Ką apie jus sako asmens kodo numerologija

Sakoma, kad asmens kodas numerologijos požiūriu gali daug ką atskleisti apie jo savininką: charakterio bruožus, profesines ypatybes, įpročius, meilės santykius…

 

Juk šie skaičiai niekada nesikeičia ir mus lydi visą gyvenimą…

 

Taigi tam, kad gautumėte charakterio ypatybes nusakantį skaičių, tereikia sudėti visus asmens kodo skaičius, tarkime, 4 + 5 + 4 + 0 + 9 + 1 + 5 + 0 + 6 + 0 + 7 = 41; 4 + 1 = 5. O dabar belieka tikėti arba netikėti…

 

Vienetukai be jokio vargo gali būti pavadinti lyderiais. Na, o lyderiai, žinia, dažniausiai būna drąsūs, siekiantys tikslo ir trokštantys tobulėti. Šie žmonės mėgsta savo problemas įveikti patys ir mielai padeda su jomis susidoroti kitiems. Didžiausia jų silpnybė – dėmesio ir garbės troškimas. Jie tikri karjeristai, užsispyrėliai, kartais labai įsikibę į savo nuomonę ir neabejojantys savo teisumu. Vienetukai mielai kalba apie savo pasiekimus netgi tuomet, kai nėra kuo girtis. Tad jiems vertėtų daugiau dėmesio skirti veiksmams, o ne tuščioms šnekoms.

 

Dvejetukus mėgsta draugai, artimieji ir kolegos. Jie nelieka nepastebėti kolektyvuose, vakarėliuose. Tačiau dvejetukams tai nėra siekiamybė ir netgi kartais vengia dėmesio. Šiems žmonėms puikiai sekasi sutarti su aplinkiniais, lengvai susidraugauti, įsilieti į kolektyvą ir nugesinti konfliktines situacijas. Jie itin šeimyniški, linkę idealizuoti santykius su mylimu žmogumi, deda daug pastangų, kad jie būtų puikūs. Laimingiausi būna tuomet, kai jaučia ir žino, kad yra dievinami mylimos antrosios pusės.

 

Trejetukai turėtų rodyti daugiau iniciatyvos visose gyvenimo srityse, o ne plaukti pasroviui, svajodami ir laukdami, kas čia TOKIO mano gyvenime galėtų nutikti. Kodėl? Pirmiausia dėl to, kad yra apdovanoti įvairiais talentais, kuriuos būtina puoselėti ir lavinti veiklumu. Tik tokiu atveju jie gali tapti sėkmingi, populiarūs ar turtingi, pasiekti trokštamų aukštumų. Meilėje, deja, trejetukai ne itin pastovūs: audringai įsmyli, audringai skiriasi, audringai taikosi. Ir ne vieną kartą, ir ne su vienu partneriu. Tiesa ta, kad jie nelabai nori įsipareigoti…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ketvertukai be jokio vargo gali būti pavadinti darbomanais ir, išgirdę tokį apibūdinimą, bus tikrai laimingi. Šie žmonės daugiausia galvoja apie profesinę sritį, todėl jų nepavadinsi tinginiais ar neatsakingais. Gaila, kad begalinis darbas iš gyvenimo prioritetų į antrą planą išstumia šeimą, artimuosius, draugus. Ketvertukai turėtų suvokti, jog darbas – tai ne pasaulio ašis. Šis supratimas yra esminė jų gyvenimo pamoka, kurios neišmokę jie galiausiai pasmerks save kančiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Penketukai visko nori vienu metu: čia ir dabar. Tačiau, žinia, neperplėši savęs per pusę. O jie kažkodėl stengiasi tai pasiekti ir sukasi keliose srityse, keliuose asmeniniuose santykiuose, nori viską išbandyti, nes labiausiai už viską trokšta žinių ir nevaržomos laisvės… Viso to rezultatas – nuolatinis nepasitenkinimas savimi ir nežinojimas, kur toliau keliauti. Jie turėtų stengtis įtraukti į gyvenimą kuo daugiau stabilumo, surasti sritį, kuri tikrai juos domintų ir leistų atsipalaiduoti, stengtis kuo mažiau blaškytis. Tik taip penketukai patirs tikrą džiaugsmą.

 

Šešetukai – teisybės ieškotojai, negalintys pakęsti piktų kėslų, ištikimi, geraširdžiai ir mėgstantys juokauti. Gal todėl šie žmonės gali pasigirti tikrai šviesia aura, taip ir traukiančia aplinkinius žmones, kurie be vargo tampa šešetukų draugais. Atsakomybė – tai dar vienas puikus jų bruožas. Šie žmonės nesupranta, kaip galima pažadėjus pamiršti savo įsipareigojimus, todėl visuomet laikosi duoto žodžio. Šeimyninis gyvenimas taip pat dažniausiai būna rožėmis klotas. Apskritai, šešetukai labai sėkmingi, nors jiems kartais ir sunku tuo patikėti.

