Ligos kylančios dėl čakrų pažeidimo – kaip to išvengti?

Čakros atlieka dvejopą funkciją. Viena vertus, jos energija maitina žmogaus kūno organus. Jeigu čakra nedirba, tam tikri organai negauna pakankamai maitinimo ir jie suserga, rašo gyvenimokodas.lt.

 

Kita vertus, čakros charakterizuoja žmogaus dalyvavimo įvairiose gyvenimo srityse lygį. Todėl jeigu žmogus teikia nepakankamai arba per daug reikšmės kokiai nors gyvenimo sričiai, atitinkama čakra deformuosis.

 

Ką žinome? Žinome, kokį mūsų organą skauda. Taigi mes galime nustatyti, kokia čakra neaprūpina šio organo maitinimu. Žinodami, kokia čakra yra deformuota, pagal čakrų funkcijų lentelę lengvai suprasime, kokioje gyvenimo srityje mes nusižengiame. O tada jau nesunku suvokti, už kokias idealizacijas arba klaidingus įsitikinimus mus šios ligos pagalba “auklėja”.

 

Psichinės čakrų funkcijos (pagal B.Brennan duomenis)

 

Čakros numeris Čakros funkcijos
1 Fizinė energija, valia gyventi, fizinė potencija. Pasitikėjimas ateitimi.Gyvenimo Žemėje nepalaužiamas pojūtis.
2  p Meilė priešingai lyčiai, jausminis pasitenkinimas, seksualumas.
2  u Lytinės energijos atsargos, lytinis potraukis.
3 p Dvasinė išmintis, savo vietos Visatoje suvokimas, valia, emocijų ir vaizduotės valdymas.
3 u Siekimas būti sveikam, gydymo gabumai.
4 p Meilė žmonėms ir visam, kas gyva, atvirumas, jausmingumas.
4 u Ryžtas pertvarkyti aplinkinį pasaulį, jo pajungimas savo sprendimams (veiklai).
5 p Sugebėjimas savarankiškai patenkinti savo poreikius. Sugebėjimas suvokti, ką duoda pasaulis.
5 u Savo asmenybės įtvirtinimas visuomeniniame ir profesiniame gyvenime. Savo priklausymo profesinei aplinkai suvokimas. Pasitenkinimas darbu.
6 p Sugebėjimas įsisavinti idėjas ir koncepcijas, suvienyti, numatyti. Intuicija.
6 u Sugebėjimas praktiškai įgyvendinti idėjas, veikla fiziniame pasaulyje.
7 Dvasingumas, religingumas, ryšys su Aukštosiomis jėgomis. Nesunku pastebėti, kad čakros apima beveik visas žmogaus gyvenimo sritis. Todėl čakrų būsena atspindi tam tikros srities žmogaus veiklos būseną.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Ligos kylančios dėl čakrų pažeidimo

 

Pirmosios čakros pažeidimo ženklas gali būti niūrumas ir gyvuliška baimė. Atsiranda psichologinis nepasitenkinimas ir nepasitikėjimas savimi. Vėliau pasireiškia dirglumas ir tiesiosios žarnos arba atraminio aparato judėjimo ligos.

 

Jeigu pažeidžiama antroji čakra, tai pirmieji požymiai gali būti vidinis diskonfortas ir seksualinė neurozė. Vėliau sutrinka šlapimo ir lytinė sistemos, žarnynas, o taip pat prarandama galimybė palikti po savęs sveikus palikuonius.

 

Pažeista trečioji čakra sąlygoja diskonfortą saulės rezginio srityje ir pavojaus jausmą. Po to ima kankinti skrandžio, inkstų, tulžies pūslės susirgimai, vegetatyvinės nervų sistemos sutrikimai.

 

Kai pažeista ketvirtoji čakra, kyla depresinė reakcija ir širdies bei kraujagyslių sistemos sutrikimų.

 

Esant penktosios čakros pažeidimui, žmogus jaučia diskomfortą priekinėje kaklo dalyje, padidėja jo emocionalus nestabilumas, sumažėja kūrybiniai sugebėjimai ir estetinė nuovoka. Vėliau susergama kvėpavimo ir virškinimo srities (ryklė ir stemplė), balso stygų, skydliaukės ir poskydinių liaukų ligomis.

 

Šeštosios čakros pažeidimas sąlygoja funkcinį centrinės nervų sistemos išsibalansavimą, psichines ligas (apatinės galvos smegenų dalies pažeidimas), pakenkia mąstymui, intelektui, valiai. Po to atsiranda kairiosios akies, ausų arba nosies susirgimų.

 

Kai pažeidžiama septintoji čakra, visų pirma kenčia viršutinė smegenų dalis ir dešinioji akis, suvokimas tampa primityvus, sumažėja dvasingumas ir intuicija.

 

Šaltinis: gyvenimokodas.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Eleonora

Visos kaip visos cakros… Bet jeigu pažeista pirma tada jau kapec… Tai kada žmogaus jau niekas nelaiko šitoje žemėje… Potencialus savižudžiai ir mirtininkai

Eleonora

Pažeistos visos mano cakros

Hmm

Neteisingas paveikslėlis… čakrą sutampanti su skydliauke – žydra, taip ir yra. Aukščiau čakra “trečiosios” akies vietoje – mėlyna, o purpurinė (violetinė) pačiame viršugalvyje…

Kamera

– visi čia aprašyti “čakrų susirgimai” yra iš įvairių psichikos sutrikimų srities?

Hmm

Ne tik. Pasiskaityk dar. O šiaip visos čakros sutampa su edokrininės sistemos centrais…

Taip pat skaitykite