Skaitytojų spiritizmo patirtis (Video)

Štai kokiais įspūdžiais ir patirtimi pasidalino mūsų forumo dalyvės Samanta ir Skaistė:

 

Visai neseniai męs pradėjome atlikinėti spiritizmo seansus. Mums pavyko, bet su mumis kalbasi labai keistai. Kažkokio pokalbio nuotrupos. Azazelis. Liuciferis. Antikristus. Kas tai? Ar galite mums padėti ir patarti?

 

Štai dvasios, kuri pasivadino Azazeliu (vienu iš keturių velnių vardu) pokalbį arba, kaip męs manome, pokalbio nuotrupas.

 

Štai pirmasis jos pasakojimas:

 

“Įkalintas mano noru motinos vaikas. Maldauk atleidimo kol dar gyvas. Tu gyvas, o aš ne. Tu kaltas, o aš ne. Tu mušei, o aš ne. Tu važiavai, tu žudei, o aš ne. Važiavai ant mūsų ir nužudei mus. Męs tau neatleisim. Tu degsi pragare ir mus minėsi. Vau mano kipas baigiasi (šitos vietos nesupratome – skait. pastaba) sudiev labanaktis ate aš žinau ko tu nori. Ieškai mus, kodėl nori mus nuskriausti?”

 

Męs paklausėme apie ką jis kalba, o jis atsakė “Apie Liuciferį” ir tada vėl pradėjo pasakoti tą keistą istoriją:

 

“Mano brolis tavęs nemėgsta. Lauk atpildo. Ate man laikas. Nenoriu jūsų nuskriausti nenoriu jūsų nuskriausti. Motina žino mano kėslus”
Po poros minučių:

 

“Tu degsi pragare ir jūs. Aš jūsų žmones nekenčiu.”
O šiandien vėl pratęsėme ir štai ką išgirdome:

 

“Kodėl tu žadėjai man gyvenimą? Antikristus baigė savo kelionę. Aš laikiau jį savo draugu.”

 

Taip pat jis sakė, kad tie keisti ūžesiai girdimi iš žemės yra iš pragaro. Jie ruošiasi kažkokiai kovai su Liuciferiu ir sakė, kad nuo tos kovos bus pasaulio pabaiga.

 

Taigi padėkite mums. Kas tai galėtų būti ir ką tai reiškia?

 

Kaip įrodymą skaitytojos pateikia nufilmuotą vaizdo įrašą:

 

 

Laukiame jūsų komentarų ir primename, jog jeigu turite įdomios informacijos (straipsnį, istoriją, fotografiją, vaizdo medžiagą ir pnš.) parašykite apie tai mums!

Rekomenduojami video:


2500
29 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
isitraukiu į diskusija

Jokiais būdais negalima kviesti sielų iš ‘ano pasaulio’. Jeigu jūs labai norėsite pamatyti mirusio žmogaus sielą jūs ją pamatysite, ji pasirodys jums tada, kada bus ‘suderinta su kito pasaulio dimensija, ir tai atsitiks tam tikrų momentu ir tam tikroje situacijoje .

Anonimas

Kvailos jus mergelkos..prieikit ispažinties priimkit kristaus kuna.ty komunija..cia ka jus darot sunki nuodeme.kuri gali baigtis apsedimu.liaudiskai tariant sižofrenija.padeginkit sventa zvake…fonui užsileisk muzika kuri slovina dieva…gali youtubej gregorian chant.lb grazu.arb hare krisna ar budistu…kur slovinamas dievas.tai harmonizuoja aplinka.piktasis bijo tokios muzikos..persizegnok dazniau..cia krikscionims palikta apsauga.kuri apsaugo aura.kad energetiskai nieks neprikibtu..o nakty ir palik fone sventa muzika…o jei bijai sauk kristaus varda…piktas bijo jo…sekmes.

Dievo sūnus.

Galiu paaiškinti. Azazelis, Liuciferis, Antikristus yra velnio;piktosios dvasios vardai. Nedarykit tokių dalykų jeigu norit išlikt gyvos, tai visiškai nejuokinga. Jeigu esat krikščionės, tai tą akimirką kai išsikvietėt dvasią, jūs nutraukėt ryšį su Dievu, nes pažeidėt pirmąjį Dievo įsakymą. Piktosios dvasios esmė yra jus apgauti, išmušti iš vėžių, niekada neklausykit ką sako, nes tai – melas. Negalima kviesti dvasių, nes tai yra antgamtiška, visa tai ką sako, jie gali sakyt bet ką, bet tai dvasia iš pragaro, ir ji darys viską, kad tik jūs patikėtumėt. Jie gali prabilti kitų žmonių vardais ar asmenybėm, BET TAI MELAS! Pirmąją kovą tarp Dievo ir… Skaityti daugiau »

Baphomet

Ave Satanas

Siaubo angelas

Pirmasis isakymas yra nemineti Dievo vardo be reikalo durniau XD

Devidas

Labai norėčiau ir aš sudalyvauti spiritizmo seanse :)

Gytis

Nu panos tikrai į pavojingą padėtį savę įstumėt. Man vien skaitant tų nelabųjų vardus kūnas pagaugais ėjo, nesuprantu kaip žmonės ryžtasi tokiem eksperimentam. Viliuosi,viskas gerai baigėsi.

Čiuožėja

ale jau vaizdo įrašas… Nelabai įtikinantis. Atrodo, kad pati judina tą adatą. Tuo labiau, neina suprast koks ten sakinys eina.

xa

nu prajuokino,i sykna ta adata isikist reikejo,juokdariai.dar filmuot sugalvojo.-nu vaikai,ka noret…..

eta

ar jus gal durnos??? kiek visur sakyta,kad nedaryti geriau tokiu dalyku!! prisikvietet VELNIU!! butu idomu suzinoti kaip dabar ruosiates juos isvaikyt! nu pusprotes!

Siaubo angelas

Neizeidinek zmoniu kurie elgiasi kitaip nei tu durneli/durnele. :P

efka

nusipirkite promistaro arba piracetamo pavartokit su neorozanu pavalgykit mergaites graikiniu riesutu ir pamisimo pozymiai galvoje pranyks ir nevalgykit maisto kuriame yra cukraus . man irgi panasiai buvo , bet supratau kad nuo blogo maisto ir besaikio girtokliavimo bei rukymo protas pradejo maisytis visokie balti arkliai ir velniai rodytis supratau kad jei nesusirupinsiu sveikata mane isves i durnyna , ir visai debilu padarys

CH

Patarimas: nedarykite to daugiau, esu vaikysteje irgi bandes, bet tik del to, kad nesuvokiau galimu pasekmiu. Siulau apsilankyti pas rimta ekstrasensa, nes iskviest gali, o isvaryti, tai jau nera lengva.

Taip pat skaitykite