 

Septynetukai yra individualistai, itin išsiskiriantys iš pilkos masės. Mistiški filosofai, mėgstantys vienatvę ir linkę gilintis į savo mintis. Uždarumas jiems irgi būdingas. Visi šie išvardyti bruožai nėra didelis pliusas asmeniniuose santykiuose. Septynetukai šiuo atveju turėtų būti atviresni ir pasistengti labiau domėtis artimaisiais. Dar vienas dalykas, ko jiems stinga, – tai suvokti savo išskirtinumą ir iš gyvenimo pasiimti viską, ką jis duoda, patikėti savo jėgomis ir išsipildančiomis svajonėmis. Septynetukai protingi, tiesiog jų gyvenime stinga bendravimo, kuris atveria duris.

 

Aštuonetukai – sėkmingi žmonės, kuriems sekasi viskas, ko tik užsibrėžia. Todėl gyvenime jie nesunkiai susikuria materialinę gerovę ir stabilumą. Vis dėlto aštuonetukai nėra materialistai iki kaulų smegenų, gali būti pavadinti ir užjaučiančiais, ir suprantančiais net didžiausius keistuolius. Šeimoje paprastai gana reiklūs, tačiau be galo myli vaikus ir nori jiems suteikti visa, kas geriausia. Labiausiai jų gyvenime trūksta dvasinio augimo. Giliai širdyje aštuonetukai tai jaučia. Ir nors juos lydi sėkmė, viduje neretai jaučia tuštumą, nenusakomą egzistencinį liūdesį. Jei šie žmonės į gyvenimą įsileistų daugiau dvasingumo, jų gyvenimas pasiektų visišką harmoniją ir pagaliau aplankytų trokštamas pilnatvės jausmas.

 

Devynetukai lojalūs, kantrūs, humaniški, drovūs, kartais užsidarę, dėl nesėkmių daugiau linkę kaltinti visus aplinkinius, tik ne save. Todėl jiems reikėtų prisiimti daugiau atsakomybės už savo elgesį ir veiksmus bei išmokti be baimės spręsti konfliktines situacijas. Devynetukų šeimos reikalai paprastai būna gana stabilūs, tačiau ne mažiau joje ir reikalavimų, vertinimų. Devynetukams reikėtų kritiškiau pažvelgti į save kaip į asmenybę ir išmokti betarpiškos tolerancijos, meilės kitiems. Žinia, kad jie ne visuomet pagalvoja, kad gaudami turi ir duoti…

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Deimante

Mano skaicius 7, ir tikrai labai daug teisybes radau!!

Laurence

Visiska nesamone vien del paskutiniu 4 skaitmenu, jie visiskai nesusije su gimimu.

deivis

man gavosi 56 tai kaip suprasti tipo 11 bet cia tik iki deviniu parasyta padekite man susigaudyti

Deimante

Na taip 5+6 yra 11, tada 1+1 yra 2, tai tavo skaicius 2 :)

marija

11-tai yra mokytojo skaicius ,arba pagerintas dvejetukas ,paskaitykit
Pitagoro gyvenimo kelia ,viskas aiskiai parasyta .

Gejyste

Gaunas 39 tai 12 nera

Anonimas

Dar kartą sudėk. 1+2 = 3

momo

panasu kad pataike su aprasu

Dija

Visiška nesąmonė. Nė truputėlio netinka.O kai sudedu gimimo datos skaičius, tai viskas tvarkoje. Anksčiau a.k. niekas neturėjo.

valdis

Anksčiau asmens kodo žmonės neturėjo, ir “likimo skaičius” būdavo gaunamas sudedant gimimo datos skaičius. Daugeliui tikriausiai žinoma, kad yra metodika išvedant skaičių pagal vardą bei pavardę. Keista, bet mano kodo, gimimo datos, vardo ir pavardės bendras skaičius gavosi toks pat. Trigubas sutapimas?

qeeeq

jei gaunasi 10, tai reikia tiesiog 1+0=1
jei gaunasi 15 tai 1+5=6
ir pan

Violeta

Kaip man pasiskaityt apie save, jei man gaunasi 5+5=10 ?

bronislava

Violetai…..,vadinasi Jusu skaicius yra 1-as.

Taip pat skaitykite