Rimtas parapsichologės perspėjimas: nežaiskite su dvasių kvietimais

smekla-dvasia-spiritTraukti kortas ar užsukti į būrėjos saloną – tik vienas iš būdų kuriais kartais naudojasi žmonės, kai jiems labai rūpi sužinoti atsakymą į kokį nors neapsakomai svarbų klausimą.

 

Patikėjote tuo, ką išgirdote, ar ne, išsipildys ar neišsipildys – ne taip svarbu. Svarbiausia – smagiai pažaidėme ir smalsumą patenkinome. Bet kartais žaidimų, kuriais naudojasi žmonės, norintys praskleisti ateities uždangą, pasekmės, anot parapsichologų, neprognozuojamos ir gali ne juokais išgąsdinti.

 

Pasak jų, pavyzdžiui, sukdami lėkštelę su ant jos nupiešta rodykle ir iš raidžių dėliodami atsakymo žodžius, galite susidurti su antgamtiniais reiškiniais, kurių nemokėsite valdyti, ar prisikviesite ne itin pageidaujamų svečių.

 

Kas smaugė miegančią merginą?

 

Štai kas nutiko kelioms merginoms naujųjų metų naktį nusprendusioms sužinoti ateitį. „Naujuosius sutikau kartu su keliomis draugėmis. Alkoholio beveik nevartojome, tik per pačius Naujuosius po šampano taurę pakėlėme“, – paskambinusi į portalo balsas.lt redakciją pasakojo Gitana S. Mergina sakė, kad jos Naujųjų metų naktį nutarė pasiburti – sužinoti, kuo vardu bus jų antrosios puselės.

 

„Iš pradžių lėkštelė ilgai nejudėjo, bet vėliau po truputį ėmė rodyti raides. Tiesa, nežinau, ar ji tikrai judėjo pati, ar kuri nors iš mūsų ją bandė šiek tiek stumtelėti. Buvome penkios, ir nė vienai lėkštelė „neparašė“ vardo to vaikino, su kuriuo dabar draugaujame ar kuris patinka“, – pasakojo mergina. Ji sakė nenustebusi, kad vardai nesutapo, o vienai iš draugių apskritai nei šioks, nei toks vardas susidėliojo – juk gali būti, kad savo išrinktųjų jos kol kas nė nepažįsta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Tačiau paryčiais, kai atsigulėme miegoti, netrukus mane pažadino viena draugė. Ji sakė, kad sapne ją kažkas smaugė. Iš baimės ji pabudo, tačiau šalia nieko nebuvo. Užmigo vėl, ir vėl kažkas ėmė smaugti. Tada ji paprašė manęs tyliai pasėdėti greta. Niekas iš mūsų prie jos lovos neprisiartino, o ji vėl pabudo šaukdama, kad ją smaugia“, – pasakojo Gitana S.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Parapsichologė: be leidimo brautis į subtilųjį pasaulį negalima

 

Gal ji paprasčiausiai susapnavo blogą sapną? Gal blaškėsi, nes miegojo neįprastoje vietoje? O gal tai iš tikrųjų galėjo būti koks nors neįprastas, antgamtinis reiškinys? Paaiškinimo balsas.lt žurnalistai kreipėsi į parapsichologę Liudmilą Litvinienę.

 

„Ne be reikalo visose religijose yra įspėjimai apie piktąsias dvasias ar esybes, kurios egzistuoja greta mūsų – žmogui nematomame svetimame pasaulyje. Bandymas jas pasikviesti ar pamatyti tai, kas nuo mūsų paslėpta, yra kišimasis į tą kitą pasaulį. Juk kai nuvykstame į kitą šalį, mes nesielgiame kaip esame įpratę, bet stengiamės laikytis jų taisyklių ir papročių. Ir čia taip pat. Bendraujant su subtiliuoju pasauliu taip pat reikia laikytis tam tikrų taisyklių. Tai tarsi saugumo technika. Galima palyginti su mokymusi vairuoti – neužtenka pasiskaityti taisykles ir sėsti prie vairo. Kaip su automobiliu tokiu atveju gali nuvažiuoti nežinia kur, taip ir čia. Ir tam tikros diplomatijos taisyklių reikia laikytis“, – aiškina parapsichologė.

 

Anot L. Litvinienės, yra ne tik gerų, bet ir piktų esybių. „Yra ir piktų sielų, dvasių, kurios gali prisikabinti. Juk nebūtinai ateis ta siela, kurią kviečiate. Mes elgiamės taip, kaip mums atrodo, bet tame kitame pasaulyje mes esame neišmanėliai. Ten yra pasimetusių, besiblaškančių sielų, yra ir piktų. Pavyzdžiui, žmogus netikėtai žuvo avarijoje. Jo siela nebūtinai turi būti pikta, bet ji sutrikusi, ji blaškosi, nežino, kas su ja atsitiko. Turi prateiti nemažai laiko, kol ji nurimsta – kol atliekamos įprastos bažnytinės apeigos, kuriomis miręs žmogus palydimas Anapilin. O jeigu jūs netyčia ją pakviesite, ji gali prie jūsų prisikabinti“, – kalbėjo parapsichologė.

 

„Bet yra ir piktosios dvasios, yra vadinamieji demonai. Aš suprantu, kad žmonėms smalsu, bet negalima svetimame pasaulyje elgtis kaip drambliui porceliano parduotuvėje. Pirmiausia reikia išmanyti, kaip pasibelsti į jo duris, o tik po to belstis“, – sakė L. Litvinienė.

