.” Atsižvelgiant į tai, jūs esate savaime destruktyvus. Jei ir toliau vartosite daugiau maisto nei reikalauja jūsų kūnas, jūs savo tikrajį “Aš” ir niekas jums nebegalės padėti.

 

Simbolis nr. 3

 

Mes dažnai mėgstame patinginiauti, manydami kad ilsimės, bet tinginystė nėra poilsis. Tai tik maistas ir miegas. Tai daro jus neveiksmingu ir parodo, kad esate savanaudis. Prie savanaudiškumo greitai priprantama, ir sunku jo atsisakyti.

 

Simbolis nr. 4

 

Garbė tiems kurie kuria ne sau, bet kitiems, nesitikint grąžos. Tai nėra lengva, bet įmanoma. Jūs savanaudis. Godumas priskiriamas mažai išsilavinusiems žmonėms, kurie rūpinasi tik materialiais dalykais, ar prabanga. Gera žinia ta, kad pamažu jums pavyksta to atsikratyti, einate teisingu keliu, nors ir nelengva, žinokite permainos jus stebins!

 

Simbolis nr. 5

 

Pavydas – neviltis, kurią sukelia kito žmogaus laimė. Tai veikia jūsų pasitikėjimą savimi. Jei kitas žmogus yra laimingas, tai nėra pagrindo būti piktam, nes jūs nieko negalite pakeisti. Pavydumas kaip nuodėmė reiškia, kad jūs keliaujate į kažką be tinkamo pamato. Jūs nevaldote savo minčių ir savo gyvenimo, norėdami tai pakeisti turite apsisukti. Tik grįžę atgal ir ištaisę klaidas, jūs sugrįšite į savo tikrajį kelią.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Simbolis nr. 6

 

Pernelyg didelis pasididžiavimas yra priešpaskutinis žingsnis sielvarto link. Jei jūsų nuodėmė yra savęs kėlimas virš visų kitų, tai reiškia, kad jūs teisiate žmones pagal savo įstatymus ir, manydami, kad jie yra žemesni nei jūs, jų nepripažįstate. Jei tęsite savo tuštybės kelią, galite prarasti visą kas “tikra”. Tik laiku susiėmę ir neatsigręždami atgal galite visą tai pakeisti, laikui bėgant gali tapti per vėlu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Simbolis nr. 7

 

Seksas, vienas iš primityvių instinktų, tai atspindi labai paviršutinišką jūsų asmenybės aspektą. Jei šis troškimas jus užvaldęs, tai reiškia, kad jūsų kūnas valdo jus daugiau nei protas. Jis riboja jūsų pažintinį augimą ir verčia jus trokšti daugiau fizinio malonumo, kuris gali būti pavojingas kitiems. Skirkite daugiau laiko savęs pažinimui.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Steel

”Jis slepisasi jūsų pyktyje.” :))))

Taip pat skaitykite