Ką šiurpiausio žmonės matė vandenyje? Liudininkų pasakojimai

siuabas-vandenyje-laivasEidami į buvusį beprotnamį ar kalėjimą, ar bent jau šiurpią apgriuvusią pilį, žmonės tikisi išvysti kažką… įdomaus. Mistiško. Šiurpaus.

 

Bet į kruizą? Į pasiplaukiojimą laivu? Ne, žmonės tikrai nesitiki išvysti vaiduoklio savo kajutėje. Ir visgi – štai 6 liudininkų istorijos, kada kelionės laivu ir reginiai vandenyje įvarė žmonėms baimės.

 

1. Draugas su dėde žvejojo naktį. Netikėtai išgirdo garsų pliūkšt ir išvydo… greta valties plūduriuojantį moters kūną. Manau, nereikia nė sakyti, kad aplinkui nebuvo nė gyvos dvasios, o krantas – už dešimčių kilometrų. Ir čia tik pradžia.

 

Merginos kūnas nerodė jokių smurto ir net irimo žymių. Lyg to nebūtų gana, į jos plaukus nebuvo įsivėlusi jokia šiukšlytė, kas yra tiesiog neįmanoma, jei kūnas pabuvęs vandenyje. Kažin, ar 30 metų turinti paskenduolė atrodė tiesiog mieganti. Vilkėjo švarią baltą suknelę ir mėlyną viršų.

 

Žvejai ėmė šūkauti jai ir plekšėti vandenį, tačiau jos kūnas tik paplaukė toliau nuo valties. Tuomet jie nusisuko ieškoti tinklo, kad galėtų išgriebti lavoną iš vandens.

 

Kai už kokių 20 sekundžių jie atsisuko, kūnas vandenyje buvo dingęs. Žvejai įdėmiai apžvelgė visą paviršių, netgi įšoko į vandenį ir apiplaukė valtį ir kelis metrus aplinkui, bet kūno nebuvo.

 

Žvejybinė valtis, kuria jie plaukė, buvo apieškota vakarykštę dieną, tad jokios moters ar jos kūno ten negalėjo būti. Kas baisiausia, tai tas pliūkštelėjimas – tarsi ji būtų išmesta iš jų pačių valties…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Tai, ką mudu su kolega pamatėme dirbdami lėktuvnešyje, buvo išties įdomu… Paprastais žodžiais sakant, radare išvydome objektą, kuris skrido tokiu greičiu, kokio negalėjo išvystyti joks man žinomas prietaisas. Ir posūkius atliko tokiu greičiu, koks buvo tikrai neįmanomas 90-tiesiems.

 

Net neabejoju, kad matėme NSO.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Dėdės komanda žvejojo ryklius – ant milžiniško tvirto kablio užkabino mėsos ir ėmė laukti, kol užkibs. Užkibo! Kai ištraukė kablį… Jis buvo visiškai ištiesintas. Neįsivaizduojame, koks vandenyno gyvis galėjo taip padaryti.

 

4. Rūkas jūroje… Yra baisus. Ir pavojingas. Imi girdėti, ko nėra, matyti, ko nėra. Juk užtenka vienos klaidelės ir du laivai susidurs, o tada viskas… Tikrai juntama didelė įtampa. Nemaloniausias jausmas, kokį plaukiodamas patyriau.

 

5. Turėjau garbės plaukti per Bermudų trikampį. Naktį išėjęs į denį išvydau, jog vanduo švyti žaliai. Tarsi būtų išsiliejęs skystis iš šviečiančiųjų lazdelių. Nebuvo jauku! Nors greičiausiai tai įvyko dėl planktono bioliuminescencijos.

 

6. Tarnaudamas laivyne mačiau daug keistų ir nepaaiškinamų dalykų. Papapsakosiu vieną, labiausiai įstrigusį. Tai įvyko į pietus nuo Naujojo Džersio krantų. Ne tik aš, bet ir dar 20 įgulos narių išvydo išties keistą reginį.

 

Greta mūsų laivo… tarsi plaukė antras, tik nematomas, laivas: vanduo skyrėsi į šonus lyg nuo laivo priekio, tik kad… Jokio laivo nebuvo. Net povandeninio. Taip pat tai nebuvo banginis, nes jie iškyla į paviršių.

 

Po kokių 15 minučių „kažkas“ nuplaukė į rūką ir nieko nebematėme.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
petka

vasaros 5 rasliavos

Smalsioji

Koks šio straipsnio šaltinis?

vikce

Rokiskio psichiatrine ligonine.

ahaha

zek, kad taves nepasodytu i rokiskio psichiatrine ligonine

Taip pat skaitykite