 

Pasak parapsichologės, daiktų judėjimą ir kitus nesuvokiamus reiškinius sukelia koncentruotos neigiamos energijos pliūpsnis. „Tai nėra taiki energija. Tai energetiniai pliūpsniai, kurie nėra nukreipti būtent į jus – tai besiblaškanti energija, ir kur ji paklius, ten paklius“, – pabrėžia L. Litvinienė. Ji teigė negalinti tiksliai pasakyti, ką patyrė per Naujuosius metus vaikinų vardus bandžiusios sužinoti merginos, tačiau kai kada tokių iš pirmo žvilgsnio nekaltų žaidimų pasekmės gali būti itin skaudžios.

 

„Kai kada žmonės patiria sunkių išgyvenimų, o ypatingai sudėtingais atvejais gali prireikti net gydytojo pagalbos. O jei esybė prikibo prie žmogaus, ne taip paprasta ją atkabinti. Tai gali padaryti tik specialistas. Negaliu komentuoti kitų darbo, tačiau iš savo patirties galiu pasakyti, kad tai ilgas darbas. Pirmiausia reikia suvokti, kas buvo padaryta nekorektiškai ir kas dėl to įvyko. Taip pat reikia mokėti nukreipti sielą – žinoti, kaip su ja bendrauti, kad ta esybė išgirstų, nes tik tada gali nukreipti ją keliauti ten, kur jai skirta“, – sakė daugiau kaip 20 metų į nematomo pasaulio paslaptis besigilinanti moteris.

 

Pasak L. Litvinienės, jei namuose girdisi neaiškios kilmės bilsnojimai ar daiktai tarsi patys ima keliauti iš vienos vietos į kitą, vadinasi pas jus apsigyveno astralinės esybės. „O jei jos „prisikabina“ prie žmogaus, kyla pavojus, kad pasikeis jo likimas. Gyvenimas gali pasikeisti į neigiamą pusę“, – priduria parapsichologė.

 

Visų pirma, įspėja ji, nereikia žaisti tokiais dalykais, kurių neišmanote. „O jeigu ėmė vykti nesuprantami dalykai, keliantys baimę, jei pajutote, kad jūsų gyvenimo kokybė pasikeitė ir pradėjo persekioti nesėkmės, vadinasi, jūsų energetinis laukas yra pažeistas. Prisižaidėte“, – paklausta, kokiais atvejais reikėtų šauktis pagalbos, sakė L. Litvinienė. Padėti, anot jos galėtų tik gerai tokius reiškinius išmanantis specialistas, pavyzdžiui, parapsichologas arba egzorcistas.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
petka

as tai erotini bilduka isikvietes buvau… ryte atsibusdavau nuo siaubningo subines skausmo… kaip po gero sekso…. dabar jau suprantu kodel merginos nemegsta analino sekso !

Joker
Joker

:-) :-D:-D:-D hahahahah

nesvarbu

Pamenu kiek kartu kviečiausi charlie charlie ir nieko nebuvo bet gal keistai skambes šiandien kviečiausi charlie charlie demona ir nieko nebuvo bet kas nutiko man kad ejau i parduotuve pamenu kad tikrai davau pardavejei 2 eurus ir dar ieškojau cnt padavau cnt ir sako pardaveja tu man nedavei 2 eurus tai žodžiu vel davau o kai grižiau namo buvo 5 eu o iš viso turejau 9 eurus o dabar turečiau tureti 7 pradejau galvoti kad jinai mane apvoge vel nuejau i parduotuve sakau ar nepamečiau 2 eurus sako kad ne sakau ar aš jums iš pradžiu davau 2 eurus sako… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Nebesvaik tu gal daugiau…

nesvarbu

Tu čia man sakai?

Trollolol

Oi tu Dievuli svenciausiasis. Man patinka tokie pamokymai. Nedaryti!!! Nenaudoti!!! Baisiai baisu bus labai blogai!!! Palikti egzpertams o dar geriau sumoketi online ir laukti isvalymo… Ryzi expertai, kreipiuosi i jus. Siuo metu lauke yra 2017 metai. Kiekvienoj kinieciu uzkandinej irengta po kelias kameras. Jei kas butu, butu jau senai nufilmuota, irasyta ir dokumentuota. Deja… O prie savo nesamoningu draudimu, bauginimu ir nununu, galetumete prideti ir ka daryti jei jau taip atsitiko… ar cia tik 30 EU ir isvalom per atstuma visus ir visas ka prisikvietet… muahahahahaha
Epic fail

;-)

Iskart aisku, koncinas skeptikas, neturintis jokio supratimo apie tai kas rasoma. :-D

Menkysta

Patarimai tikinčiajam. Prieš spausdamas distancinio pultelio mygtuką, persižegnokit, nes kitaip gali nepersijungti kanalas. Prieš mesdamas šiukšlę į šiukšlių dėžę spjaukit per kairį petį, nes kitaip šiukšlė gali pakilti prie lubų. Galite melstis visą dieną, bet naktis vistiek ateis. Prieš mesdamas akmenį į vandenį pabelskit į medį, nes akmuo gali plūduriuoti. Žinoma gali būti, kad distancinis pultelis sugedęs ir iš tikrųjų neveiks, kad ta šiukšlė bus helio dujų pripildytas vaikiškas balionas ir iš tikrųjų prilips prie lubų. Gali būti, kad tam tikru metų laiku St. Peterburge iš tikrųjų po dienos neateis naktis, kad vietoj akmens bus tik imitacija iš kamštinės medžiagos… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite